recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees met cognac

Gevonden 49 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Rundvlees Met Groente

voor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Geflambeerde biefstuk voor vuurzuchtige[...]

voor 4 personen 4 biefstukken van de haas 1 teen knoflook, geperst boter 4 eetlepels cognac (of brandy) Hulpmiddelen Ook nodig: aluminiumfolie Bereidingswijze[...]

Bron: smulweb.nl

Gebraden kip met dragon

Ingrediënten 50 g zachte roomboter 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 eetlepels gedroogde dragon 1 kip ((biologisch), op kamertemperatuur) 2 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Steak au poivre - Biefstuk met peper

Ingrediënten 4 eetlepels cognac (slijter) 4 kogelbiefstukken (op kamertemperatuur) 4 eetlepels vierseizoenenpeperkorrels 1 eetlepel olie 50 g roomboter[...]

Bron: ah.nl
Kip met mandarijn en kaneel

Ingrediënten 1 scharrelkip 7 mandarijnen (schoongeboend) 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels cognac (of vieux (slijter)) 7 kaneelstokjes zet alles op mijn[...]

Bron: ah.nl
Ossenhaas met citrussalade

Ingrediënten 1 zakje pijnboompitten (55 g) 3 rode uien (in dunne ringetjes) 1 citroen (uitgeperst) 4 sinaasappels 4 grapefruits 7 el olie 2 x 200 g verse[...]

Bron: ah.nl
Boeuf en daube

Deze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Boeuf Stroganoff

voor 4 personen * 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Meatloaf met een lekkere glazuur bovenlaag

voor 4 personen VOOR MEATLOAF: 500 g mager rundergehakt 2 sneden volkoren brood in melk geweekt en fijn gemaakt olijfolie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Steak au poivre met aardappels uit de oven en[...]

voor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]

Bron: smulweb.nl
Eendenborst

Ingrediënten 4 sinaasappels (schoongeboend) 250 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 6 eendenborstfilets (a 200 g) 2 el zwarte peperkorrels 30 ml cognac[...]

Bron: ah.nl
Klassieke Franse Boeuf bourguignon in[...]

voor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Meatloaf met een lekkere glazuur bovenlaag

voor 4 personen VOOR MEATLOAF: 500 g mager rundergehakt 2 sneden volkoren brood in melk geweekt en fijn gemaakt olijfolie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Chocolade 'salami'

Ingrediënten Porties : 24 90 gr rozijnen 4 eetlepels cognac, in gedeelten 400 gr maria biscuits 150 gr geblancheerde amandelen 375 gr boter, gesmolten[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensvlees met cognac

Ingrediënten Porties : 2 1 varkensfilet 2 eetlepels sultana-rozijnen cognac 1 volle eetlepel geschaafde amandelen kruiden klontje boter Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensfricandeau op Normandische wijze

Ingrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoofpot met rode wijn en kruiden

voor 6 personen 750 g runderlappen 75 g in blokjes gesneden vet gerookt spek 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensfilet met pancetta en appel

Ingrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]

Bron: ah.nl
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en[...]

Ingrediënten 700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere spekblokjes 12[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy