vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | tomatenchutney | worteltaart recept jamie oliver | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Thaise viskoekjes - Met fruit

Gevonden 18 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Thaise viskoekjes

Deze viskoekjes staan echt binnen een mum van tijd op tafel. Ze doen het prima als tussendoortje of als bijgerecht. Gebruik een bodempje olie om te bakken, het[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Thaise viskoekjes

Ingrediënten 1 pak koolvisfilet ((400 g, diepvries), ontdooid) 1 kipfilet (ca. 150 g) 1 ei 1 el maizena 1 bakje boemboe rode curry (100 g) 1 limoen[...]

Bron: ah.nl

Thaise viskoekjes

Dit recept voor Thaise viskoekjes heeft absoluut potentieel, maar er moet nog wat aan geknutseld worden om het recept te verbeteren. De smaak van de Thaise[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Thaise viskoekjes

voor 4 personen * 250 g kabeljauwfilet, in heel kleine stukjes * geraspte schil en sap van 1 limoen * 2 cm verse gemberwortel, geraspt * 1 eetlepel Thaise[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes met knapperige zoete chilisaus

voor 8 personen * 550 g kabeljauw- of schelvisfilet * 2 theelepels rode currypasta * 1 eetlepel vissaus * 2 eetlepels maïzena * 50 g kousenband of[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes met dipsaus

Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis - Thaise viskoekjes

- 1 ei - 1 limoen - 1 el maizena - 1/2 komkommer - 5 el zoete chilisaus - 100 ml zonnebloemolie - 1 rode ui, gesnipperd - 1 kipfilet (ca. 150 g) - 1 bakje[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes

voor 4 personen -450 g stevige witvisfilets (kabeljauw of schelvis) -3 lente uitjes (fijn gesneden) -2 eetlepels fijn gehakte verse koriander -2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
thaise viskoekjes

400 gr zalmfilet 2 bosuitjes 1 rode peper 1 zakje verse koriander 1 eetlepel rode currypasta(pot thai kitchen) zout peper 1 limoen 2 eetlepels olie[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes

voor 4 personen Ca. 400 gr visfilet naar keuze (bijvoorbeeld zalm, kabeljauw of koolvis), 1 ei, 2 a 3 eetlepels maizena, vissaus, peper, verse koriander, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes met pittige dipsaus

voor 4 personen Voor de koekjes: pak koolvisfilet van 400g uit de diepvries (andere witvis is ook prima, maar dit is gewoon erg voordelig), 2 el vissaus, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise Viskoekjes

voor 4 personen 300 gr. kabeljauwfilet 1 limoen 2 eetlepes rode currypasta (pot a 225 gram, Thai Kitchen bij Albert Heyn) 5 eetlepels bloem 1 middelgroot ei 1[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes met pittige dipsaus

voor 4 personen 200 gr. witvis - 1 ei - 1 el rode currypasta - 2 el maïsmeel - 3 limoenblaadjes, fijngesneden - 1 lente-ui, in ringetjes - 1 stengel[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise Viskoekjes

voor 5 personen 250 gr. kabeljauwfilet, 1,5 el rode currypasta, 1-2 el vissaus, 1 ei, 1 el fijngesneden basilicum, geraspte schil van 0,5 limoen, frituurolie.[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes

voor 4 personen - 400 gram kabeljauwfilet - 1 limoen - 1 eetlepel rode currypasta van Conimex - 1 teentje knoflook - 1 Spaans pepertje - 1 stukje verse gember[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise Viskoekjes

250 gram kabeljauwfilet, 1-1 1/2 el rode currypasta, 1-2 el vissaus (nam pla), 1 ei, 1 el fijngesneden (eventueel Thaise) basilicum, geraspte schil van 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes

Ingrediënten Porties : 12 450 gr kabeljauwfilet 1 1/2 eetlepel rode currypasta 2 eetlepels vissaus 1/2 - 1 eetlepel geraspte gemberwortel 1 ei 3 djeroek[...]

Bron: allrecipes.nl

Copyright 2017 ® - Contact