kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis met oester

Gevonden 20 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalencocktail met rode peper en komkommer

Ingrediënten 1 komkommer (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) ½ bakje basilicum ((a 15 g) blaadjes grof gesneden) 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
irish beef met oesters

voor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]

Bron: smulweb.nl

Pangasiusfilet met oestersaus

voor 4 personen 500 gr. pangasiusfilet 150 gr. peultjes 3 eetl. olie, om in te bakken 2 rode uien, in dunne partjes 150 gr. winterwortel, in dunne plakjes 1[...]

Bron: smulweb.nl
Cappuccino Van Sashimi Van Zalm

voor 4 personen 250 gr rauwe zalm,1 eetlepel sesamzaad,1 eetlepel oestersaus,1 eetlepel citroensap,250 ml kippebouillon,2 eetlepels kamille theeof 10 verse[...]

Bron: smulweb.nl
Caribische visschotel

voor 4 personen 700 gr tilapiafilet (kan ook pangasius of kabeljauw) 150 gr sugar snaps 1 mango 1 spaans pepertje 4 bosuitjes 3 el olijfolie citroensap (halve[...]

Bron: smulweb.nl
Caribische visschotel

voor 4 personen 700 gr tilapiafilet (kan ook pangasius of kabeljauw) 150 gr sugar snaps 1 mango 1 spaans pepertje 4 bosuitjes 3 el olijfolie citroensap (halve[...]

Bron: smulweb.nl
Cappuccino Van Sashimi Van Zalm

voor 4 personen 250 gr rauwe zalm,1 eetlepel sesamzaad,1 eetlepel oestersaus,1 eetlepel citroensap,250 ml kippebouillon,2 eetlepels kamille theeof 10 verse[...]

Bron: smulweb.nl
Gegratineerde oesters met gestoofde prei

voor 2 personen Oesters: 6 oesters (creuse, nummer 2) 1⁄4 prei 1⁄2 klontje boter peper zout Mousselinesaus: 1 ei 90 g boter (om te klaren) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise curry met sperziebonen en visballetjes

Nou, die visballetjes van de vorige blogpost zijn een hit bij ons thuis. Ik heb ze nu al meerdere keren gemaakt in allerlei verschillende smaken. Rode pesto is[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Garnalenspiesjes met knoflookmayo

voor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]

Bron: smulweb.nl
Coquilles Nam Kee

Ingrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Coquilles Nam Kee

Ingrediënten: 12 st. coquilles 500 ml gembersiroop 100 ml oestersaus 2 blaadjes djeroek peroet (citroenblad, toko), in dunne reepjes 20 g gefermenteerde zwarte[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Oosterse lekkerbekjes

Ingrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]

Bron: ah.nl
Aziatische garnalen

Ingrediënten 300 g rauwe ongepelde zoutwatergarnalen (diepvries) 200 g peultjes 300 g zalmfilet 1 el sesamolie (flesje) 1 limoen 5 el oestersaus (flesje)[...]

Bron: ah.nl
Gerookte zalm met oesters

½ kopje mayonnaise 1 theelepel citroensap 5 plakjes gerookte zalm 24 verse oesters in de schelp Bereidingswijze Pureer in een keukenmachine de[...]

Bron: smulweb.nl
Gegratineerde oesters

voor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]

Bron: smulweb.nl
Pangasiusfilet met oestersaus

voor 4 personen 500 gr. pangasiusfilet 150 gr. peultjes 3 eetl. olie, om in te bakken 2 rode uien, in dunne partjes 150 gr. winterwortel, in dunne plakjes 1[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy