recepten999.nl | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | worteltaart smulweb | maggi ovenheerlijk zuurkoolschotel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Orzo met kippendij, broccoli, pecorino en[...]

Een heerlijk recept van een orzogerecht met broccoli, pecorino en pijnboompitjes, afkomstig van hello fresh, door onszelf aangevuld met kippendijfilet. Dit[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 17/06/2018
Salade met zalm, aspergetips en een Aziatische[...]

Een heerlijke salade voor de lunch met een eigengemaakte Aziatische dressing. Voeg eventueel wat meer gerookte zalm en afgekoelde gekookte noodles toe en je[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 17/06/2018
Vrachos (4)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 17/06/2018
Crunchy cruesli met zoetstof en bindmiddel:[...]

Dít is 'em! Heerlijke crunchy cruesli, zoals ik hem wilde hebben. Heerlijke knapperige, krokante, dus crunchy cruesli! En dat krokante, dat wilde ik bereiken.[...]

Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl - 17/06/2018
Fruit Sandwich

Fruit Sandwich Een zomerse sandwich boordevol fruit Fris en gezond.... Ben je niet zo een fruiteter dan is dit ideaal om toch fruit naar binnen te werken[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 17/06/2018
Groene couscoussalade met vegetarische köfte en[...]

Lekker zomers als salade, maar je kunt de couscous ook warm eten. De vegetarische balletjes heb ik al vaker gemaakt en het voordeel is dat ze gemakkelijk qua[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 17/06/2018
Hongaarse bloemkoolsoep - Karfiolleves

Ach ja, wat is 'mooi'… Ik was nog blij verrast met mijn eigen foto, maar als je dit gerecht opzoekt op Google (‘karfiolleves’) dan kom je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 17/06/2018
Burrata van Sergio Hermans

Volgens Sergio Hermans zijn het vooral vrouwen die burrata bestellen en dit is een burrata ook voor mannen, zoals hij die lekker vindt. Heel lekker en (bijna)[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 17/06/2018
Boekrecensie - Jongleren met voeding

In dit boek dat werd geschreven door Jaap Seidell en Jutka Halberstadt, wordt antwoord gegeven op een groot aantal vragen over voeding. Geen overbodige luxe in[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 17/06/2018
Kipkruiden

Hoewel er tegenwoordig gelukkig volop lekkere, pure kruidenmixen te koop zijn, blijf ik het altijd leuk vinden om mijn eigen mix te maken. 'Klieren met[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 17/06/2018
Bananenbrood, een gezondere versie

Met twee kleintjes in huis, moeten er eigenlijk ook altijd bananen zijn. Die zijn snel (geprakt en) opgegeten. Echter, in een aankoopbevlieging van mezelf[...]

Bron: mangerie.blogspot.com - 17/06/2018
Kaascursus in Delft

Maandag 24 september start een nieuwe kaascursus in het molenaarshuis van Delftse molen de Roos. De try out in maart smaakte namelijk naar meer. Dus. Wil je er[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl - 17/06/2018
Gevulde tomaat met tonijnsalade

Het warme weer houdt nog steeds aan, dus na de heerlijke watermeloensalade van vorige week, nu een half opengesneden trostomaat, gevuld met een heerlijke[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 10/06/2018
Vlierbloesemkoekjes met rietsuiker en roomboter

Naast de vlierbloesemkoekjes met rietsuiker en zoetstof , heb ik ook de algemenere versie gemaakt. En nu met alleen rietsuiker. Even voor het vergelijk: Het[...]

Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl - 10/06/2018
Aardappel omelet

1 kilo aardappels geschild 1 grote ui gepeld en in ringen gesneden 250 ml olijfolie 5 eieren zout en peper gietijzeren pan Snij de aardappels in plakjes en[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 10/06/2018
Linguine met kastanje champignons en pecorino[...]

25 gram roomboter 2 eetlepels olijfolie half bakje kastanje champignons in plakjes gesneden gemalen zwarte peper uit de molen 100/150 gram pecorino met truffel[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 10/06/2018
Pina Colada Bread (Cake)

Pina Colada Cake Je hebt bananabread en nog een heleboel andere bread soorten In Amarika word daar geen brood mee bedoelt maar cake Net zoals ze steevast cake[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 10/06/2018
Stroganoff pasta met champignons en spinazie

We hebben er even op moeten wachten (8 a 9 jaar), maar er wordt door de kinderen niet meer gemekkerd over champignons! De zwammetjes moeten natuurlijk wel[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 10/06/2018
Mini Croque Monsieur met Mortadella

Ingrediënten: 80 gram boter 60 gram gorgonzola dolce olijfolie extra vergine 8 sneetjes casinobrood 80 gram mortadella Eventueel bieslook om te 'verpakken'[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 10/06/2018
Bastilla met Garnalen en Harissa

Lekker en snel te maken, tenminste als je kant-en-klare harissa uit een tube of blikje neemt. De combinatie van het pittige van de harissa en de zoete suiker[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 10/06/2018
Zomercocktail met verse munt en limoen

Onlangs was ik met mijn man in een tapasbar en daar viel mijn oog op cocktailkaart. Bij coctails denken jullie misschien aan alcohol, maar ik denk aan suiker.

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 10/06/2018
Weekmenu Grip op Koolhydraten 1

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen of ik misschien ook kant-en-klare weekmenu's heb. En die had ik dan niet. Op mijn blog staat maar één weekmenu van toen[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 10/06/2018
Voeding en update na de vakantie

Voeding en update na de vakantie - Van de week vertelde ik al in een post dat ik na mijn twee weken vakantie in Bali een kilootje was kwijtgeraakt. Waar velen[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 10/06/2018
Watermeloen salade met feta

Wat is er lekkerder dan een heerlijke frisse salade tijdens de lunch, zeker als de temperaturen flink oplopen. Watermeloen salade met feta kom je heel vaak[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 03/06/2018
Asperge terrine

Ingrediënten 750 gram witte asperges 750 ml asperge vocht 12 blaadjes gelatine 1 dl witte wijn 1 bosje peterselie 1 bosje dille 1 bosje bieslook 1 bosje kervel[...]

Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl - 03/06/2018


Smeuïge sinaasappelcakejes met chocolade

Wat te doen met sinaasappels die maar blijven liggen in de fruitschaal? Inderdaad, cakejes bakken. Wat chocolade hebben we ook altijd in huis, dus dat ging er[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 03/06/2018
Vlierbloesem (ijs)-thee

Een héél klein receptjes, maar je moet maar nét weten hoe je dit theetje zet! Vlier is een heel interessant 'goedje'... Het is gewoon een plantaardig[...]

Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl - 03/06/2018
Vlierbloesem/citroenmelisse (ijs)-thee

In mijn vorige post lees je over vlierbloesemthee . En deze thee is daar een mengsel van: verkwikkend en verzachtend. Citroenmelisse is óók zo heilzaam! Ik[...]

Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl - 03/06/2018
Vlierbloesemkoekjes havermout/volkorentarwe en[...]

Weer even iets heel anders! Mijn experimentele receptje was zo op, dus blog-waardig! Dit jaar weer zo druk met het nieuwe seizoen van de moestuin, waardoor ik[...]

Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl - 03/06/2018
Groene asperges met tahin dressing

Groene asperges zijn hetzelfde als witte asperges, het verschil is dat witte onder de grond groeien en de groene erboven. Het daglicht maakt dat ze groen[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 03/06/2018
Avocado Tomaten Komkommer Salade

Avocado Tomaten Komkommer Salade Fris, smakelijk en vrolijk om te zien En heel makkelijk te maken deze salade. Niet iedereen houd van de smaak van koriander[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 03/06/2018
Nutella Pannacotta

Nutella Pannacotta Nutella Panna Cotta is geen moeilijk dessert Maar wel heel erg lekker. En je zult het zeker vaker maken. Ingredienten: 30 ml water 2[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 03/06/2018
Wortelsalade met sinaasappel

Ik zag de salade van de Spaanse Robin Food , ik maakte hem en vond er niets aan. Ik was ook niet van plan om erover op het blog te schrijven, dat scheelt ook[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 03/06/2018
Kabeljauw met Schelpjes en Salsa verde

Een populair recept uit de Spaanse keuken. Ingrediënten voor 4 pers: 8 stukjes kabeljauwrug of groter (of heek) 400 gr schelpdiertjes 2 tenen knoflook 1[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 03/06/2018
Spinaziemuffins

Deze zomerse groene muffins zijn echte eye-catchers! Ze zien er niet alleen mooi en schattig uit, ze zijn ook nog eens heerlijk van smaak. Ingrediënten voor 12[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 03/06/2018
Rigatoni met ragù van Ossestaart en Italiaanse[...]

Rigatoni met ragù van Ossenstaart en Italiaanse worst 600 gr. Ossenstaart 4 Mergpijpjes (of soepbotten) 4 Italiaanse worsten 1 Ui, gesnipperd 3 Teentjes[...]

Bron: tatzeltje.blogspot.nl - 03/06/2018
Verborgen dikmakers en Waarom?

Joehoeeeee opgelet! in dit bericht ga ik jullie vertellen over een aantal verborgen ‘dikmakers’ . Welke producten hebben misschien een verkeerd[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 03/06/2018
Asperge terrine

Ingrediënten 750 gram witte asperges 750 ml asperge vocht 12 blaadjes gelatine 1 dl witte wijn 1 bosje peterselie 1 bosje dille 1 bosje bieslook 1 bosje kervel[...]

Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl - 27/05/2018


Eton Mess

Dit toetje is meer dan lekker! En ook nog een supersimpel. De basis van dit recept komt van Nigella Lawson. Omdat ik eerder zo onder de indruk was van haar[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 27/05/2018
Russische appels? Klinkt vreemd en dat is het[...]

Best bijzonder, gefermenteerde hele appels. Ook wel gepekelde appels genoemd. Eigenlijk had ik helemaal geen rede om deze appels te maken. In de tuin stond[...]

Bron: ferrywijsman.blogspot.nl - 27/05/2018
Radijs Spread

Radijs Spread Een lekker fris smeerseltje voor op brood... Het zal hier wel vaker gegeten worden want we zijn gek op radijsjes. Ingredienten: 100 gram kwark[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 27/05/2018
Cashewnoten met sojasaus

Ik maakte deze cashewnoten ooit als onderdeel van een hoofdmaaltijd, maar om heel eerlijk te zijn waren de noten de ster van het hele gerecht. Cashewnoten[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 27/05/2018
Uitjes in Spek

"Mangia e Bevi" in het Nederlands "Eet en Drink", zo heten deze jonge uitjes met pancetta in Palermo. Je eet ze warm, staande naast de gril, besprenkeld met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/05/2018
Kikkererwten met balletjes van worstvlees

Snel, makkelijk en lekker. Een Italiaans gerecht met een blik kikkererwten in plaats van spaghetti. Ingrediënten voor 4 pers: 700 varkensworstjes met venkel.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/05/2018
Pimientos de Padrón met gebakken Amandelen

Voor deze in Spanje geliefde tapa van pimientos de padrón hoef je gelukkig niet meer speciale markten af te struinen want je kunt ze tegenwoordig in elke[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/05/2018
Jamie's stoofpotje uit de Zuidelijke Staten van[...]

Dit eenpansgerecht maakt Jamie met de basis Cajungroenten en Cajunkruiden. De saus kan je naar smaak laten inkoken tot een dikke saus of meer vloeibaar laten.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/05/2018
Empanada met Tonijn van Claudia Roden

Claudia Roden leerde dit recept van een 85 jarige non in Sevilla, Angelita García de Paredes Barredes die haar vroeg om er niets aan te veranderen zonder het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/05/2018
Rabarbercompote

Het is weer volop tijd voor rabarber! Het grote voordeel van rabarber vind ik dat het op fruit lijkt, maar groente is! Het is dus koolhydraatarm en kan in een[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 27/05/2018
GLUTENVRIJE MUFFINS MET FRUIT / GLUTENFREE[...]

for English version recipe scroll down Al jaren maak ik “gezondere” baksels. Vegan, veganistisch, zonder geraffineerde suiker, vet vervanging. Maar[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 27/05/2018
Instawaardige Hotspots in Bali

Hee hallo allemaal.. dat is lang geleden. Ik ben terug! Terug van mijn vakantie uit Bali en dus tijd om weer met een frisse neus te beginnen met bloggen. Om[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 27/05/2018
Risotto met verschillende groenten en garnalen

Dit wordt al weer m'n dertiende risottogerecht op deze blog. We gaan dit keer voor een risotto met tuinboontjes, peultjes, wortel, groene aspergetips en[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 20/05/2018
Eet Lekker Mee (80)

Wat vooral leuk was, deze 80ste ELM, is dat de deelnemers zo enthousiast reageerden bij de ontdekking dat herderstasje zo lekker smaakt

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 20/05/2018
Eet lekker mee (81)

De 81 ste Eet lekker Mee, weer een gezellige avond! Voorlopig even de laatste ... Menu: Wortelsoepje met een bladerdeegbakje gevuld met gele paprika, sjalot en[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 20/05/2018
Curry met kip en inmaakspecerijen

Curry, we houden er erg van, ben ik onderhand wel achter. Het boek Made in India staat er vol mee dus dit is een boek wat ik vaak pak. Afgelopen donderdag dus[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 20/05/2018
Citroen Blauwe Bessen Trifle

Citroen Bosbessen Trifle Een echte showstopper deze trifle.... en reken maar dat het lekker is. Je kunt zelf cake bakken of een kant en klare cake nemen. Ook[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 20/05/2018
Quiche met Asperge`s en Gerookte Zalm

Quiche met Asperge`s en Gerookte Zalm Het is weer het seizoen van de asperge`s En dan moet je er van profiteren... Deze quiche is echt een aanrader.... En echt[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 20/05/2018
Dood en verdriet, deel van het leven, maar je[...]

Afscheid nemen is zo lastig. Er bestaat geen formule, er is geen handleiding. Zelfs op het net, je ziet het niet en je vindt het niet. Ik nam afscheid van mijn[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 20/05/2018
Saag falafel (een combi van saag paneer en[...]

We gaan nog even verder met die ovenschotel met falafel, want natuurlijk was er weer 1 kind bij die mopperde bij het recept van vorige week . Dat is altijd[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 20/05/2018
Bananencake met rabarber en rozemarijn

Achter onze vijver staan twee rabarberplanten. Het is een ideale plek voor het mooie, grote blad, want het hangt zo mooi over het water heen. En wie de plant[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 20/05/2018
Tremoços, Portugese Lupinebonen bij Lidl

Vegetariërs en veganisten weten het natuurlijk al lang: van lupinebonen maak je salades, soepen, saucijzenbroodjes en zelfs hamburgers. Zo wijs was ik nog[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 20/05/2018
Rabarberclafoutis oftewel Flaugnarde

Met kersen is het een Clafoutis en als het andere vruchten bevat is het een Flaugnarde. Deze rabarberflaugnarde was goed gelukt, lekker fris en is makkelijk te[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 20/05/2018
Van de BBQ: Champignons ingerold in spek

De zomer is dit jaar vroeg begonnen en veel Nederlanders hebben inmiddels al meerdere keren de BBQ aangehad. Toch hoor ik nog vaak van mensen dat er bij de BBQ[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 20/05/2018
Citroenkwarktaart met frambozenmuntpuree

Yesss, baby. De zomer is in aantocht, sommige dagen in de afgelopen weken was ze zelfs volop aanwezig. De temperatuur dezer dagen is voor mij perfect,[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl - 20/05/2018
Cheesecake uit Polen

"Mag ik het recept van de lekkerste taart op aarde?" Appte Pelle mij, doelend op de Poolse cheesecake die wij vaak bestellen bij het café van Pałac Lenno in[...]

