recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis met druiven

Gevonden 23 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gepocheerde scholfilet in zachte kerriesaus met[...]

voor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalmfilet met druiven en cashewnoten

voor 4 personen 4 stukken zalmfilet (à 150 gram) 250 gram witte druiven ½ eetlepel citroensap 50 gram boter 100 gram ongezouten cashewnoten zout[...]

Bron: smulweb.nl

Gestoomde zeewolf met witte druivensaus

voor 4 personen 4.5 dl visfond, 1/2 fijngesnipperde ui, 1/2 wortel in kleine stukjes, 200 ml Noilly prat, 200 ml koksroom, olijfolie, 20 witte druiven zonder[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met druiven

Ingrediënten Porties : 2 1/2 trosje rode druiven 1/2 trosje groene druiven 2 takjes tijm zout naar smaak olijfolie, zoveel als nodig 2 kipfilets[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm-pastasalade

voor 4 personen 200 gr gerookte zalmsnippers of blikzalm 500 gr pasta naar keuze (bijv. tricolore) 2 grote uien 1 courgette 16 witte druiven zonder pit 10[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde zwaardvis met druiventapenade

voor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Middeleeuwse viskoekjes met peperkoeksaus

Het cadeau voor mijn moeder dit jaar was een twintig pagina's tellend (zelfgemaakt) waardebonnenboekje. Met daarin ook een waardebon voor een door het lief en[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Zalm-pastasalade

voor 4 personen 200 gr gerookte zalmsnippers of blikzalm 500 gr pasta naar keuze (bijv. tricolore) 2 grote uien 1 courgette 16 witte druiven zonder pit 10[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met champagne, venkelcr

voor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met druivensap en munt

voor 8 personen 8 stukjes kabeljauw van elk 20 gr. - 16 kleine ronde aardappelschijfjes - 1 el. slagroom - 1 el. groentebouillon - 30 gr. spek (in blokjes) -[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met sesamsaus

voor 4 personen 1200 gram harder of makreel (kleine exemplaren) * 3 theelepels zout * 1 dl olijf- of zonnebloemolie * 3 dunne preien * 3 middelgrote uien * 3[...]

Bron: smulweb.nl
Vis Met Sesamsaus Uit Saudie-Arabie (Samakah[...]

voor 4 personen 1-1 1/4 kg harder of makreel (kleine exemplaren) 3 theelepels zout 1 dl olijf- of zonnebloemolie 3 dunne preien 3 middelgrote uien 3 tenen[...]

Bron: smulweb.nl
vis met sesamsaus uit Saudie-Arabie

voor 4 personen 1-1 1/4 kg harder of makreel (kleine exemplaren), 3 theelepels zout, 1 dl olijf- of zonnebloemolie, 3 dunne preien, 3 middelgrote uien, 3[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy