recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis - Met pasta

Gevonden 168 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Eenvoudig en lekker *Visbordje *

Een paar soorten graatloze visfilet in dit brd hebben wij alm,tongrolletjes,scampi`s Groenten zoals:prei,selder,wortel en sjarlot,visboullionblokje,witte[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalm met knapperige korst

Ingrediënten Porties : 2 1 el olijfolie 1 fijngehakte uit 1/2 theelepel knoflook korrels zout en peper naar smaak 60g gekruid paneermeel 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
zalm met pasta

Ingrediënten Porties : 2 2 stuks zalmmoten 200 gr pasta 450 gr spinazie (a la creme) 1 zakje vis dillesaus (Knorr) Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm op een bedje van groentes

Ingrediënten Porties : 3 750 gr. gemengde (wok) groentes: wortel, courgette, gele paprika, broccoli, rode ui, witte ui en venkel (in ieder geval 1 hele[...]

Bron: allrecipes.nl
Pittige garnalen van de barbecue

Ingrediënten Porties : 6 1 grote teen knoflook 1 eetl grof zeezout 1/2 theel cayennepeper 1 theel paprika 2 eetl olijfolie 2 theel citroensap 1kg grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Gerookte zalm en wodka pastasaus

Ingrediënten Porties : 2 klontje boter 1/2 kleine ui, fijngehakt 50 gr gerookte zalm, in blokjes 4 eetlepels wodka 1 tomaat, gehakt 5 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Mosselen di Amore

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]

Bron: allrecipes.nl
zalm uit de oven

voor 4 personen Pak spaghetti 1 bakje champignons pak bladspinazie 2 dl kookroom,room culinair,slankroom of blue band finesse 4 zalmfilets(ik neem meestal[...]

Bron: smulweb.nl
PENNE MET ZALM EN BROCCOLI

voor 3 personen 350 penne 2 tomaten 1 flinke struik broccoli 3/4 bakje Boursin culinair 2 Eetlepel creme fraiche 1 ui 1 teentje knoflook optioneel beetje[...]

Bron: smulweb.nl
Italiaanse Vispolpettes uit de oven

voor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]

Bron: smulweb.nl
Een Vispotje

De venkel uit het groentenpakket van afgelopen week was het uitgangspunt van de maaltijd van gisteravond. Goede vriend M. kwam eten. En dat was al tijden[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Viskoekjes met appel en ansjovis pasta

450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]

Bron: smulweb.nl
Viscurry

Ingrediënten Porties : 4 Currypasta 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 gedroogde rode chilipepers 2 verse rode chilipepers 1/2 theelepel zout 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalencurry

Ingrediënten 2 rode uien 2 teentjes knoflook 2 cm verse gemberwortel 2 bakjes cocktailgarnalen (a 125 g) ½ eetlepel milde currypasta (pot a 283 g) 2[...]

Bron: ah.nl
Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijnsteak met romige driepepersaus

Ingrediënten 300 g tagliatelle 1 ui 750 g broccoli 6 eetlepels olijfolie 4 tonijnsteaks (a 150 g) 250 g verse roomkaas gekleurde peperkorrels, gemalen[...]

Bron: ah.nl
Pittige garnalen met pasta

Ingrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy