recepten999.nl | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | worteltaart smulweb | maggi ovenheerlijk zuurkoolschotel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Rodekoolsoep

In de week voor Kerstmis had ik lekkere salade met rode kool gemaakt. Maar daar zat ik dan met een halve rode kool en een restje witte kool terwijl we een paar[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 14/01/2018
Pompoenkoekjes

Deze week wou ik eventjes snel een nieuwe pot pompoenketchup opentrekken. "Haast en spoed is zelden goed." Want het bleek een pot pompoen-appelmoes *. Eenmaal[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 14/01/2018
Champignonsoep

Een soepje uit een oud Margriet kookboek. Heerlijk! Precies zoals champignonsoep hoort te smaken. 1 1/2 liter groentebouillon 150 gram champignons 40 gram[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 14/01/2018
Amandeldadels

Ik vind het altijd leuk om eetbare kerst kadootjes te geven. Dit jaar werden het amandeldadels in een jasje van chocolade. 2 eetlepels geschaafde amandelen 175[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 14/01/2018
Salade van sinaasappel, venkel en rode ui

3 sinaasappels 1 venkel 1 kleine rode ui snuf zout 3 eetlepels olijfolie extra viërge van een goed kwaliteit. Pel de sinaasappels en verwijder de witte[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 14/01/2018
Pompoentaart met kardemom en ahornsiroop

Pompoen daar is ie weer, en nu niet eens in een soep maar in een zoet taartje. Het zal voor de niet pompoen liefhebbers wel even wennen zijn maar het kan[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 14/01/2018
Indiase Mango Chutney

Indiase Mango Chutney Ingredienten: 1 ui (fijngehakt) 2 mango1s ( instukjes) 1 eetlepel verse gember (geraspt) of 1/4 theelepel gemberpoeder 6 eetlepels witte[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 14/01/2018
Knoflook Kaasbrood met Salami

Knoflook Kaasbrood met Salami. Ingredienten: 1 baguette 100 gram gesmolten boter 1 a 2 knoflookteentjes (fijn gehakt) ¼ cup Parmigiano Reggiano Kaas 4[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 14/01/2018
Winterse Editie van de Dacathlon run, lopen en[...]

Het was de max deze ochtend. 117 mensen genoten van de Decathlonrun te Kortrijk. Er werden drie groepen gevormd worden. De ene groep liep een parcours van een[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 14/01/2018
Spinazie pakora’s met tomatencurry

Deze pakora’s leken wel erg veel op de bhaji’s die ik laatst maakte en dat bleek bij nader inzien te kloppen. Wat blijkt; in het Noorden van India[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 14/01/2018
Kippenvleugels- of kluifjes van Sergio Herman

Wanneer ik nieuwe kookboeken doorblader vind ik meestal maar een of twee recepten die me aanspreken of nog vaker geen enkel recept en dan denk ik "waarom is[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/01/2018
Kastanje en Pancetta salade van Nigella

Het originele recept is met krulandijvie. Deze luie, kleurige versie met gemengde slasoorten uit een zakje is wel zo makkelijk. Ingrediënten voor 8 personen:[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/01/2018
Snackballetjes van gehakt, kaas en mosterd

Voor het project 'Vleeswaren - mag het een onsje minder zijn?' maakte ik deze heerlijke snackballetjes. Ik eet ze nu zelf af en toe bij het ontbijt of de[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 14/01/2018
Broodpudding

Zelf heb ik een soort systeem gaande waarbij de vers aangekochte broden zo snel mogelijk de diepvries ingaan. De sneetjes die (de volgende dag) gegeten gaan[...]

Bron: mangerie.blogspot.com - 14/01/2018
Pompoen taart - Bolo di pampuna

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Bij dit recept gebruik ik een 20 cm doorsnee bakblik. Knip een bakpapier en zet het in de bakvorm. Alle[...]

Bron: brownyscakes.blogspot.nl - 14/01/2018
Een verstandige keuze als tussendoortje

De perfecte tussendoortjes Het is een vraag die nogal vaak gesteld wordt en voor velen nog steeds erg lastig blijkt te zijn. Wat voor een tussendoortjes kun je[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 14/01/2018
Tips om geld voor (gezonde) voeding te besparen

Tips om geld voor (gezonde) voeding te besparen. Ondertussen is het wel bekend dat gezonde producten zoals groenten, fruit, vlees, vis, quinoa, noten en ga zo[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 14/01/2018
Eiwitten, spieren en spieropbouw

Eiwitten, spieren en spieropbouw. Nog steeds zijn er mensen die niet precies weten wat de functie van eiwitten is, waar eiwitten goed voor zijn en wat voor[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 14/01/2018
Gehaktballetjes van Walnoten en Champignons

Ik had veel walnoten cadeau gekregen. Lekker om zo te eten, maar ook als basis voor deze gehaktballetjes. Voor ongeveer 30 balletjes. 2 el olijfolie 2[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 07/01/2018
Eet Lekker Mee (75)

De eerste ELM van het nieuwe jaar. Met drie prijswinnaars. Zij hadden een plekje bij een ELM gewonnen bij de loterijen tijdens de charity diners voor Melief.[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 07/01/2018
Crème van Topinamboer

Aardpeer, ik had er afgelopen jaar maar weinig op mijn dakterras en hele kleine, dus maar een paar gekocht bij de natuurwinkel. De Fransen gebruiken de naam[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 07/01/2018
Rijstevlaai en kaneel en stoofpeertjes

Deze vlaai is even wat werk, maar dan heb je ook iets. Onder andere een heerlijke geur in huis, want stoofpeertjes! Ideale vlaai voor als je wat tijd hebt in[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 07/01/2018
Dagje Gent

In twee weken kerstvakantie ben ik amper thuis geweest. Enkele dagen naar de schoonfamilie in Zuid-Holland en ook nog een paar dagen naar mijn ouders. En daar[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 07/01/2018
Venkelsalade met sinaasappel en hazelnoot

Ik weet niet of het nog mag maar we willen alle lezers van Huis, tuin en keukenvertier een Gezond en Gelukkig 2018 toewensen! We hebben het weer gehad, lekker[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 07/01/2018
Salade met bramen, oude kaas en popcorn

Terwijl de kinderen in december op school aanschoven aan het kerstdiner in de klas (een eclectische samensmelting van kip-knakworstjes, bladerdeegfantasie en[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 07/01/2018
Indiase rijst met komijn

Even een heel standaard receptje voor Indiase rijst. De toevoeging van komijnzaad is daar heel erg normaal, maar hier zie je het eigenlijk maar weinig. Naast[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 07/01/2018
Vietnamese salade van een restje kalkoen (of[...]

Van de paddenstoelensoep met kip van Ottolenghi bleef er nog zo'n 250 gram gekookt kippenvlees over, waar ik deze prima salade van maakte. Ingrediënten: Voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 07/01/2018
Thaise vegetarische Curry met Tofoe en restjes[...]

Deze curry is snel en gemakkelijk. Je kunt allerlei groenten gebruiken, zoals blokjes aubergine, bloemkool, aardappel. Bij mij begon het met een half zakje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 07/01/2018
NIEUW: Productenwijzer van Grip op Koolhydraten

Vlak na het uitkomen van de Voedingsplanner van Grip op Koolhydraten, kwam Yvonne Lemmers met een nieuwe verrassing: De productenwijzer. Op deze wijzer - hier[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 07/01/2018
Rode pesto

Tijdens de lange winteravonden is het heerlijk relaxen bij de haard met een wijntje en een hapje. Bij voorkeur maak ik deze hapjes zelf en ik kies dan graag[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 07/01/2018
Het beste moment om fruit te eten

Het beste moment om fruit te eten Vandaag gaan we het hebben over de werking van fruit in het lichaam. Fruit bestaat zoals de meeste van jullie zullen weten[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 07/01/2018
Aan Zee

Net als een jaar geleden maken we weer gebruik van een aanbieding van Restaurant Aan Zee, nu bij het 6-jarig jubileum. We lenen een autootje en rijden door het[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 31/12/2017
Dagje Den Bosch

Begin deze maand gingen we naar de film Loving Vincent , die ik prachtig vond, en ik las dat er in het Noordbrabants museum een tentoonsteling was van een[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 31/12/2017
Kerstavond 2017

We zijn een paar dagen in Groningen, om het kerstgedoe te ontvluchten. Niet dat we daar nou zoveel last van hebben, maar ik vind het wel prettig om ergens in[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 31/12/2017
Dat is FerryHot! En een bezoek aan Westland[...]

Mijn zoektocht naar de Capsicum frutescens var. tabasco is nog een hele klus gebleken! Simpel gezegd, deze tabasco pepers welbekend van de heerlijke pitte[...]

Bron: ferrywijsman.blogspot.nl - 31/12/2017
Hapje van bladerdeeg en tomaat

Het laatste stukje op de blog voor dit jaar, het is weer voorbij gevlogen. Dat zijn goede tekens. En dat klopt ook wel, we zijn het jaar weer heel goed[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 31/12/2017
We zwaaien 2017 uit en kijken 2018 hoopvol[...]

Heel stil op de blog de laatste tijd, ben ik dan géén keukenprinses meer? Hihi als ik dit al ooit geweest ben, dan ben ik het nog. Ik kook elke dag, graag en[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 31/12/2017
De slechtste recepten van 2017... :(

Met het einde van 2017 in zicht, is het tijd geworden voor de jaarlijkse tradititie van lijstjes maken. Voor Eerst Koken betekent dat een overzicht van de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 31/12/2017
De beste recepten van 2017! :)

We gaan vandaag verder met de top10 van het afgelopen jaar. Na de slechtste tien recepten van gisteren volgen nu de recepten die het beste scoorden in 2017 (de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 31/12/2017
Coquilles met pistache-sinaasappelboter

Ingrediënten voor 4 personen: 12 st coquilles (St. Jakobsschelpen) 1 sinaasappel 30 gr pistaches veldsla zout en peper Bereiding : Schil de sinaasappel dik,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 31/12/2017
Niet brokkelende superdunne lijnzaadtoastjes

Dit is niet de eerste keer dat ik lijnzaadtoastjes op mijn blog heb staan. Het nadeel is dat ze brokkelen, maar nu heb ik per ongeluk, geheel toevallig, zoals[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 31/12/2017
Gehaktballetjes met tortellini in tomatensaus

Nodig voor 3 a 4 personen: 500 gram rundergehakt 1 ei vier beschuiten, verkruimeld paprikakruiden cajunkruiden Italiaanse kruiden beetje knoflookpoeder snufje[...]

Bron: bijsanaantafel.blogspot.nl - 31/12/2017
Diner at Hotspot The Meets eatery in Amsterdam

Diner at hotspot The Meets eatery in Amsterdam. Vorige week dinsdag ging ik samen met Jill Nijhohf langs bij restaurant The Meets om heerlijk te genieten van[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 31/12/2017
Yule Fairy's Wine

Morgen is het Yule; feest van de terugkeer van het licht. Heerlijk vind ik het als de dagen weer langer worden. Ik kan de lente dan al bijna voelen! Voor een[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl - 24/12/2017
Winterse koolsalade met verborgen appel

Met de feestdagen in aantocht ben je misschien nog op zoek naar leuke bijgerechtjes. Zo staan er bij gourmet vaak salades van zomergroente (komkommer, tomaat,[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 24/12/2017
Linzenpaté met walnoten en uienconfuit

Zoek je last minute nog een leuk beleg voor op toastjes? Of wil je gewoon gezond lunchen? Voor deze paté moet je waarschijnlijk niet meer naar de supermarkt.[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 24/12/2017
Plaattaart met bloemkool en een pittige[...]

Een hersenspinseltje was het. Een handje walnoten, een snufje van dit en een snufje van dat. De kinderen waren er niet van gediend, maar Meneer en ik hebben[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 24/12/2017
Thaise tom yum soep met kip

Ik ontving laatst een pakje Tom Yum currypasta van Fairtrade om te proberen en ik was daar erg over te spreken. Maar ja, ik zou geen foodblogger zijn als ik[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 24/12/2017
Geroosterde spruitjes met rozemarijn en walnoten

Janneke Vreugdenhil schrijft in de NRC over kerstmaaltijd-perikelen: " Mocht u zich zorgen maken over ruimtegebrek in uw oven (bijvoorbeeld omdat u daarin[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 24/12/2017
Salade met burrata, kaki, granaatappelpitjes en[...]

Het lijkt een heel luxe salade, maar alle ingrediënten zijn van Lidl. Je ziet trouwens op het ogenblik overal kaki's. Ik kende ze vooral als sharon fruit, ze[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 24/12/2017
Velouté van bloemkool met een vleugje kerrie

Een heel lekkere, beetje chique bloemkoolsoep van de Franse chefkok Cyril Lignac. Serveer hem bijvoorbeeld in een kopje of een glas. Ingrediënten 1 kleine[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 24/12/2017
Knolselderijpuree met Paddenstoelen

Knolselderijpuree past eigenlijk overal bij. Klassiek is de combinatie met wild, maar ook bij een gebakken scholletje is ze heel lekker. Voor de feestdagen zou[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 24/12/2017
De Vergeten koekjes van Nigella

Nigella Lawson zegt dat ze ze 'vergeten koekjes' noemt omdat ze wel eens vergeet om ze uit de oven te halen. Ze worden niet in de oven gebakken, maar alleen in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 24/12/2017
Pure verwennerij: Paprika met gebakken kaas

Kaas is altijd een favoriet ingrediënt hier in huis, zowel mijn man als ik zijn er dol op. Hij heeft het liefst jonge kaas, terwijl mijn voorkeur uitgaat naar[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 24/12/2017
Kerstcake

Op de valreep nog een overheerlijke cake met een kersttintje, heerlijk voor de komende weken. Ik wens al mijn lezer hele fijne kerstdagen toe! Kerstcake met[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com - 24/12/2017
Christmas Cupcakes!

De firma Primus.Direct vroeg of ik hun wafer paper producten wilde testen. Zij leveren o.a. eetbare cupcake caisses van ouwel. In het pakket dat ik ontving[...]

Bron: cressidabakt.blogspot.nl - 24/12/2017
Botercrème recept - Reseta di crema di manteka

Ingrediënten 500 gram ongezouten roomboter (kamertemperatuur) 500 gram suikerbakkerspoeder 500 ml melk 90 gram bloem 1 eetlepel vanille extract[...]

Bron: brownyscakes.blogspot.nl - 24/12/2017
Banketbakkersroom met custard Home-Made

Nou hallo iedereen!!! Eindelijk ben ik daar dan weer, wat een ongelooflijke tijd heb ik al geen receptje meer gepost. Schandalig... Nu kan ik gaan opsommen[...]

Bron: miss-eekma.blogspot.nl - 24/12/2017
Bonbon van rundercarpaccio, courgette en[...]

Afgelopen week ben ik begonnen met het uitproberen van amusehapjes en voorgerechtjes om het Kerstdiner mee te beginnen. Als eerste heb ik de carpaccio bonbons[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 17/12/2017
Eet Lekker Mee (74)

Een groep die deze week aan een training conflictmanagement deelneemt, komt bij mij eten. Zo leuk, mensen uit Londen, Duitsland, Brussel, Athene, Denemarken.[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 17/12/2017
Pastinaakpasta met resto

Er zat pastinaak in mijn groentepakket en omdat ik er in het voorjaar heerlijke sushi van had gemaakt wou ik nu een soort pastinaak/rijstsalade maken. Alleen[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 17/12/2017
Curry met aubergine en kikkererwten

Het staat me een beetje tegen om nu dit recept met aubergine te plaatsen, het is niet echt de tijd voor aubergines. Maar denk dat de meeste van jullie daar[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 17/12/2017
Kado-ideeën voor het kerstdiner

Nog even een snelle tip voor de kerstdagen. Gaat u ook ergens eten en is er in principe wel de goede bedoeling om eens met iets anders aan te komen dan een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 17/12/2017
Pasta met doperwten-gorgonzolasaus en snijbonen

Verrassend gemakkelijk en snel. Het lijkt ‘gedoe’ om de helft van de doperwten te verwerken als saus en de andere helft als groente-component, maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 17/12/2017
Zalmsaltimbocca met krieltjes en gremolata

I Saltimbocca kennen we van de dunne plakjes vlees met salie en ham. Lorraine Pascale, televisiekok bij de BBC en kookboekenschrijfster, maakt hier een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 17/12/2017
Paddenstoelensoep met geplozen kip van[...]

Ottolenghi zegt dat dit zijn versie is voor kippensoep for the soul. De royale hoeveelheid gedroogde paddenstoelen maakt de soep bijzonder. Ingrediënten: Voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 17/12/2017
Witlofsalade met kaki, avocado en[...]

Een mooie en lekkere salade. Helaas had ik geen granaatappelpitjes, anders was hij nog mooier geweest. In het oorspronkelijke recept worden 4 eetlepels[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 17/12/2017
Konijn met appelen en honing

Een eenvoudig recept voor de kerst, gelezen op DolceVia: " Een zeer simpel recept met een korte bereidingstijd en heel veel karakter. Ideaal voor het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 17/12/2017
Kaasplankje als dessert bij het Kerstdiner?

Afgelopen week verdiepte ik me in het kaasplankje . Natuurlijk heb ik in mijn leven al diverse kaasplankjes gezien en gegeten, maar om er zélf een samen te[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 17/12/2017
Hamburgerbuffet

Voor onze verjaardagen maakte ik vroeger altijd grote buffetten in 1 thema... Echt super om te doen, maar ik stond dagen in de keuken. Dat gaat op die manier[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl - 17/12/2017
Sunday Pancakes

Sunday Pancakes... Dit is toch precies wat je wilt op een zondag én met dit koude winterse weer. Precies wat ik gister op mijn luie zondag ook dacht. Een[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 17/12/2017
Linzenvlaai met kerstkersen

Voor de niet-Limburgers: linzenvlaai is niet gemaakt van linzen. Zo, hebben we dat ook meteen even duidelijk. ‘Linzen’ slaat op een speciaal soort[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 10/12/2017
Bietentartaar

Met rode biet kan je alle kanten op. En dat geldt ook voor dit receptje. Je kan de tartaar serveren als hapje zoals op de foto, op je brood eten, pimpen tot[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 10/12/2017
Witloofrolletjes

Ik kan er niets aan doen maar elke keer als er witlof in mijn groentepakket zit denk ik direct aan witloof met hesp en kaassaus. Allesbehalve veganistisch[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 10/12/2017
Aardappel tomaten curry

2-3 personen 1 fles passata 4 tenen knoflook volle theelepel gemberpasta afgestreken theelepel sambal 1/2 theelepel korianderzaadjes olie 1/2 theelepel[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 10/12/2017
Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

Het zal de Ottolenghi-fans niet zijn ontgaan dat er weer een nieuw boek van hem uit is. Sweet, een boek zoals de naam al doet vermoeden, vol met zoet. En dat[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 10/12/2017
Courgette-pannenkoekjes met rookamandelen en[...]

De kinderen hadden een fles bbq-saus in de koelkast gevonden, dus die negeerden mijn yoghurtsausje, maar afgezien daarvan hebben ze er goed van gegeten. Toen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 10/12/2017
Boterige spruitjes

Dit recept uit de Engelse Delicious is bedoeld als bijgerecht voor een 'Roast'. Misschien is het een ideetje voor de kerst. Voor doordeweek zou je ze kunnen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 10/12/2017
Kooktermen - Sumak

Aan alle goede dingen komt een eind, en zo ook aan de maandelijkse kookterm op mijn blog! Sinds enkele jaren deelde ik op de eerste maandag van de maand een[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 10/12/2017
Groenten en garnalen!

Dit recept heeft niet veel te maken met mijn gewoonlijke baksels, maar het is zo lekker dat ik het graag wil delen. En voor mezelf wil opslaan om het nog eens[...]

Bron: cressidabakt.blogspot.nl - 10/12/2017
Is Baking Soda en Bakpoeder hetzelfde?

Is Baking Soda en Bakpoeder hetzelfde? Het antwoord is nee! In sommige recept gebruik je Baking Soda of Bakpoeder of Baking Soda en Bakpoeder. Dus je begrijpt[...]

Bron: brownyscakes.blogspot.nl - 10/12/2017
Nieuwe Supplementenlijn- XS Sports Nutrition -[...]

Vandaag laat ik jullie kennis maken met het nieuwe supplementenmerk XS Sports Nutrition. Een sport- en prestatievoedingslijn om optimaal te presteren en[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 10/12/2017
Voedingsdagboek - Reverse Diet- week 1

Mijn vorige blog over reverse diet al gelezen? Zo niet, dan kun je hier nog even mee loeren. Zoals beloofd ook mijn voedingsdagboek met alle producten die ik[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 10/12/2017
Eet Lekker Mee (72)

Bij dit Eet Lekker Mee-diner schoven zeven gasten bij ons aan. Het was weer een leuke, gezellige avond. Het menu was: Voor: Rode paprikasoep met geroosterde[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/12/2017
Saffraanaardappel met Piperade

Ik kwam weer eens iets aparts tegen: zwarte knoflook. Ik bestudeerde de verpakking (met tikfout: noflook), h et is geen andere soort knoflook, gewoon de[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/12/2017
Rode paprikasoep met geroosterde kikkererwten

Het recept van deze soep is voor een deel gebaseerd op een allerhande. Voor een flinke pan: 5 grote dieprode paprika's, in blokjes 2 rode uien, gesnipperd 4[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/12/2017
Aardappelgratin met Remouladesaus

Deze aardappelgratin maak ik in een muffinvorm, dat idee vond ik hier op youtube. Ik rasp dunne plakjes van aardappel, vet de muffinvorm in met becel met[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/12/2017
Sinterklaasontbijtje

Speculaas, mandarijntjes en chocolade, dat is waar ik aan denk bij sinterklaas. En met een overschot aan mandarijntjes kwam ik zo op dit makkelijk ontbijtje.[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 03/12/2017
Italiaans geïnspireerde schorseneren

Schorseneren, een wat vergeten groenten en ergens begrijp ik dat wel. De bijnaam keukenmeidenverdriet heeft daar volgens mij alles mee te maken. Een lekkere[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 03/12/2017
Salade met tuinbonen, munt en pecorino

Salade, in deze tijd van het jaar? Ja hoor ook nu worden er salades gegeten, maar met iets andere ingrediënten dan hartje zomer. Nog wel met sla en rucola[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 03/12/2017
Indonesische en vegetarische rijsttafel voor de[...]

Het ziet ernaar uit dat het in Huize Eerst Koken een Indonesische kerst wordt. Die hoeft bij ons weliswaar niet helemaal vegetarisch te zijn, omdat er[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 03/12/2017
Pure chocoladetaart met kaneel (glutenvrij) –[...]

Hemelse modder? Je weet wel, de bekende chocolademousse ? Dat is dit gewoon, maar dan beter, en in taartvorm. Het is een simpel taartje van chocolade, eieren,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 03/12/2017
Crème van pompoen met steranijs van Yvette van[...]

Recept van Yvette van Boven, culinaire duizendpoot (chef, tv-maker, boekenschrijver en illustrator) Haar eerste boek heette ‘Home Made’ en nu is[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 03/12/2017
Krokante bonen met boerenkool en tomaatjes

Ingrediënten voor 4 personen: 2 blikken à 400 gr boterbonen/limabonen/reuzebonen 2 el extra extra vergine olijfolie 400 gr kleine trostomaten of kerstomaatjes[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 03/12/2017
Kokostaart met amandelen en blauwe bessen

Ingrediënten: - 180 g gemalen amandelen - 60 g gedroogde, geraspte kokos - 250 g fijne kristalsuiker - 70 g zelfrijzend bakmeel - 1/4 tl zout - 4 grote eieren[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com - 03/12/2017
CHAMPIGNON  SOEP UIT  DE SOUPMAKER

For English version recipe scroll down Soep... daar kun je me altijd voor wakker maken, dit maak ik dan ook bijna dagelijks. Toen er een tijdje geleden bij[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 03/12/2017
Het verschil tussen verschillende bloem[...]

Er zijn verschillende bloem soorten en voor elk baksel heb je een bepaalde bloem soort nodig. Misschien heb je eerder een recept geprobeerd en het was niet[...]

Bron: brownyscakes.blogspot.nl - 03/12/2017
Focaccia met zeezout en Italiaanse kruiden

Zo nu en dan bak ik zelf brood maar tot nu toe gebruikte ik daarvoor altijd een pakje broodmix. Daar is op zich niks mis mee maar ik vond het nu toch wel tijd[...]

Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl - 26/11/2017
Churros y chocolate

Omdat ik goed kan bakken, denkt iedereen dat ik ook goed kan koken. Maar dat is niet waar! Koken laat ik aan mijn man over. Ik heb een paar recepten waar ik[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 26/11/2017
Worteltaartspread

Brood eet ik voornamelijk in het weekend. En dan heb ik ook al eens tijd om lekker en gezond broodbeleg te maken. Liefst met groenten als basis. En daar kan je[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 26/11/2017

Copyright 2018 ® - Contact