lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | recepten999.nl | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | recept garnalencocktail met mango | kippensoep 10 personen | bavette recept sojasaus sherry
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Visschotel

Gevonden 31 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Visschotel met versgepelde garnalen

Visschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl
Visschotel anders

Ingrediënten 2 grote uien 2 el olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 500 g tuinerwten/wortelen (diepvries, zak a 1 kg) 400 g koolvisfilet (diepvries)[...]

Bron: ah.nl

Visschotel van Vlieland

Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met geroosterde groenten

Ingrediënten 500 g pangasiusfilet 1 teen knoflook 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g) 1 courgette (in lange plakken) 1 gele paprika (in[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met muntcouscous

Ingrediënten 1 zak sperziebonen (500 g) 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g koolvisfilet[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met kabeljauw en gorgonzola

Ingrediënten 150 g snelkookrijst 2 uien 3 tomaten 400 g kabeljauw 3 el olie 125 g gorgonzola zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met tapenade

Ingrediënten 2 zakjes aardappelpuree (a 55 g) 1 eetlepel olijfolie 500 g schelvisfilet 1/2 pot tapenade van zongedroogde tomaten (pot a 140 g) 150 g kaas[...]

Bron: ah.nl
Visschotel uit de oven (baby 9 maanden)

Ingrediënten 400 g winterpeen (in plakjes) 1 zak aardappelschijfjes (450 g) 500 g kabeljauwfilet (in 4 stukken) 1 flesje kookroom (light (250 ml)) 100 g[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met aardappelpuree

Ingrediënten 1 courgette (in blokjes) 3 tomaten (in blokjes) 125 ml crème fraîche 2 schaaltjes aardappelpuree (koelvers, a 450 g) 2 blikjes zalm ((a[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met bietjes

Ingrediënten 500 g gekookte bieten (schaal) 400 g koolvisfilets (pak, diepvries) 1 rode ui 200 ml crème fraîche 2 tl gedroogde dille 700 g[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met yoghurt en sinaasappel

Ingrediënten 1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 3 uien (in ringen) 2 eetlepels olie 1 zak Oosterse (wokgroente (400 g)) 2 eetlepels kerriepoeder[...]

Bron: ah.nl
Visschotel

Als je weinig tijd hebt om te koken maar toch heerlijk wilt eten....hier een verrukkelijk visrecept. Benodigdheden: * witvisfilet (kabeljauw,goed droog gedept)[...]

Bron: mvdzwart.blogspot.com
Visschotel uit de oven

Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Visschotel met camembert

Ingrediënten Porties: 4 600 gr kabeljauwfilet of pangasiusfilet 2 uien 1 grote rode paprika 1 grote winterwortel 100-150 gr broccolie 6 el oeystersaus[...]

Bron: allrecipes.nl
Visschotel met gemengde paddestoelen uit Azie

voor 4 personen 4 Zeebaars of kabeljauw filets. 5 el soya saus. Rasp van 1 citroenschil. 1 rode chilipeper fijngehakt. 1 rode bell peper in plakjes gesneden.[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel

voor 4 personen * 1 kilo visfilet (stevige vis, bijvoorbeeld pangafilet) * 2 middelgrote uien * 3 1/2 dl water * 1 winterwortels * 4 tenen knoflook * 2 grote[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel a la Ine.

voor 4 personen 4 pangasiusfilets (diepvries) 1 bakje roze garnalen 2 winterpenen 3 grote uien 5 grote tomaten 3 bosuitjes 3/4 bakje Philadelphia bieslook[...]

Bron: smulweb.nl
visschotel met aardappel en tomaat

750 gram aardappelen, in st uk ken gesneden, 1 ui, gesnipperd, 3 tomaten, in stukjes, 400 gram visfilet in stukken, 1 el citroensap, 25 gram boter, 1 teentje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
visschotel met tomaat en aardappelen

erg lekker, feestelijk en ook nog makkelijk. wat wil je nog meer? 1 kilo aardappelen, peper, 4 moten vis van 100-150 gram, 2 el citroensap, 5 vleestomaten, 4[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Visschotel

Nodig voor 4 personen: * Diepvrieskabeljauw, 1-2 ons per persoon * Peterselie, flinke bos, fijngesneden * Geraspte kaas, 1 ons * Champignons, 250 gram, in[...]

Bron: koken.blogspot.com
Visschotel met geroosterde groenten

voor 4 personen 500 g pangasiusfilet; 1 teen knoflook, geperst; 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g); 1 courgette, in lange plakken; 1 gele[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel met gemengde paddestoelen uit Azie

voor 4 personen 4 Zeebaars of kabeljauw filets. 5 el soya saus. Rasp van 1 citroenschil. 1 rode chilipeper fijngehakt. 1 rode bell peper in plakjes gesneden.[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel

voor 4 personen * 1 kilo visfilet (stevige vis, bijvoorbeeld pangafilet) * 2 middelgrote uien * 3 1/2 dl water * 1 winterwortels * 4 tenen knoflook * 2 grote[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel met kruimellaag

Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]

Bron: allrecipes.nl
visschotel

voor 4 personen 6a8 ons kabeljauw, 2 winterwortels, 2 zakjes aard-puree, 2 uien, 6 struiken witlof, 6 ons trappistenkaas, 1 flesje lambic belgisch bier, veel[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel Met Kabeljauw En Gorgonzola

voor 2 personen 150 gram langkorrelrijst, 2 uien, 3 tomaten, ca. 400 gram verse kabeljauw, 3 eetlepels olie, zout, peper, 125 gram gorgonzola Voorbereiding[...]

Bron: smulweb.nl
VISSCHOTEL

Nodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]

Bron: koken.blogspot.com
visschotel

voor 4 personen 6a8 ons kabeljauw, 2 winterwortels, 2 zakjes aard-puree, 2 uien, 6 struiken witlof, 6 ons trappistenkaas, 1 flesje lambic belgisch bier, veel[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel met gember en bosuitjes

Ingrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 4 zeebaars- of snapperfilets (of andere stevige witte visfilets), ontveld (elk 175 g) 1½ eetl. zoutarme[...]

Bron: allrecipes.nl
Visschotel met Prei en Noten

voor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel met pesto

voor 4 personen 2 courgettes; 1 kg kleine vastkokende aardappelen; 500 gr witvis; grof zeezout; 3 el pesto; olijfolie; peterselie Hulpmiddelen Braadslee of[...]

Bron: smulweb.nl

Copyright 2017 ® - Contact