aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

voor 2 personen * 250 gram spruitjes, schoongemaakt * 200 gram penne * 100 gram belegen kaas, in kleine blokjes gesneden 200 gram achterham, in kleine blokjes gesneden * klein doosje kerstomaatjes * half bosje fijngehakte peterselie * half flesje kookroom * peper * zout * nog wat geraspte kaas * olijfolie Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180 graden C. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Bereidingswijze Stoom de spruitjes in een minuut of 7 beetgaar. Kook de penne beetgaar. Meng alle ingrediënten door elkaar en maak op smaak met zout en peper. Giet de kookroom over de schotel en strooi er nog wat geraspte kaas overheen. Laat ongeveer 20 minuten door en door heet worden en gratineren. Serveertips Koel droog wit wijntje erbij. Bron Rudolph van Veen

Bron: smulweb.nl

voor 4 personen 200 g balsamicoazijn 100 g suiker Olijfolie om in te bakken 1 courgette 5 stengels bleekselderij 200 g zongedroogde tomaten 75 g rucola olijfolie extra vergine Voorbereiding Balsamicoazijnstroop -Breng een pan met de balsamicoazijn en de suiker aan de kook en laat in circa 6 minuten tot de helft inkoken. -Schenk in een schaaltje en laat circa 20 minuten afkoelen. Bereidingswijze Salade -Verwarm een grillpan. -Schaaf de courgette met de kaasschaaf in dunne lange plakken. -Besprenkel de courgette met olie en gril de courgette om en om circa 2 minuten. -Verwijder de harde nerven van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes. -Snijdt de zongedroogde tomaten in stukjes. -Meng in een kom de rucola, courgette, bleekselderij, zongedroogde tomaten en een scheutje olijfolie extra vergine. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Serveertips Serveer met een Italiaanse belegde ciabatta. 4 tomaten 1 rode ui 3 bollen mozzarella 0.5 bosje basilicum 50 g pitloze zwarte olijven 1 ciabatta -Verwarm de oven voor op 200 ºC. -Snijd de tomaten in plakjes. -Pel en snijd de ui in halve ringen. -Snijd de mozzarella in plakjes. -Pluk de basilicum. -Halveer de olijven. -Halveer de ciabatta in de lengte en beleg de beide helften met de tomaten, mozzarella, rode ui, basilicum en de olijven. Besprenkel met een scheutje olijfolie en bestrooi met een beetje zout en peper. -Leg de ciabatta op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de ciabatta circa 8 minuten in de oven. Besprenkel de stukjes ciabatta met balsamicoazijnstroop en serveer met de salade. Bron 24kitchen, De Makkelijke Maaltijd, Rudolph van Veen

Bron: smulweb.nl

Er is een overduidelijke internethype gaande over deze taart : Deze 'varkentjes in de modder' taart werd nog niet zo lang geleden voor het eerst gezien op Facebook, en verspreidde zich aldus ras door het ganse land. Of de foto ervan dan. En je moet toegeven; hij is bijzonder leuk. Een 'ton' van KitKats (nu je het ziet, is het bijna een wonder dat je er zelf niet eerder op gekomen bent) gevuld met chocolademodder waar roze biggen in ronddobberen. Laat ik die maar eens trakteren op mijn werk in A'dam, naast de stralende citroentaart . Aan het recept, dat eenvoudig op Google te vinden is, voeg ik mijn eigen receptuur voor kick-ass chocoladebiscuit toe: Tussen de beide gebakken chocoladebiscuits smeer ik één portie banketbakkersroom à la Holtkamp ( recept ), die ik dan weer à la Rudolph (van Veen) eerst op een met koud water omgespoeld metalen plaatje, luchtdicht afgedekt met plasticfolie, laat afkoelen. Ondertussen klei ik met de zondagse verjaarsvisite (lees: moeder, terwijl vader verlekkerd op de restjes marsepein aast) van twee pakjes roze amandelpers diverse varkensdelen. Wat direct leuke anekdotes oplevert over mijn opa, die schijnbaar nogal realistisch het geluid van een varken kon nadoen als hij zijn eigen biggen ging voeren. Opa zou ook goed varkens hebben kunnen tekenen en dit talent is dan overgegaan in zijn dochter, die bijzonder begaafd blijkt in het maken van marsepeinen varkenskoppen. Kijk, zo leer je nog eens wat.. De gestapelde biscuits worden langszij (dun) bestreken met Milka chocoladeganache (400g gehakte melkchocolade overgoten met 250ml net kokende room, even laten staan en dan doorroeren), waarna het grote KitKat-Plakken kan beginnen. Dat is een lastig klusje. De KitKats blijven (nog) niet genoeg plakken, dus vallen omstebeurt om. Gelukkig heb ik een decoratief maar stevig lint al klaarliggen want dat blijkt wel nodig. Als de rest van de ganache bijna is afgekoeld giet ik de hele pap in de 'ton' en plaats alle biggen erin. Hoewel er niemand was die mij had gezegd dat je van drie fivepacks KitKats dertien reepjes overhoudt... hellup! Snel in de afvalbak ermee, voordat ik die ook nog opeet. Hemel, kijk nou hoe leuk! Ik ben zwáár in mijn nopjes! Deze varkenstaart (varkensstaart? nee, varkenstaart!) steekt qua geinigheid met kop en schouders boven andere taarten uit. Én boven de doos, want het deksel past er echt niet op. Dat wordt weer een dagje met de auto naar het werk, al was het maar omdat de taart zwáár is... Op mijn werk is de taart zonder enige twijfel absoluut de bom! Verrukte collegae met wél een smartphone (mijn eigen mobiel stamt nog uit 2005 ;) posten enthousiast foto's van mijn creatie op hun Facebookpagina, waarmee de cirkel overigens weer rond is, en krijgen binnen de kortste keren vele reacties. Tijdens de eerste koffiepauze mag ik de taart aansnijden, in puntjes van twee KitKats blijkt machtig genoeg... De biscuit is kruimig, niet te zoet en niet te droog. Dan die smeuïge banketbakkersroom en de smeltende chocoladeganache (die een heerlijk plakkerige volle chocolade nasmaak geeft). Jemig, dit ding is ook nog eens héél erg lekker! Na het langzaam weghappen van de taart blijken de beide KitKats net 'too much'; ik kan ze in ieder geval niet meer op. En dan had ik zelf nog een stukje zònder veel marsepein! De taartpunten laten zich onverwacht makkelijk aan het KitKat uiteinde oppakken. En de taart wordt verorberd. Enkele van mijn collega's willen de biggen redden en vinden het zielig ze op te eten ("vooral het kleintje"). Er is echter ook iemand die een varken aan een vork met lange stelen rijgt: "big aan het spit".

Bron: mangerie.blogspot.com

Voor het deeg 300 g zelfrijzend bakmeel 80 g suiker 175 g boter 1 ei Voor de vulling 6 verkruimelde beschuiten (of paneermeel) 8 appels 2 marsen 2 snickers 150 g pecannoten 100 g suiker 25 g boter 1 tl kaneel Voorbereiding Meng alle ingrediënten voor het deeg. Laat het deeg 15 minuten in de koelkast staan om tot rust te komen. Verwarm de oven voor op 170 graden Bereidingswijze Bekleed de taartvorm met het deeg. Bak de noten met boter en suiker in een koekenpan, totdat de suiker gaat karamelliseren. Snijd de repen en de appels. Meng dit geheel samen met kaneel en de noten. Strooi de verkruimelde beschuiten of het paneermeel op het deeg. Bovenop het deeg doet u de appelvulling. Rol het restant van het deeg uit tot een ronde plak en plaats dit boven op de appelvulling om zo de taart af te dekken. Bestrijk de taart met ei en strooi hierover suiker. Steek in het midden van de taart een rond gat, zodat de stoom uit de taart kan ontsnappen. Bak de taart in de bakoven voor circa 60 minuten op 170 graden. Serveertips Laat de afgebakken taart goed afkoelen voor hij wordt aangesneden, zodat de chocolade en karamel goed kunnen stijven. Bron Rudolph v Veen

Bron: smulweb.nl

voor 4 personen 800 g kipfilet marinade 2 teentjes knoflook 1 cm gember 200 g (Griekse) yoghurt scheutje olie sap van 1 limoen 2 eetlepels garam massala (kerriepoeder) saus 1 ui 1 teen knoflook 4 tomaten scheut olie 1 eetlepel garam massala 1 rode peper 1 dl room zout Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met korting » Hulpmiddelen Bereidingstijd ca 30 minuten en een ½ dag marineren. Voorbereiding Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Schil en rasp de gember. Meng de yoghurt, olie, limoensap, knoflook, garam massala en gember. Rijg de kip aan satépennen en leg ze in een schaal. Overgiet het vlees met de marinade en laat het een ½ dag marineren in de koelkast. Bereidingswijze Pel en snipper de knoflook en uien. Verwijder de zaadlijsten van de peper en snijd hem fijn. Snijd de tomaten in stukjes. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de uien en knoflook lichtbruin. Voeg kerriepoeder en peper naar smaak toe en bak kort mee. Voeg de tomaten toe en laat even goed doorkoken. Voeg de room toe en laat inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Breng op smaak met zout en peper. Verhit de grillpan of grillplaat voor en rooster het vlees om en om. Serveertips Serveer de kip met de saus en garneer met koriander. Tip: Dit gerecht is ook erg lekker met naanbrood, rijst en gestoomde broccoli. Voeg voor een iets zoeter gerecht een eetlepel suiker toe aan de saus. Bron Rudolph v Veen

Bron: smulweb.nl

voor 6 personen Voor de komkommersalade: 1 komkommer, in de lengte gehalveerd en zaad verwijderd Voor de zalmtartaar: 350 g gerookte zalm 3 sjalotten, fijngesnipperd 1 el verse dille, fijngesneden 2 tl gele mosterdzaadjes, geplet Sap van 1/2 citroen Versgemalen zeezout 2 el olijfolie, extra virgine 90 ml crème fraîche Dille, grof gesneden, om te garneren Peper Handig voor in de keuken! De Smulweb Agenda 2014. Met elke week een lekker recept Lees meer » Hulpmiddelen Koksmes, snijplank, kom, uitsteekvormpjes, eetlepel en theelepel Voorbereiding Voor de tartaar: Snijd de vis, groente en kruiden. Weeg alles af. Voor de komkommersalade: snijd de komkommer met een scherp mes in lange, dunne reepjes. Bereidingswijze Voor de tartaar: Snijd de zalm in reepjes en dan in blokjes. Meng sjalotten, dille, mosterdzaad en citroensap door de zalm. Voeg versgemalen zwarte peper en zeezout toe. Vul 6 ronde uitsteekvormen van 6 cm doorsnede met de zalmtartaar en druk goed aan. Zet ze op een licht ingevet bakblik en zet ze koel weg tot gebruik. Serveertips Verdeel de komkommer over 6 bordjes. Leg de zalmtartaar erop en druppel de olie erlangs. Leg een dot crème fraîche op ieder taartje. Maal wat peper erover. Garneer met grof gesneden dille. Bron Rudolph van Veen

Bron: smulweb.nl

voor 6 personen Voor de komkommersalade: 1 komkommer, in de lengte gehalveerd en zaad verwijderd Voor de zalmtartaar: 350 g gerookte zalm 3 sjalotten, fijngesnipperd 1 el verse dille, fijngesneden 2 tl gele mosterdzaadjes, geplet Sap van 1/2 citroen Versgemalen zeezout 2 el olijfolie, extra virgine 90 ml crème fraîche Dille, grof gesneden, om te garneren Peper 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal 117,70) Bestel nu » Hulpmiddelen Koksmes, snijplank, kom, uitsteekvormpjes, eetlepel en theelepel Voorbereiding Voor de tartaar: Snijd de vis, groente en kruiden. Weeg alles af. Voor de komkommersalade: snijd de komkommer met een scherp mes in lange, dunne reepjes. Bereidingswijze Voor de tartaar: Snijd de zalm in reepjes en dan in blokjes. Meng sjalotten, dille, mosterdzaad en citroensap door de zalm. Voeg versgemalen zwarte peper en zeezout toe. Vul 6 ronde uitsteekvormen van 6 cm doorsnede met de zalmtartaar en druk goed aan. Zet ze op een licht ingevet bakblik en zet ze koel weg tot gebruik. Serveertips Verdeel de komkommer over 6 bordjes. Leg de zalmtartaar erop en druppel de olie erlangs. Leg een dot crème fraîche op ieder taartje. Maal wat peper erover. Garneer met grof gesneden dille. Bron Rudolph van Veen

