recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen

Gevonden 29 recepten

Experiment

Het bakken met zuurdesem gaat al meer als een jaar gesmeerd, maar m'n pogingen om andere rijsmiddelen te maken gaan allemaal een enkeltje kliko of gootsteen.[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com

Stempel

Via thuisafgehaald.nl en een andere schare trouwe afhalers verkoop ik op zaterdag inmiddels soms best veel brood. Vaak gaan ze gewoon los in de tas mee, of in[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Gespot!

Het wereldwijde web kent heel veel broodbloggers, maar een van de meest bekeken blogs is misschien wel Wild Yeastblog. Dit blog heeft een unieke rubriek[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Getest en goed bevonden

Een ogenschijnlijk simpel proces met wat water, bloem, zout en wat rijsmiddel bevat vele nuances. Zowel koken als bakken vergt gewoon oefening. Iedere zaterdag[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Nog zoveel te proberen

Hoe langer ik aan het bakken ben hoe meer nog te proberen soorten ik ontdek. Via via het fantastische recept van het 3 granen/3 zadenbrood van Levine gekregen,[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Productie

De zaterdag na mijn stukje in de krant stond ik op scherp om alle bestellingen via thuisafgehaald te kunnen bakken. Aantal bestellingen? 0.... Beetje gebakken[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
In de krant

Sinds een half jaar ben ik lid van het sociale netwerk www.thuisafgehaald.nl waar thuiskoks op niet commerciële basis een maaltijd aan kunnen bieden die ze al[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Kneden deel 2, wat gebeurt er precies?

In het vorige theorie hoofdstuk heb ik het gehad over kneden, welke type machines er zijn, wat geschikt is en voor welke hoeveelheid. Nu even over het kneden[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Mini bakkerij

Veel te lang geleden dat ik wat van me heb laten horen, maar dat komt door de vele nieuwe ontwikkelingen in de huisbakkerij. Na een kleine driekwart jaar deeg[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Kneden deel 1, machines of ambachtelijk[...]

Stap 2 van in het broodproces is kneden. Kneden heeft diverse functies, het mengen van de ingrediënten, het activeren van de de gluten (een bloemeiwit) en het[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Op stoom

Na een aarzelend maar enthousiast begin op maandagavond was het dan pas echt zover. Een hele zaterdag vrij en een glimmende Rofco in de keuken. Ik denk dat de[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Een echte!

Al meer dan een half jaar struin ik dagelijks 10 minuten het web af naar een Rofco. Een Rofco? Ja een Rofco, in ons geval een 78 kg zware steenoven in het[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
De magic touch weer terug!

Na wat teleurstellende bakresultaten met de T55 en T65 bloem van de Zuidmolen kwam ik erachter dat mijn weegschaal niet echt nauwkeurig meer is. Ik werk nog[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy