lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | worteltaart smulweb | maggi ovenheerlijk zuurkoolschotel | sliptongrolletjes met zalm | appelcake smulweb.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Voor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het garnituur: 2 el kappertjes 2 hardgekookte eieren 2 el bieslook, gehakt 2 el crème fraiche 8 sneetjes toast Hulpmiddelen Extra nodig: keukenmachine plasticfolie aluminiumfolie Voorbereiding Meng in een keukenmachine de mosterd met de dille. Bestrooi de zalm met een laag zwarte peper, dan met grof zeezout, dan met de bruine basterdsuiker en besprenkel het geheel met de aquavit. Smeer nu het mosterdmengsel op de zalm en pak de zalm in plasticfolie en daarna in aluminiumfolie. Leg een nacht onder druk van een zwaar gewicht (bijvoorbeeld conservenblikken op een snijplank) in de koelkast. Bereidingswijze Hak de eieren fijn voor het garnituur en meng met de kappertjes, bieslook en crème fraiche. Breng op smaak. Snijd de volgende dag de zalm in heel dunne plakken en serveer met het garnituur en de toast. Serveertips Ik serveer dit als borrelhapje. Maar kan ook als voorgerecht. Bron Caspar Burgi

Bron: smulweb.nl

Voor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het garnituur: 2 el kappertjes 2 hardgekookte eieren 2 el bieslook, gehakt 2 el crème fraiche 8 sneetjes toast Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met korting » Hulpmiddelen Extra nodig: keukenmachine plasticfolie aluminiumfolie Voorbereiding Meng in een keukenmachine de mosterd met de dille. Bestrooi de zalm met een laag zwarte peper, dan met grof zeezout, dan met de bruine basterdsuiker en besprenkel het geheel met de aquavit. Smeer nu het mosterdmengsel op de zalm en pak de zalm in plasticfolie en daarna in aluminiumfolie. Leg een nacht onder druk van een zwaar gewicht (bijvoorbeeld conservenblikken op een snijplank) in de koelkast. Bereidingswijze Hak de eieren fijn voor het garnituur en meng met de kappertjes, bieslook en crème fraiche. Breng op smaak. Snijd de volgende dag de zalm in heel dunne plakken en serveer met het garnituur en de toast. Serveertips Ik serveer dit als borrelhapje. Maar kan ook als voorgerecht. Bron Caspar Burgi

Bron: smulweb.nl

Copyright 2017 ® - Contact