Bron: smulweb.nl

* 1 bosje dille * 2 el fijne dijonmosterd * 1 el witte wijnazijn * 4 el suiker * 80 ml zonnebloemolie * 400 g zalmfilet met vel 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal 117,70) Bestel nu » Hulpmiddelen Bakpapier Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de dille fijn. Meng de mosterd met de witte wijnazijn en de suiker. Schenk al roerend met een garde de zonnebloemolie erbij en roer de dille er door. Bereidingswijze Snijd de zalmfilet in vier gelijke stukken, bestrooi met een beetje zout en peper en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant van de zalm met gravad lax-saus en bak de zalm in de oven in circa 10 minuten gaar. Serveertips Lekker bij een Zweedse stamppot. Bron 24kitchen.nl/Rudolph van Veen

Bron: smulweb.nl

Hoi allemaal! Afgelopen zondag was ik met mijn vriendje en we wilden samen iets uitgebreids gaan koken. Ik pakte al m'n kookboeken erbij, spitte door PUURST, het kookboek van Nigella Lawson, Rudolph van Veen, Jamie 30 minutes, en kwam uiteindelijk toch weer uit bij m'n favoriete kookboek: Jamies 15 minutes. Daarin staat een recept voor geglaceerde varkensfilet met zelfgemaakte barbecuesaus. Een enorme ingrediëntenlijst met dingen die ik niet ken en daarom totaaaaaaal niet passend bij was ik normaal kook (en blog), maar toch leuk om zo nu en dan eens te proberen. Bij de varkensfilet met barbecuesaus maakten we dan nog frisse aardappeltjes met rozemarijn en citroen (goddelijk!) en bedacht ik een salade die héél goed uitpakte: rauwe spinazie met sinaasappeldressing en feta. Ben je al aan het watertanden? Lees dan gauw door :D. (Nog niet aan het watertanden? Foei! Lees dan helemaaaaaal door! Misschien komt het nog ;-)). Nodig voor twee personen: 300gr Varkensfilet - 200gr krieltjes in de schil - twee handen spinazie - beetje feta Voor de dressing: 1/2 sinaasappel - 1 eetlepel mosterd - een scheut olijfolie Voor de barbecuesaus: 4 eetlepels ketchup - 2 tenen knoflook - 2 eetlepels worcestersaus - 2 eetlepels ketjap - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel sojasaus - 1 theelepel tabasco - 3 eetlepels troebel appelsap Zoals ik al zei; een enorme ingrediëntenlijst. Maar goed, aan de slag! We begonnen met de barbecuesaus. Die maak je door in een schaaltje alle ingrediënten met elkaar te mengen. De knoflook pers je uit en roer je er ook doorheen. Klaar! Dat was niet moeilijk. De varkensfilets snij je door de breedte bijna doormidden en sla je dan open als een boek. En dan moet je 'm platslaan met je vuist. Volgens Jamie dan hè? Ik weet eerlijk gezegd niet wat de nut hiervan is. Oh, en je doet er wat peper en zout over. Ondertussen zet je de krieltjes vast op het vuur om gaar te koken. Doe vervolgens wat bak en braad in de pan en bak je varkensfilet hierin, aan beide kanten mooi bruin (zo'n 4 minuten per kant). Als dit klaar is, leg je de filets in een braadslede of ovenschaal en giet je er een groot deel van de saus bij. Zet dit onder de grill in de oven voor zo'n 10 minuten, totdat de barbecuesaus echt mooi plakkerig wordt. Bij ons duurde dit trouwens toch wel eerder 20 minuten, steeds even kijken hoe het ging en nog een beetje nieuwe saus erover schenken, maar daardoor was ons varkensvlees ook wel een beetje taai geworden. Hoe je dit 't beste kan doen, weet ik dus eigenlijk helemaal niet, hahaha. Dus, Good Luck with that :D. Ondertussen haal je je gekookte krieltjes van het vuur. Deze snij je doormidden en meng je in een kom (of je pannetje) met verse rozemarijn en olijfolie en je perst er een citroen over uit. Dit bak je vervolgens in de koekenpan nog even aan, zodat de aardappeltjes een mooi kleurtje krijgen. De salade maak je van rauwe spinazie, die je mengt met de dressing. De dressing maak je door je sinaasappel uit te persen en dit te mengen met olijfolie en eetlepel mosterd. Drop nog wat stukjes feta op je sla en klaar! Doe de sla op je bord, leg je aardappeltjes ernaast en dien eventueel op met een citroentje erbij (dit staat leuk). Leg het vlees op je bord en schenk vooral ook de overige barbecuesaus uit de ovenschaal, er overheen. Eet smakelijk! Ik vond het echt heel erg geslaagd. De barbecuesaus is een die ik wil onthouden en makkelijk weer voor een volgende keer kan gebruiken. Maar dan zou ik het in combinatie met kip doen, in plaats van varkensvlees, omdat dat nu een beetje taai werd. De salade vond ik denk ik het hoogtepunt van dit avondmaal; spinazie met sinaasappel, mosterd en feta is écht heel goed te doen. En mmmm, de aardappeltjes waren ook erg geslaagd. Al met al dus heel erg lekker gegeten. Uitgebreid en veel te veel sausjes en rare ingrediënten nu nog over, maar het was het waard. :) VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m'n blog, let me know @lterveld of op faceboook! Misschien vind je dit ook lekker:

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl

Ik ben groot fan van Jeroen Meus en als hij iets kan kan ik het ook. Hetzelfde heb ik met Rudolph van Veen. Ik zag Jeroen een paar weken terug ravioli maken en ja met dezelfde pastamachine moet dat zeker lukken en zo geschieden en stond het op tafel. Vulling heel simpel maar heerlijk. Wel een extra toevoeging van mij met wat citroenrasp. Ik had een poosje geleden een leuke raviolisteker gekocht en die kom ik nu goed gebruiken. Als je eenmaal zelf ravioli hebt gemaakt wil je nooit meer ravioli of tortellini uit pak. Verder had ik bij de boer heerlijke kleine trosmaatjes gehaald met zoveel smaak, dat maakte het af. Helaas stond er schimmel op de kappertjes, dus die konden we niet gebruiken en daardoor miste je net dat zuurtje. De volgende keer gebruik ik die er dus wel bij. Jeroen gebruikte ook bieslook, maar bij mij werd het basilicum aangezien ik een schitterende plant heb staan. Asperges met ravioli gevuld met kaas en een warme dressing met tomaat Voor het deeg: 150 gram tipo 00 meel een ei en een eidooier Voor de vulling: 75 gram ricotta 50 gram parmezaanse kaas een snuf cayennepeper citroenrasp Voor de dressing: 1 dl olijfolie 1 sjalotje 1 teentje knoflook 1 eetlepel balsamicoazijn ½ eetlepel kappertjes 2 eetlepels gesneden basilicum 125 gram kerstomaatjes 6 asperges rucola Kneed de ingrediënten van het deeg tot een soepel deeg en laat even rusten. Maak ondertussen de vulling door de ricotta, geraspte parmezaanse kaas, citroenrasp en cayennepeper te mengen. Proef of er nog peper of zout bij moet. Rol ¼ van het deeg dun uit met een deegroller of pastamachine. Ik doe het op mijn kitchenaid op stand 7, voorschrift Jeroen. Leg hierom de zoveel cm een klein bolletje vulling. Ik heb een protioneer lepel voor een goede hoeveelheid, maar het kan ook goed met een theelepel. Draai nog een keer ¼ van het deeg uit en leg dit voorzichtig over de andere lap heen, zorg hierbij dat tussen de hoopjes vulling geen lucht zit. Druk daarna de zijkanten aan en zorg dat er ook hier geen lucht in de ravioli zit. Snij of steek ze in kussentjes. Leg ze op een bakplaat die flink gebloemd is met tipo 00 meel. En leg ze even apart. Ga door tot je vulling op is. Schil de asperges en doe ze in een grote pan met koud water. Breng het water aan de kook en zodra het water kookt zet je het vuur uit en doe je de deksel op de pan en laat ze 10 minuten staan. Verwarm ondertussen in een steelpen de olie. Snipper het sjalotje en knoflookteentje heel fijn en voeg toe aan de warme olie. Voeg de kappertjes toe, snij de tomaatjes in kwartjes en voeg ze ook toe aan de olie. Voeg de balsamico toe en proef of er nog peper of zout bij moet. Haal de asperges uit de pan en laat ze uitlekken op wat keukenpapier. Breng ondertussen het water weer aan de kook en kook hierin de ravioli's ongeveer 3 minuten. Doe 3 asperges op een bord, Verdeel hier een aantal ravioli's over. Voeg de basilicum aan de dresing toe en verdeel deze over de ravioli's. Verdeel hier wat rucola over en eventueel nog wat geschaafde parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Bron: judithrecepten.blogspot.nl

Toen ik voor de verjaardagen op zoek was naar een makkelijk maar vooral lekker hapje, kwam ik tijdens mijn speurtocht door het bak/kook/muffin boek van Rudolph van Veen uit op het volgende... Bron foto: Pinterest Mini Taco Hapjes Ze zagen er zo smakelijk uit dat ik ze wel moest maken! Eerst gooide ik hem op een zaterdag avond in de groep, gewoon voor de leuk en lekker, wat anders als een toastje en je moet natuurlijk wel weten wat je je gasten op een verjaardag voorschotelt! Voor deze hapjes heb je nodig: 500 gr. H.o.H. gehakt; 1 Zakje Taco Kruiden; Paar druppels tabasco; 2 Tomaten; Filodeeg (ontdooit); 1 Grote witte Ui; Tortillachips naturel; Geraspte pittige kaas; Chilibonen (klein blikje); Gedroogde koriander; Crème Fraîche. Plan de campagne: Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden. In een koekenpan met wat olijfolie de uitjes glazig bakken. Vervolgens voeg je je gehakt toe en rul deze, vervolgens voeg je de tacokruiden toe en het water. Laat dit zo'n 5 minuten zachtjes op staan. Sprenkel dan een paar druppels tabasco toe. Snijd nu 2 vellen filodeeg, allebei in vieren. Vet dan de muffinvorm in met een bakspray of wat boter/olie. Vul 8 muffin vormpjes met het filodeeg. Snijd je tomaten in kleine blokjes. Doe eerst een laagje van de tacosaus in alle filodeeg bakjes. Daarna overal een klein beetje tomaat, eventueel wat chiliboontjes erop. Daarna verkruimel je wat tortillachips er overheen. Nu weer een laagje filodeeg, tacosaus, tomaat, chiliboontjes, tortillachips en eventueel nog wat geraspte kaas. De taco hapjes moeten nu voor ongeveer 16-20 minuten de oven totdat ze goudbruin zijn. Serveer de taco’s lekker met wat crème fraîche, verse tomaat of koriander. Ik zou zeggen geniet lekker van dit hapje, ook super leuk om eens met de kinderen te maken op een regenachtige zondagmiddag! Echt niet moeilijk, maar wel super lekker en het lijkt alsof je uren in de keuken hebt gestaan!!! - Lekker smullen -

Bron: miss-eekma.blogspot.nl

Copyright 2017 ® - Contact