Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Niks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlKip in rode wijn is wel bekend maar in witte wijn zie je niet zo vaak. Het leek me wel een beetje voorjaarsrecept dus helemaal voor deze tijd. En ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMijn ouders zouden komen eten en ik wilde iets maken wat ze nooit eten en wat niet te bewerkelijk is. Geroosterd buikspek of zoals je zo vaak in de Engelse[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWe zitten op Chinese les, neeeee niet spreken of schrijven, dat gaat 'm echt niet worden, maar op kookles. Ik zou eerst alleen maar Evert leek het ook wel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet vierde boek van Ottolenghi ligt al een tijdje in de boekwinkel, ik heb mij nog steeds kunnen beheersen. De eerste drie boeken staan hier wel op de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlOp maandag eten we bijna altijd iets uit de Oosterse keuken, maar dan zonder de bekende zakjes. Dat viel in het begin niet mee, om zonder die zakjes toch een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEr lag nog een 'blije' kip in de vriezer, nou ja zo blij zal zij niet meer geweest zijn, maar ze heeft een goed leven gehad. Plofkip eten we hier al jaren niet[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWe eten niet vaak vlees, als we het eten is het scharrel maar liever nog biologisch. We lusten het wel maar het komt er gewoon vaak niet van, er zijn zoveel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEn weer een recept met tuinbonen, deze keer de tuinbonenburgers uit 'Plenty'. Het is wel even wat werk maar het resultaat is er naar. Op de foto zien ze er[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is al eind maart maar nog zo extreem koud dat we trek hadden in een verwarmend stoofpotje. Ik maak dat altijd in de crockpot, die staat dan de hele middag[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEr lag nog een mooie polderhoen in de vriezer die maar eens op moest. Altijd lekker op de bbq maar ik kan er natuurlijk ook een Ottolenghi recept mee maken.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWe kennen natuurlijk allemaal wel 'de bal gehakt' en dan natuurlijk vooral die van je moeder vroeger thuis. Bij ons thuis waren het platte ballen met een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWe hebben weer kip van ons kippenboertje. Hij koopt de kuikens en laat deze heel rustig opgroeien in een klein natuurgebiedje. Het is niet biologisch maar voor[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWe hadden nog een mooi stuk naborst in de vriezer liggen, maar wat te doen met naborst.... Na wat speurwerk op internet en in de boeken kwamen we erachter dat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWat een weer deze week, storm en regen. Nou ja regen.... Er zou heel veel water vallen maar bijna alle buien gingen bij ons langs. Jammer want er is[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl