Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
De nederige spliterwt komt iedere winter weer uit de kast om ons blij te maken met erwtensoep. Dit is een simpel recept zonder vlees. Je kunt er een rookworst,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlPompoensoep zonder het pompoenige van pompoensoep. Dat is de kortste omschrijving voor deze soep. Een stevige soep dankzij de bonen met flink wat geur en smaak[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlJe moet alles een keer meegemaakt hebben. Dus toen mij een uitnodiging bereikte voor de Nationale Eettest van BNN aarzelde ik niet lang. In het ergste geval[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen heerlijk kommetje vol noedels en groentes waar een smaakvolle bouillon over geschonken wordt. Ik trok de bouillon zelf van kombu en gedroogde paddestoelen,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen heerlijk kommetje vol noedels en groentes waar een smaakvolle bouillon over geschonken wordt. Ik trok de bouillon zelf van kombu en gedroogde paddestoelen,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlJe moet alles een keer meegemaakt hebben. Dus toen mij een uitnodiging bereikte voor de Nationale Eettest van BNN aarzelde ik niet lang. In het ergste geval[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSpetterende kleuren levert deze soep! Het oranje van de wortel wordt door het rood van de bieten bijna lichtgevend. Ik was op zoek naar een recept voor borsjt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNoordpolderzijl, 1 januari 2013 (foto van de multiman) De jaarwisseling 2012/2013 hebben wij heel knus en gezellig doorgebracht op het Groninger Hogeland. Ons[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze soep is warm, zoet en vurig. Een klein beetje spek geeft smaak aan een heel grote pan met soep. Zelfs met 50 gram spek kun je op drie liter soep nog echt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe mooie blog van Antoinette gaf mij het idee om een keer bonensoep te maken van bonen. En dus niet met bonen. In de meeste recepten voeg ik wat bonen toe aan[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAl maanden moesten wij aan de wortelsoep. Ik had her en der adviezen ingewonnen, mij waren recepten voorgehouden, twijfels linksom rechtsom. Vriendinnen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSoep van prei en aardappelen is een klassieker. In Frankrijk hebben ze er schitterende namen voor bedacht. Daar heet deze soep "potage parmentier" of[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAsperges - ze zijn er weer . Twee weken eerder dan andere jaren, vertelt de teler Custers in het filmpje van de Limburgse omroep. Op de markt zag ik op acht[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlKippensoep begint met een kip. Niet met een kipfilet. Toen ik pittige kippensoep recepten zocht voor mijn vader sloeg ik er van achterover hoeveel recepten er[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze balletjes, "Klö ßle" genoemd, zijn eigenlijk meer quenelles, maar de vorm luistert niet zo nauw. Ze zijn geschikt als soepvulling in plaats van vermicelli[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl