Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Bietenhummus met grookte tofu, rode quinoa (gekookt in het bietennat), en geroerbakte sprouty met champignons, ui, blanke amandelen, tamarinde en kappertjes -[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlFoto Wikipedia O, de tapenade van Monsieur Paul, 'onze' slager in Marseille... De zon schijnt erin, bij wijze van spreken, je proeft de olijven uiteraard, de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlRadijsblaadjes zijn heerlijk geurig Dit recept is geïnspireerd op een recept van Valérie Cupillard voor de biowinkelketen La Vie Claire , en het heet daar[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEen flink pannetje dikke saus Ik had boerenkoolstamppot gemaakt, erg lekker. Tenminste de eerste dag. Stamppot is eigenlijk niet zo 'mijn ding', ik heb niks[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet is weer de tijd van het jaar waarin er volop (zacht) fruit is - en dus is het ook weer de tijd voor jams en chutneys. Die druiven horen er eigenlijk niet[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlWeer een chutney. Ja, het gasformuis draait overuren, de potjes zijn niet aan te slepen (gelukkig heb ik nog een flinke voorraad...). Mijn Turkse[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet is weer de tijd van het jaar waarin er volop (zacht) fruit is - en dus is het ook weer de tijd voor jams en chutneys. Die druiven horen er eigenlijk niet[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlBietenhummus met grookte tofu, rode quinoa (gekookt in het bietennat), en geroerbakte sprouty met champignons, ui, blanke amandelen, tamarinde en kappertjes -[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVan de website mideastfood.about.com Hummusrecepten zijn er zoveel als er, ten zuidoosten van de Middellandse Zee, koks en kokkinnen zijn. In Libanon gaan ze[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl