vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nagerechten & snoepgoed met filodeeg

Gevonden 52 recepten

SOORT RECEPT

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Appeltaart met filodeeg

Appels in plakjes of blokjes. Citroen, honing, kaneel en bijvoorbeeld kokosbloesemsuiker. Springvorm invetten. Filodeeg in vorm leggen, over elkaar heen en[...]

Bron: vrijgevig.blogspot.nl
Makkelijke apfelstrudel

Ingrediënten Porties : 6 5 middelgrote appels sap van 1/2 citroen 150 gr suiker 1 theelepel kaneel 1 theelepel vanillesuiker 1 eetlepel bloem 20 gr[...]

Bron: allrecipes.nl

Baklava (origineel van de echte Turkse bakker)

voor 6 personen Voor de honingsiroop 125 gr Honing (vloeibaar) 300 gr basterdsuiker 2 e vers citroensap 2 ½ t kaneel Voor de vulling 300 gr ongezouten[...]

Bron: smulweb.nl
Oum Ali  (Egyptische broodpudding)

Ingrediënten: - 10 vellen filodeeg, of 4 croissants - 4 el gesmolten roomboter (alleen als je filodeeg gebruikt) - 200 g gemengde noten, bv. amandelen,[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Baklava met peren en noten

3 mooie peren (Doyenne du Comice); 150 gram walnoten; 150 gram roomboter; 2 eetlepels honing; het sap van een citroen; 2 eetlepels bruine basterdsuiker; 1[...]

Bron: smulweb.nl
Apfelstrudel

voor 4 personen * 30 gr rozijnen * 2 theel citroensap * 3 Jonagold appels * 50 gr ontbijtkoek * 40 gr bruine suiker * 2 eidooiers * 8 vellen filodeeg * 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gezondere baklava

Ingrediënten Porties : 9 Baklava 115 gr gesmolten boter 100 gr pistachenoten 100 gr suiker 1 theelepel oranjebloesemwater 16 blaadjes filodeeg 100 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Baklava met toffee

Ingrediënten Opbrengst : 45 - 50 Voor de Baklava 200 gr ongezouten pistachenoten 200 gr ongezouten walnoten 60 gr basterdsuiker 1 theelepel kaneelpoeder[...]

Bron: allrecipes.nl
Traditionele Baklava

Ingrediënten Porties : 24 225g ongezouten boter 1 / 2 (500g) pakket filodeeg 220 gram gehakte pecannoten 1 1/2 eetlepel hele kruidnagels 5 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Chocolademousse met mint

Er zijn vorige week al 2 recepten langsgekomen op Duizenden1dag die ik gebruikt heb bij de jaarlijkse familiebrunch voor de verjaardag van Maarten ( taartje[...]

Bron: duizenden1dag.blogspot.nl
Baklava met amandelen

Ingrediënten Porties : 24 400 gr basterdsuiker 475 ml water 350 gr honing 1 kaneelstokje 1/4 citroen 1 theelepel vanille-extract 675 gr gehakte amandelen[...]

Bron: allrecipes.nl
Baklava met walnoten

Ingrediënten Porties : 35 500 gr filodeeg 450 gr walnoten 100 gr basterdsuiker 1 eetlepel kaneelpoeder 5 eetlepels boter of margarine 5 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Baklava met fruit en noten

Ingrediënten Porties : 20 50 g boter 2 el zonnebloemolie 75 g gedroogde abrikozen, fijngehakt 100 g ontpitte gedroogde dadels, fijngehakt 125 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Eenvoudige baklava

Ingrediënten Porties : 36 500 gr gemengde noten, fijngehakt 1 theelepel kaneelpoeder 1 pak filodeeg 250 gr boter, gesmolten 225 gr rietsuiker 250ml water[...]

Bron: allrecipes.nl
Baklava

Ingrediënten Porties : 18 250 gr boter, gesmolten 500 gr walnoten, gehakt 1 theelepel kaneelpoeder 1 pak filodeeg 200 gr suiker 250 ml water 8 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Vierkante Bricks met spinazie en

10 filodeegvellen; 300 gram diepvries spinazie; 10 cl. room; twee handjes geraspte Emmenthaler kaas (of evt. Leerdammer); 3 eieren; 4 puntjes "La vache qui[...]

Bron: smulweb.nl
Baklava (origineel van de echte Turkse bakker)

voor 6 personen Voor de honingsiroop 125 gr Honing (vloeibaar) 300 gr basterdsuiker 2 e vers citroensap 2 ½ t kaneel Voor de vulling 300 gr ongezouten[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy