Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Knopkruid is een kruid dat je bijna overal in het wild tegenkomt, ook in de moestuin waar ik mede gebruik van maak. Ja, ik geef het toe, ik heb een beetje[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit heerlijke roerbakgerecht maak ik vaak op een doordeweekse dag als ik niet erg veel tijd heb om te koken. Je hebt niet veel nodig en het staat vrij snel op[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen paar dagen geleden lag het nieuwe Jamie Magazine in de bus en dan voel ik me altijd een beetje jarig. Omdat ik een enorme fan ben én omdat ik het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet komt niet zo vaak voor dat ik een hele kip maak maar ik had er echt weer's trek in. En omdat het niet zo vaak op tafel komt, heb ik er wat meer werk van[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk begin het weekend graag met een lekkere maaltijd. Mijn weekend begint al op donderdag, dus op woensdag avond begin ik altijd in wat boeken en tijdschriften[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen paar dagen geleden ontdekte ik een fantastisch Iraaks blog met onder andere een al net zo fantastisch recept voor kip met rode rijst . Dat moest ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk neem me elke week weer voor om een beetje te plannen wat ik ga koken maar meestal komt er weinig van terecht. Een paar dagen geleden ben ik er toch eens[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit gerecht kan bijna niet mislukken, je kunt het prima een dag van te voren bereiden en het smaakt heerlijk met nasi, bami, witte rijst.... Ideaal dus als je[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlMet dit heerlijke weer probeer zelfs ik niet al te veel tijd in de keuken door te brengen en toch lekker te eten. Dat lukt prima met deze ovenschotel.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit recept kreeg ik van een collega. Wel op z'n Indisch, een complete lijst met ingrediënten dus maar zonder exacte hoeveelheden. Tijd dus voor een klein[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls kind had ik al iets met India. Wanneer ik een Bollywood film zag, zat ik met mijn neus aan de tv geplakt. Hetzelfde heb ik met Indiaas eten; de kleuren en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben dol op gerechten die je kunt voorbereiden én ik ben dol op kip. Door de yoghurt wordt het vlees heerlijk mals en de specerijen zorgen ervoor dat je echt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGeleend van Jamie Oliver...mijn favoriete kok. In de nieuwste editie van zijn magazine staat een recept voor gemarineerde kippenboutjes. Die heb ik vervangen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlJe hebt misschien een keer cassave gegeten, maar wist je dat ook het blad van de cassaveplant eetbaar is? In sommige Afrikaanse landen, waaronder Congo en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben dol op sesam! In de Koreaanse keuken wordt sesam gebruikt om allerlei gerechten op smaak te brengen, van een eenvoudige salade tot een ingewikkeld[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl