recepten999.nl | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | worteltaart smulweb | maggi ovenheerlijk zuurkoolschotel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Vegetarische spinazielasagne

Soms is het even zoeken naar een lekkere vegetarische versie van je favoriete recepten maar bij deze lasagne is dat na een paar pogingen goed gelukt :) Mijn[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl - 11/11/2017
Citroen-maanzaad koekjes

In de herfst vind ik het altijd leuk om iets lekkers te bakken, gewoon simpele dingen zoals een cake, crumble of koekjes. Geen Heel Holland Bakt niveau dus[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl - 11/11/2017
Knipselbonenschotel

Knipselbonen of dreuge bonen is een traditioneel Gronings streekproduct. Om bonen van de zomer te bewaren voor de winter werden ze gedroogd. Bijzonder is dat[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 11/11/2017
Herfstige pompoen cupcakes

Het is volop herfst, Halloween is juist voorbij en er zijn overal pompoenen te zien. Ze zijn niet alleen mooi en leuk om een griezelige lantaarn mee te maken,[...]

Bron: sweetcarolinesweet.blogspot.be - 11/11/2017
Quiche met butternut pompoen en spek

De butternut pompoen, mijn favoriete pompoen! Die is net iets zoeter en makkelijk te bewerken. Je kan hem ook vaak krijgen in kleiner formaat, dat is best wel[...]

Bron: sweetcarolinesweet.blogspot.be - 11/11/2017
Pompoenburger

Ik geraakmaarniet terug in mijn ritme van blogs schrijven. Een iets drukkere functie op het werk, een vooral veel teveel vrijwilligerswerk zullen wel 1 van de[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 11/11/2017
Hotspots Delft

Vorige week was het natuurlijk schoolvakantie en heb ik enkel op maandag gewerkt. De rest van de week was ik namelijk op citytrip naar Delft. Waarom Delft?[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 11/11/2017
Twee wereldse spreads

Zaterdag had ik jullie al gewaarschuwd dat er een resem broodbeleg receptjes zaten aan te komen en hier zijn er dan al twee. Cambodjaanse bruiloftspread at ik[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 11/11/2017
Pompoenketchup

Zelf ketchup maken stond al heel lang op mijn "dat-wil-ik-nog-eens-proberen-lijstje". Het was er nog nooit van gekomen omdat biologische tomaten best wel[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 11/11/2017
WAAROM? Waarom liggen er geen zaden van de[...]

Ik schreeuw nog maar eens.... WAAROM? Het is zo lekker en dit zo genoemde (on)kruid groeit echt overal. In de berm, grasveld, tussen de stuiken, aan de sloot,[...]

Bron: ferrywijsman.blogspot.nl - 11/11/2017
Appeltaart à la crème brulée

Appeltaart en herfst, ze horen bij elkaar. Dit heb je nodig voor een taartvorm van 26 cm: 225 g + extra bloem 100 g + 3 el suiker 125 g koude boter + extra[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 11/11/2017
Groentetaart van bloemkool en broccolideeg

Een hartige vegetarische taart boordevol groenten en bovendien caloriearm. Dit heb je nodig voor ca. 8 stukken: 500 g bloemkool 500 broccoli 500 g pastinaak[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 11/11/2017
#47 Persoonlijk Photo Diary: Rijbewijs,[...]

Hi lieve lezers! Het is alweer woensdag en dat betekent weer een verlate photodiary. Binnenkort zullen wij weer standaard de diary op zondag plaatsen, maar het[...]

Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nl - 11/11/2017
Orzo met kruidige tomatensaus en feta

2 blikken tomaatblokjes 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel ketoembar 1 eetlepel olijfolie 1 grote ui gesnipperd 2 tenen knoflook fijngehakt snufje[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 11/11/2017
Pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus

Het is herfst, tijd voor pompoen! Pompoen doet bij veel mensen nog een beetje geitenwollensokkig aan, dat is jammer want pompoen kan echt lekker zijn. Vind ik[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 11/11/2017
Dadel-walnoot taart

Een taart helemaal voor deze tijd van het jaar vind ik. Het wordt hier thuis niet altijd gewaardeerd dat ik eten aan het seizoen link maar ik vind dat leuk en[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 11/11/2017
Harissa van Ottolenghi

Sambal kennen we allemaal wel maar harissa is niet voor iedereen bekend. Je kunt het misschien de sambal van het Midden-Oosten noemen, lekker pittig sausje[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 11/11/2017
Kiwibes-bavaroistaartjes

Manlief kreeg van een collega een hele zak vol met kiwibessen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zijn dus bessen die heel erg naar hele rijpe kiwi[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 11/11/2017
Giphart’s pindasoep

Een weekje na het bloggen van mijn eigen pindasoep , kwam ik dit recept van Ronald Giphart tegen in één of andere bijlage van de Volkskrant. Zijn soep is net[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 11/11/2017
Kampersteur met spinaziestamppot (vegetarisch)

Er zit geen vis bij dit gerecht, maar wel een heel oud verhaal dat eeuwen terug schijnt te gaan. De legende gaat over de stad Kampen, waar men een hoge gast[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 11/11/2017
Test: Lassie Couscous en Bonenburger & Al'fez[...]

Ook gemaksvoedel mag tegenwoordig vegetarisch zijn en die beweging gaat beslist de goede kant op. Vandaag testte ik een nieuw product van Lassie: een mix voor[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 11/11/2017
Pasta-ovenschotel met prei, broccoli en kaassaus

Nou… een kilo groente? Lang niet gek voor een avondmaaltijd. De kinderen aten het hier in van die individuele ovenpannetjes, wat ze erg leuk vinden. En[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 11/11/2017
Een betere Big Mac (en vegetarisch)

Op zoek naar het vermeende recept van de Big Mac saus, die heus wel lekker is, kwam ik terecht op Smulweb , waar iemand voordoet hoe je de burger na kan maken.[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 11/11/2017
Gekonfijte sperziebonen

Naomi Pomeroy, kok en schrijfster, deelt in haar boek Smaak en Techniek een aantal van haar beste kook know-hows met ons, zoals deze manier voor het langzaam[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/11/2017
Geroosterde gezouten amandelen

Zoals in Spanje; een lekkere tapa voor bij een glaasje wijn of een biertje. Ingrediënten: 200 gr amandelen met vlies 1 el olijfolie zeezout (bijv. Flor de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/11/2017
Langoustines met zwarte spaghetti van Jamie[...]

Mijn zus zei het al: 'dit is zo ongelofelijk lekker'. Ze had het op een video gezien van Jamie Oliver met Gennaro, genoteerd, gemaakt en op haar blog gezet. Zo[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/11/2017
Secreto van het Iberico varken

Bij AH te koop, de Iberico Secreto. Dit stuk vlees is te vinden tussen de schouder en het nekspek en alleen bij Iberico varkens. Bijzonder vlees dus. In Spanje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/11/2017
Siciliaanse gratin van Romanesco met zwarte[...]

Voor de gratin in de oven gaat Ingrediënten: 1 Romanesco zout 1 kleine ui, fijngehakt 3 el extravergine olie 2 tenen knoflook, fijngemaakt 16 zwarte olijven,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/11/2017
Specunootjes

Al op vijf september spotte ik bij de Action voor het eerst chocoladeletters en pepernoten. Maar liefst drie maanden voor Sinterklaas, het moet niet gekker[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 11/11/2017
Winterse speculaascupcakes

Vorige week deelde ik met jullie mijn zelfgemaakte speculaaskruiden , die ik maakte met de kruiden van VanBeekumSpecerijen.nl . Zou jij je specerijen daar ook[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 11/11/2017
Gehaktbrood in spek

Verwacht je gasten en heb je weinig tijd om het eten voor te bereiden? Dan is dit gehaktbrood een ideale oplossing. Je kunt het van te voren helemaal[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 11/11/2017
Een dag uit het leven van .... Rianne

De komende weken nemen een aantal gastbloggers jullie mee in een inkijkje in hun dag... Ieder op hun eigen unieke manier en tegelijk toch vaak ook erg[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl - 11/11/2017
Een dag uit het leven van... Marieke

De komende weken nemen een aantal gastbloggers jullie mee in een inkijkje in hun dag... Ieder op hun eigen unieke manier en tegelijk toch vaak ook erg[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl - 11/11/2017
Een dag uit het leven van.... Heleen

De komende weken nemen een aantal gastbloggers jullie mee in een inkijkje in hun dag... Ieder op hun eigen unieke manier en tegelijk toch vaak ook erg[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl - 11/11/2017
De beste broodbakmachine van nu

De Belgische collega's van de Nederlandse consumentenbond testte in het voorjaar broodbakmachines. Dat is al flink wat maanden terug, maar op het gebied van[...]

Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.com - 11/11/2017
Appelplaatkoek met een Friese twist

Weer eens wat anders. Een variatie op de vertrouwde appeltaart. Niet alleen in vorm maar vooral ook in smaak. Voor de verandering maak ik een appelplaatkoek[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 11/11/2017
Zoete-aardappelsoep met ballen

Inspiratie voor deze soep heb ik uit het maandelijkse magazine Boodschappen van de plaatselijke supermarkt. Alleen de inspiratie dus, want de basis van dit[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 11/11/2017
Zaden- en pittenbrood (glutenvrij)

I. en ik kennen elkaar al jaren maar tot een uitgebreide kennismaking is het nooit gekomen. Tot het moment dat we, genietend van een uitstekend verzorgde High[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com - 11/11/2017
Gezond (snoep) snackje voor tussendoor

Vandaag heb ik voor jullie een makkelijk en gezond recept op basis van amandelmeel . Een probeersel, maar eigenlijk goed genoeg om met jullie te delen.[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 11/11/2017
Predator natural edurance drink

Predator Endurance.. een gezonde energieboost voor iedereen! Jullie hebben dit misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram @fitfoodhealthyvonne maar[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 11/11/2017
Pepernoten

Het is weer aftellen geblazen naar de festiviteiten van de decembermaand. Ik geniet nog even heerlijk van de herfst, maar de kou slaat de laatste dagen wel[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl - 11/11/2017
2-2 Maan in Ram; Pompoentaart!

De maan staat nog in Ram en de vurige energie vraagt om fruit en vruchtgroenten. Eet lekker fruit overdag of maak deze heerlijke gezonde pompoenwafels of[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl - 25/10/2017
Alcoholvrije Cocktail; Virgin Mary

Een gezond alcoholgebruik bestaat eigenlijk niet, maar er is een gedoog hoeveelheid van 1 glas per dag voor vrouwen, en 2 glazen voor mannen. Alcohol kan heel[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl - 25/10/2017
Lauwwarme pompoensalade

Dit recept komt uit de New York Times . Sam Sifton schreef het op, maar hij had het weer van een New Yorks restaurant, dat Houseman heet. Het is[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl - 25/10/2017
Soep van aubergine, linzen en meer

Foto Wikipedia gegrilde aubergines V an de Nederlandse auberginetelers kreeg ik onlangs het bericht, dat aubergines in Nederland maar in 1 van de 10 keukens[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl - 25/10/2017
Salade niçoise

Vers geplukte tomaten... substantieel bestanddeel van de salade niçoise... Niets is zomerser dan een lekkere, voedzame salade, zeker als die oorspronkelijk uit[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl - 25/10/2017
Madeleines (en mini-madeleines)

Dit is een superklassieker. Proust , ja, natuurlijk, de madeleine gedoopt in een kopje lindebloesemthee... en alle herinneringen die dat gebaar, die smaak, die[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl - 25/10/2017
Choco-Mint Ystervarkies

'Ystervarkies' zijn stekelvarkens in het Afrikaan, maar het is ook een gebakje: een blokje cake omhuld met (meestal) chocoladeglazuur en gerold in kokos (als[...]

Bron: keukensprookjes.blogspot.nl - 25/10/2017
Abrikozen clafoutis

Clafoutis is van oorsprong een Frans gebakje. Traditioneel wordt het met kersen gemaakt, maar tegenwoordig zie je ook wel ander fruit in clafoutis recepten. Ik[...]

Bron: keukensprookjes.blogspot.nl - 25/10/2017
Cheesecake-brownies met frambozen

Mijn zus vroeg me laatst om cheesecake-brownies te maken. Maar toen kwam ik er achter dat ik nog geen recept had gemaakt voor gewone brownies! Dus daar was ik[...]

Bron: keukensprookjes.blogspot.nl - 25/10/2017
Olympische Sportrepen

In Arnhem ligt een bosrijke locatie genaamd Papendal . Hier worden evenementen en congressen gehouden, er is ook een hotel. Maar hetgeen waar Papendal toch het[...]

Bron: keukensprookjes.blogspot.nl - 25/10/2017
Kersenkruimelvlaaitjes

Kleine taartjes zijn eigenlijk veel schattiger en stiekem ook makkelijker om te eten dan de grote exemplaren. Je hebt geen vorkje meer nodig! Hoewel, over[...]

Bron: keukensprookjes.blogspot.nl - 25/10/2017
Zomerse witte koolsalade

Dit is het zomerse zusje van de rode koolsalade die door de combinatie van appel en kaneel meer een winters tintje heeft. In deze witte variant heb ik de appel[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl - 25/10/2017
Zomerfruit, koeien en asperges

Voor de derde keer op rij hebben we dit jaar een bezoekje gebracht aan een aantal fruittelers en boerderijen die op tweede pinksterdag hun deuren openen voor[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl - 25/10/2017
Avocado-aardbei lunchsalade

Avocado is momenteel een erg populaire vrucht (ja avocado is fruit en géén groente) en ook verse zomerkoninkjes zijn nu volop verkrijgbaar. Door zijn neutrale[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl - 25/10/2017
Tijd voor een update en een nieuw receptje

Het is weer even geleden dat ik iets geplaatst heb op m'n blog maar ik ga proberen de draad weer op te pakken... Dat ik niks geplaatst heb wil nog niet zeggen[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl - 25/10/2017
Pasteis

Deze pasteis waren een serieuze verrassing, in de goede zin dan. Ik was 1,5 jaar geleden in Lissabon, en proefde daar Pasteis de Belèm (meer in Belèm dan in[...]

Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be - 25/10/2017
Crunchy appelmuffins

Tijd voor nog meer zoetigheid! Vandaag zijn het appelmuffins, waarbij we ver weg blijven van rozijnen... Want ik lust dat langs geen kanten. In 75% van de[...]

Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be - 25/10/2017
Rijsttaartjes

We stoppen nog niet met zoetigheid voorlopig... rijsttaartjes! Ik heb getwijfeld tussen mijn boerinnenbondkookboek uit '74 of het recept van Jeroen Meus. Het[...]

Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be - 25/10/2017
Macarons

Aangezien een blog ervoor zorgt dat je wel eens wat specialere recepten probeert (of dingen die je eerder niet durfde, waarom onnozele risico's nemen?), vond[...]

Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be - 25/10/2017
Adres: Spice Bazaar

In deze post wil ik even aandacht vragen voor een (behoorlijk) nieuw winkeltje in Gent. Het is een winkel waar je zo ongeveer alle kruiden kunt vinden die je[...]

Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be - 25/10/2017

Copyright 2017 ® - Contact