Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Benodigdheden: 2 bosjes verse basilicum 1 teentje knoflook 30 gr pijnboompitten 60 gr parmezaanse kaas zout en peper 2,5 dl olijfolie Werkwijze: Haal de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beSaffraansaus met gebakken zalm Benodigdheden: 1 fijn gesnipperde sjalot 3 dl witte wijn 1 dl noilly prat 1 d visfumet 2 dl alpro soya room peper en zout 1[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beMet verse kruiden uit eigen tuin maken we vandaag dit pittige ruccolasausje. enkele takjes rucola, gewassen en droog gedept een handvol pijnboompitjes 2[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beDit sausje kun je zowel serveren bij een stukje vis, een kotelet of zoals ik bij worsten. En eenvoudig sausje dat je maakt met de volgende ingrediënten: 3 el[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beDeze saus beginnen we met een simpele hollandaise saus te maken. Deze verfijnen we tot een mousseline saus door er opgeklopte room aan toe te voegen. Voor de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bewitte wijnsaus met rivierkreeftjes Wat hebben we nodig om deze lekkere saus te maken. 2,5dl visfond 2,5dl room 1dl droge witte wijn sap van 1/2 citroen 50 gr[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bechutney van courgette en tomaat Voor deze chutney hebben we nodig. Benodigdheden voor de chutney 1/2 l witte-wijn azijn 300 gr rietsuiker 300 ml water 1 tl[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.betomatensaus voor pizzabodem Gisteren pizza gemaakt! Best toch wel wat werk aan hoor!! Als je alles natuurlijk zelf doet!! Saus maken, deeg maken en dan[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beBenodigdheden: 2 bosjes verse basilicum 1 teentje knoflook 30 gr pijnboompitten 60 gr parmezaanse kaas zout en peper 2,5 dl olijfolie Werkwijze: Haal de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beSaffraansaus met gebakken zalm Benodigdheden: 1 fijn gesnipperde sjalot 3 dl witte wijn 1 dl noilly prat 1 d visfumet 2 dl alpro soya room peper en zout 1[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beMet verse kruiden uit eigen tuin maken we vandaag dit pittige ruccolasausje. enkele takjes rucola, gewassen en droog gedept een handvol pijnboompitjes 2[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beDit sausje kun je zowel serveren bij een stukje vis, een kotelet of zoals ik bij worsten. En eenvoudig sausje dat je maakt met de volgende ingrediënten: 3 el[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beDe hollandaise saus een zachte botersaus. Vooral bij vis en asperges is dit een heel lekker sausje. de afgewerkte hollandaise saus Ga er een berichtje van[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be