Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ooit kreeg ik van mijn Franse zwager een tablet chocolade met olijfolie cadeau. Ik bedoel dat de olijfolie in de chocolade zat. Het was heerlijk. Ik dacht[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept stond er een jaar geleden ook al op, maar omdat het nu zo warm is en dit zo lekker is en makkelijk te maken, mag het recept in de herhaling.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van Clara ten Houte de Lange, kookboekenschrijver en voormalig hoofdredacteur van de Tip. Ze bedacht dit recept als variatie op de machtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van Clara ten Houte de Lange, kookboekenschrijver en voormalig hoofdredacteur van de Tip. Ze bedacht dit recept als variatie op de machtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCitroensorbet Citroensorbetijs en bubbeltjeswijn zijn lekker met dit weer. Citroenijs met bubbeltjeswijn is nog lekkerder. Ingrediënten : 200 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk eet vrijwel nooit toetjes of zoet, ik heb zelfs nooit koekjes in huis. Dit koekje bovenop de trifle heb ik meegenomen uit een restaurant. Voor één koekje ga[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk at deze Sinterklaas-Kerstachtige trifle als uitgesteld ontbijt en werd er heel vrolijk van. Als dessert na een uitgebreide kerstmaaltijd lijkt het me minder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGoh, zei mijn zus uit Frankrijk heb jij hem al gemaakt, die onzichtbare appeltaart Huh ???? Ken je die niet, je ziet hem op alle blogs. Nou nee, ik was hem nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSprekend over tradities had mijn Napolitaanse docente Italiaans uitgebreid verteld over de Pastiera Napoletano. Daar begin je mee op goede vrijdag en dan is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJanneke Vreugdenhil vertelt in de NRC over de Kerst en samengestelde gezinnen. Wat ze eet als ze alleen met haar zoons is? Griesmeelpudding op de bank, maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de harde Wener; het "1-2-3 deegje". 150 gram basterdsuiker 300 gram boter op kamertemperatuur 450 Zeeuwse bloem of desnoods patentbloem (maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is eigenlijk geen hartige taart, want het heeft geen bodem. Het lijkt een taart omdat er een raster van bladerdeeg over heen ligt. Bereidingstijd: 60[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl