Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Vispotje met courgette pasta Gisteren had ik even geen inspiratie voor een visgerecht. Een oproep via Facebook leverde een stroom aan reacties op. Iedereen[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 teen knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 envelopje saffraan (0 05 g) 1 blikje tomatenblokjes (400 g) 1 dl witte wijn 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g snijbonen (in stukken) 2 eetlepels olie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode paprika (in dunne repen) 1 blik tomatenblokjes (400 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 500 g aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 2 potten visfond (a 380 ml)[...]
Bron: ah.nlVis ... tja vis... vis is niet mijn ding, maar hier thuis word het wel zeer gewaardeerd. Dus toen ik het recept voor deze schotel tegenkwam dacht ik laat ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 2 personen Olijfolie om in te bakken, 1 teentje knoflook, 1/2 ui, 1 glas witte wijn, 2 dl. (slag)room, 1 theelepel viskruiden, peper/zout, 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr gemengde verse vis, schaal- en schelpdieren; 1 dl visbouillon (van ? tablet); 2 dl Mon Chou pan & oven; 2 el droge vermouth of cognac;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 100 gr chorizoworst, in stukjes 1 ui, gesnipperd 1 rode paprika, in reepjes 1 tomaat, in stukjes 2 blikken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen (olijf)olie 4 diepvries-kabeljauwporties 1 blikje tonijn op oliebasis 100g spekreepjes 1 ui 1 teentje knoflook 250 gr. champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen - 125 ml kwark - 250 gr champignons - * 1 blikje geconcentreerde kerrie cremesoep - bieslook,peper,zout - 150 gr gepelde gambagarnalen - 450[...]
Bron: smulweb.nl