Bron: jantien-s-keuken.blogspot.com - 13/05/2018


Rabarber-custardtaart

De rabarberplant in onze tuin is net groot genoeg voor zo’n twee taarten per seizoen. Er zijn veel recepten met rabarber, maar deze taart is wel heel erg[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 13/05/2018
Minestrone met Peultjes en Doperwtjes

Een lekkere en lichte voorjaarsminestrone, zonder spek of Parmezaanse kaas, alleen groenten, water en olijfolie. Ingrediënten : 300 g verse doperwtjes of uit[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/05/2018
Franse Taboulé voor onderweg

Vorige week schreef ik over de Italiaanse bonensalade die ik maakte voor mijn zus voor op de terugweg naar huis in Frankrijk. Nu ga ik schrijven over wat mijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/05/2018
Bocadillo Ropa Vieja

Onlangs had ik nog een post over de Amerikaanse Sloppy Joe . Komt ie nou uit Amerika of uit Cuba? En de naam sloppy Joe, waar komt die vandaan. Het kan zijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/05/2018
Kippendijen panzanella uit de oven

Jammer dat ik geen kippendijen met vel had, anders was het nog lekkerder geweest. Ingrediënten: 8 kippendijfilets met bot en vel 50 gram kalamata-olijven 1[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/05/2018
Komkommersalade met feta

Op Facebook hebben we tegenwoordig een aantal leergroepen van 'Grip op Koolhydraten' . Zowel starters als herstarters noteren hier dagelijks hun menuutje en[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 13/05/2018


Citroen-amandelcake

Als je al veel recepten op je blog heb staan, wil je dat je een volgend recept iets heel anders of nieuws is. Met ingrediënten die nog niet of niet zo vaak[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 06/05/2018
Appelmoes ontbijtcake met havermout

Oven op 180 graden Bekleed een cakevorm met bakpapier. 3 eieren losgeklopt 200 gram havermout 1 potje appelmoes met stukjes (345 gram) 2 eetlepels bakpoeder 1[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 06/05/2018
Mascarpone-yoghurttaart met amaretti en[...]

Al een tijdje ligt er een zak met amaretti koekjes in de voorraad te wachten op een bestemming. Uiteraard kun je de koekjes zo opeten maar ik had ze gekocht[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 06/05/2018
Cashew Kip Balletjes

Cashew Kip Balletjes Weer eens een ander balletje.... Ook lekker als snack of tussen een broodje Ingredienten: 1/4 cup soja saus 1/4 cup droge wijn 2[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 06/05/2018
Bananen Caramel Saus

Bananen Caramel Saus. Heerlijk over ijs, vla en in trifles Maar super lekker in combinatiemet deze cupcakes Ingredienten: 240 ml water 400 gram suiker 2[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 06/05/2018
Bananen Caramel Cupcakes

Bananen Caramel Cupcakes Deze heerlijke cupcakes zijn op in no time... Je kunt ze 3 dagen in de koelkast bewaren.... Hier lukt dat niet.....:-) Ingredienten:[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 06/05/2018
Brie met aardbei en munt-amandelsuiker

Voor een borrel maakte ik een heel zomers bordje van aardbei met brie en een munt-amandelsuiker. Daarbij kwamen wat kant-en-klare zaken, want gemak dient de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 06/05/2018
Ovenschotel met falafel en tomatensaus

Dit is weer eens iets anders met falafel. We eten de balletjes zelf nog wel eens als een vleesvervanger, maar op deze manier maak je er net even wat meer van.[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 06/05/2018
Bloemkool quesadillas

Voor als je geen tarwe, mais of andere koolhydraten wilt eten is dit een prima alternatief. I ngrediënten voor 2 quesadillas. 1 grote bloemkool (of een bakje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/05/2018
Fluks gemaakte Kaascroquetjes met La Vache qui[...]

Leuk woord, fluks. Dit 'vergeten' woord is het waard om geadopteerd te worden door de Taalstaat van Frits Spits op NPO radio. Kijk eerst op deze video voor het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/05/2018
Italiaanse Bonensalade met Tonijn uit blik voor[...]

Wanneer mijn zus weer terug naar huis, naar Frankrijk gaat, sta ik altijd vroeg op om haar uit te zakken. Nee, niet uit te zwaaien (dat doe ik ook) maar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/05/2018
Smoothiesoep

Nog niet zo lang geleden deelde ik op mijn blog het recept voor een groene smoothie zónder fruit . Om deze smoothie te maken, kocht ik een behoorlijke[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 06/05/2018
Tarte Tatin met krieltjes, uien, kappertjes en[...]

Ingrediënten: - 650 g krieltjes - 60 g boter - 2 grote uien, in halve dunne ringen - 2 tenen knoflook, geperst - 75 g fijne kristalsuiker - 250 g mascarpone -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com - 06/05/2018
Tortilla-omelet met doperwten

In het kader van makkelijk en toch erg lekker (én erg veel eieren in huis), kwam ik deze tortelet tegen in het boek ‘Mari plukt de dag’. Op dit[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 29/04/2018
Geitenkaas Spread

Geitenkaas Spread. Deze spread is heerlijk op toast, crostini en andere knoflook broodjes Lekker fris....hier is het schaaltje zo leeg. lekker glaasje[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 29/04/2018
Gekruide Crostini

Gekruide Crostini Crostini maak je zelf heel makkelijk in de oven, Dit is de simpele versie.... Je kunt ze met allerlei lekkers bedekken. Zie foto onderaan het[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 29/04/2018
Oranje Spijs Bonbons

Oranje Spijs Bonbons Om in de stemming te komen voor Koningsdag een heerlijk bonbonnetje...niet moeilijk te maken Lekker bij de koffie of thee Ingrediënten: 1[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 29/04/2018
Oranje Boven

Oranje Boven: Het recept komt van A.H. Ik heb het beetje aangepast door de chocoladevla te vervangen door vanillevla En er bitterkoekjes aan toe te voegen voor[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 29/04/2018
Oranje Plaatpizza

Oranje Plaatpizza Ingrediënten: 1 oranje paprika 270 gram vers bladerdeeg 225 gram verse pastasaus tomaat-mascarpone 100 gram geraspte Goudse oude kaas 48+ 500[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 29/04/2018
Spanakopita pasta

Spanakopita? Jawel, je weet wel; dat is die Griekse spinazietaart van fillodeeg. Feta is een standaard ingredient, maar ik heb een eigen recept waar ook een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 29/04/2018
Witlofsalade met chilipeper, honing,[...]

Een buitengewoon verrassende lofsalade. Ingrediënten voor 4 pers. 2 stronkjes witlof Zoete-aardappelchips gekocht of zelfgemaakt 0.5 theelepel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 29/04/2018
Gegrilde Aubergine met Kappers en Pijnboompitten

Vlug, verrukkelijk en vegetarisch. En ook nog voedzaam, voor mij was een aubergine een volledige maaltijd. Ingrediënten: 2 aubergines 1 pepertje 1 teen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 29/04/2018
Garnalen met Spinazie en Mango

Een hartstikke simpel gerecht voor door de week: garnalenroerbak met spinazie en zoete mango. Tip van Janneke Philippi: ‘Vervang voor niet[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 29/04/2018
Foodbloggers - Elisabethskitchen

Foto gemaakt door Elisabethskitchen Ook in april stel ik een mede foodblogger aan jullie voor, namelijk Elisabeth van www.elisabethskitchen.nl . Zij startte in[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 29/04/2018
Slowcooker in Uit Mijn Keukentje

Omdat ik op het moment veel meer werk, kochten we een slowcooker . Want geregeld stap ik pas heel laat binnen en is koken nog een uitdaging. Jongens die moe[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl - 29/04/2018
Broodje bal (van oma) met chili-sambal-mayo

Een typisch Hollands broodje is natuurlijk een 'Broodje Bal'. Verkrijgbaar in iedere snackbar, maar zo gemakkelijk zelf te maken. Lekker met wat rauwkost en[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 22/04/2018
Preiquiche met hazelnoten

Weer een quiche met prei, die staat er toch al op…. Ja dat klopt maar we hebben nog best wat prei op de tuin en dat moet op. Dus daarom nog een quiche[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 22/04/2018
Banoffee Pie van Mary Berry

Banoffee Pie van Mary Berry Deze pie is zo lekker en echt niet moeilijk te maken. Je blijft ervan eten...... Gister zag ik op tv Mary de pie maken en heb het[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 22/04/2018
Sesamtoast met gebakken paddenstoelen

De postbode bracht mij vandaag twee bakjes met paddenstoelen, die mij zo exotisch voorkwamen, dat ik ze even moest googelen. Ik kwam daarbij onder andere de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 22/04/2018

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Contact