Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Oké, ik geef het toe, tagliatelle en bonen klinkt als een rare combinatie maar het is écht heel lekker! Zwarte bonen heb ik leren waarderen tijdens een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen paar dagen geleden lag het nieuwe Jamie Magazine in de bus en dan voel ik me altijd een beetje jarig. Omdat ik een enorme fan ben én omdat ik het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet komt niet zo vaak voor dat ik een hele kip maak maar ik had er echt weer's trek in. En omdat het niet zo vaak op tafel komt, heb ik er wat meer werk van[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk had bedacht dat het weer's tijd was voor een lekkere hamburger - een echte, zelfgemaakte, sappige hamburger met kraakverse sla. Zoals meestal had ik een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk neem me elke week weer voor om een beetje te plannen wat ik ga koken maar meestal komt er weinig van terecht. Een paar dagen geleden ben ik er toch eens[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNet terug van een heerlijke vakantie op Sicilië, ga ik thuis nog even nagenieten van de Italiaanse keuken. Risotto komt weliswaar uit het noorden van Italië,[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit gerecht kan bijna niet mislukken, je kunt het prima een dag van te voren bereiden en het smaakt heerlijk met nasi, bami, witte rijst.... Ideaal dus als je[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben dol op sesam! In de Koreaanse keuken wordt sesam gebruikt om allerlei gerechten op smaak te brengen, van een eenvoudige salade tot een ingewikkeld[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik een prachtig Perzisch kookboek gekocht. Wel in het Engels, dus het kost even wat meer moeite. Omdat het één van mijn favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlMet kip kun je eindeloos variëren. Maar welke smaken je er ook aan toevoegt, het smaakt het lekkerst wanneer je het grilt. Voor de saus heb ik limoensap en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk hoor het je denken - Chayote? Wat is dat nou weer? Even wat meer informatie over deze van oorsprong Mexicaanse groente. De chayote wordt ook wel groente[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHoe langer je vlees laat marineren hoe beter de smaken intrekken. Van een vriendin kreeg ik de tip om het vlees in de marinade in te vriezen. Ingrediënten 6[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen tijdje geleden las ik een geweldige roman van een Perzische schrijfster. Het boek gaat over 3 zussen uit Iran die in een klein dorpje in Ierland een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVandaag heb ik me laten inspireren door de Indiase keuken. Nou is dat een heel ruim begrip omdat elke streek zijn eigen specialiteiten heeft. Vraag me niet in[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl