Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ik vind worteltaart altijd erg lekker, vooral de echte Amerikaanse, waarbij de cream cheese frosting heerlijk friszuur is en de cake superluchtig. Er zijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn Italië is een crostata een heel populaire taart, de vlaai onder de taarten, zeg maar. Je komt crostata's 'bij elke bakker in Italië' tegen en de taart[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen tijdje geleden kregen wij een fles Bottega limoncello cadeau, een souvenir uit het buitenland. Het is een hele goede, maar wat mij vooral bezighield, hier[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHeb je wel eens een crumble gemaakt? Het is één van de makkelijkste toetjes om te maken en je kunt ze met verschillende soorten fruit maken. Ik maakte hem voor[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZoals ik eerder al vertelde, mislukte mijn complete menu van vorige week zondag. Nou ja, mislukken is niet het juiste woord. Het smaakte gewoon niet zoals we[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOf ik wel de yoghurtjes van Stapleton wilde testen... Ja graag! Want als ik gelijk internet op duik en de website bekijk, word ik er blij van. Niet alleen ziet[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is misschien een goede desserttip voor de feestdagen. Want zeg nou zelf, ziet dit er niet prachtig uit? Die kleur alleen al! Wat is het? Het is een soort[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlPindakaaskoekjes klinkt niet zo lekker, vind je wel? Peanutbutter cookies is al een stuk beter. In Amerika is dat een doodnormaal koekje. Zoals we hier[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk ben niet echt een macaron-kenner. Ik kocht ze dan wel in Parijs, maar niet bij Laduree of Pierre Herme, het echte werk zeg maar. Bij de banketbakkerij waar[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze simpele bladerdeeg-bananentaart is zo gemaakt. Ik kwam hem tegen in het kookboekje 'Snacks & lunchgerechten'. Weer zo'n kookboekje dat ik nog nooit[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOok al is het hartje zomer ( ahum ), er gaat niets boven een fijn warm en comforting toetje uit de oven. Het was gisteren niet bepaald warm zomerweer, waarbij[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet recept van deze klassieke cake was eigenlijk voor een tulband! Maar omdat ik de vorm niet heb, maakte ik er een normale cake van. De stukjes sinaasappel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik gefascineerd door klassieke taarten en baksels. Het echte werk, zoals je ze in bijvoorbeeld Frankrijk en Italie tegenkomt. Dat komt[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlUit mijn Larousse boek voor de ijsmachine maakte ik dit gerecht. Tomatenijs met basilicum en mozarella. Wat moest ik daar van verwachten? Ik probeerde het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHier weer een ideetje voor op de Paastafel. Als je de soesjes opdient in eierdopjes, past het prima tussen de Paaslekkernijen. De aardbeiengemberroom is[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlGewone arretjescake kennen we wel; een grote plak chocolade met verbrokkelde Maria-bescuitjes erdoor. Deze arretjescake is er één met vele extra's, een 2.0[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl