recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Zoete-aardappel-wortelsoep met korianderolie

Van de sloppy joe's bleven er nog wat gepofte zoete aardappelen over. Hiermee maakte ik deze zeer smakelijke soep. Heb je geen gepofte zoete aardappelen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 22/04/2018
Knapperige Bloemtortilla's met gesmolten kaas[...]

Mmmm ... warme gesmolten kaas en geroosterde chilipepers op een knapperige bloemtortilla. Het zijn de authentieke kaaschips van het zuidwesten die zijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 22/04/2018
Cabbage with hot boiled dressing; Koolsalade[...]

Koolsalade met warme dressing, ook heel lekker bij de barbecue en het is een fluitje van een cent om te maken. Het is een van de klassiekers uit mijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 22/04/2018
Goud van oud: Salade met courgette, tonijn en[...]

De zomer is heerlijk vroeg begonnen dit jaar en ik heb er de afgelopen week ook enorm van genoten. Bijzonder hoe helend de zon kan werken en hoeveel energie je[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 22/04/2018
BBQ tosti

Ik ben dol op alle mogelijke tosti's. Altijd lekker... waarschijnlijk is het de combinatie van gesmolten kaas met het krokante brood. Geregeld probeer ik[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl - 22/04/2018
Appel-rabarber kruimeltaart

Ingrediënten (8 grote stukken) 300 g zelfrijzend bakmeel 200 g roomboter op kamertemperatuur 160 g witte fijne suiker snufje zout 1 ei 500g zachtzure appels,[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 22/04/2018
Persoonlijk voedingspatroon - April 2018

Persoonlijk voedingspatroon - April 2018 Van de week hebben jullie in een vorig artikel kunnen lezen wat ik afgelopen periode heb gedaan om wat strakker te[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 22/04/2018
Gehaktballen van oma

Je kent ze misschien wel de gehaktballen van oma. Zo ouderwets, maar toch zo lekker. Lekker bij stamppot, een ouderwetse 'prak', op een broodje of gewoon uit[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 15/04/2018
Kaasfondue

Het is weer eens tijd om te kaasfonduen, zonder kaas uiteraard. Want hoe lekker kaas ook is, het grote verdriet erachter is moeilijk te slikken. En een[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 15/04/2018


Zoet limoenbrood

Het recept voor dit brood stond jaren geleden in Delicious Magazine. Met zo’n vreselijk goede foto waardoor je maar één ding kunt doen; dat overheerlijk[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 15/04/2018
Stamppot raapsteel met gesmoorde uien

Bij de biologische boer kom je ze weer tegen, raapstelen. Een echte groente voor deze tijd van het jaar. Bij de super zul je ze niet gauw zien, zeker weet ik[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 15/04/2018
North Sea Port Run Gent: een halve marathon[...]

Zondag liep ik samen met Kim de halve marathon tijdens de havenloop te Gent. Een korte nacht, een onrustige maag maar toch ging het voortreffelijk. En dit heb[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 15/04/2018
Spicy Korean homemade dish, voetjes onder tafel[...]

Na een dag werken met veel vragen omtrent de kritieke toestand van mijn vader, mocht ik de voetjes onder tafel steken. Ik kook altijd voor de jeugd en ik doe[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 15/04/2018
Pizza met oranje paprika en pesto crème

Dit was erg simpel, maar verrassend lekker! Meneer was de hort op, dus wij aten even simpel en ik maakte hier soep bij. Nu maak ik altijd zelf mijn pizzadeeg,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 15/04/2018
Kiphaasjes met dukkah notenkorst en lauwe[...]

Ingrediënten: 2 eiwitten, licht geslagen 500 gr kiphaasjes olijfolie 150 gr zachte geitenkaas, verkruimeld omf bolletjes parten citroen Geroosterde[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 15/04/2018
Monchoutaart (koolhydraatarm en glutenvrij)

Taart... Voor velen van ons blijft het een verleiding... Taart heeft ook iets feestelijks, we worden er blij van. Regelmatig hoor ik mensen zeggen 'ik kon het[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 15/04/2018
'Wat te doen met chocoladeletters en[...]

Net na Sinterklaas en Pasen kosten de chocolade letters en paaseitjes nog maar een fractie van hun oorspronkelijke prijs ... en dan koop ik ze in :) Voor deze[...]

Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com - 15/04/2018
Quiche met membrillo en stilton

Ingrediënten: - 1 middelgrote flespompoen, geschild en in blokjes van 2cm (700 g) - 1½ el olijfolie - 250 g goede kwaliteit briseerdeeg of korstdeeg -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com - 15/04/2018
Spaghetti met tomaten, prosciutto en rucola

Wow, wat een weertje was het afgelopen weekend. Ik kreeg heimwee naar mijn weken in Italië afgelopen zomer. En mijn maag schreeuwde pasta. Ik moest en zou voor[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl - 15/04/2018
Spinazie quinoa salade met[...]

Te veel gegeten tijdens de Paasdagen? Dan is het nu weer tijd voor een gezonde salade. Je kent waarschijnlijk wel de rijke smaakvolle maaltijdsalades van AH.[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 08/04/2018
BBQ runderstoofschotel

Voor de echte vleesliefhebber geef je met dit recept een heerlijke draai aan je traditionele runderstoofschotel en is perfect voor de lente en de zomer. De[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 08/04/2018
Dahl

1 eetlepels olijfolie 1 ui gesnipperd 1 teen knoflook geperst 2 theelepel garam masala 1 liter groentenbouillon 250 gedroogde rode linzen 1 rode peper fijn[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 08/04/2018
Curry van snijbiet en aardappel

Er ligt weer snijbiet en spinazie van Hollandse bodem bij de Lepelaar, heerlijk. Van die mooie groene blaadjes, die wil je gewoon kopen en wat lekkers mee[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 08/04/2018
Speculaas Cheesecake met Tutti Frutti

Speculaas Cheesecake met Tutti Frutti Ik ben niet echt een fruiteter... In het seizoen aardbeien en perziken vind ik heerlijk Dan eet ik het ook erg veel. Maar[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 08/04/2018
Salzburger Knockerln

Salzburger Nockerln Zoet als de liefde en zacht als een kus..... Dat is dit dessert ten voete uit..... De Salzburger Nockerln bestaat uit 3 "bergen" Deze staan[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 08/04/2018
Pastasalade met mozzarella, basilicum en[...]

Als je nou de tijd hebt, maak dan zelf de pesto. Die is tien keer, nee honderd keer beter dan wat je kant-en-klaar in een potje koopt. Je hebt er zelfs niet[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 08/04/2018
Gratin van witlof, blauwe kaas en rozijnen

Weet je wat heerlijk is om bij in slaap te vallen? Iemand die op monotone wijze iets heel saais verteld. Zo lekker slaapverwekkend wauwelend… Iets over[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 08/04/2018
Kaaskoekjes

Carmen vroeg me dus om een recept voor kaaskoekjes. Marjoleine de Vos schreef in de NRC dat sinds ze dit recept gemaakt heeft, ze ze nooit meer anders bakt,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 08/04/2018
Brioche met gerookte zalm en eiersla

Twee handige trucs heb ik hier van Jeroen Meeuw geleerd heb en die ik beslist voortaan ga toepassen. De eerste voor de eiersalade: de eieren niet snijden, niet[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 08/04/2018
Sloppy Joe van Zoete aardappel met Koolsalade

Helemaal retro, met een kleine twist, deze Sloppy Joe. In plaats van warme gehaktsaus in een slap wit broodje, een iets gezondere maaltijdversie in een gepofte[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 08/04/2018
Groentensmoothie zónder fruit

Nu mijn gezondheid het de laatste maanden erg laat afweten, is het op tafel zetten van een gezonde en voedzame maaltijd niet altijd makkelijk. Soms ben ik[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 08/04/2018
De voordelen van 'volume' voedsel

De voordelen van 'volume' voedsel Deze foto zullen jullie misschien wel herkennen van mijn Instagram @fitfoodhealthyvonne Hierop gaf ik afgelopen week al aan[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 08/04/2018
Weg met dat opgelazen gevoel

Weg met dat opgeblazen gevoel! Afgelopen week deelde ik mijn persoonlijke tip tegen een opgeblazen gevoel. Aan de reacties was al gauw te zien dat vrijwel heel[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 08/04/2018
Ratatouille met Marokkaanse kruiden, kip en[...]

Ratatouille is een heerlijk Frans stoofgerecht van uien, knoflook, aubergines, courgettes, paprika's en tomaten. Het recept van deze ratatouille heb ik[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 01/04/2018
Wortel hummus met ras el hanout - Carrot hummus[...]

Het einde van de winter is in aantocht ook al is het nog gemeen koud zo af en toe en komen we aan het einde van de winter wortelgroentes. Ik maakte matzes uit[...]

Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com - 01/04/2018
Pompoen met pastinaak en zoete aardappel soep

Pompoensoep met pastinaak en zoete aardappel 1 Rode ui in blokjes 1 Zoete witte ui in blokjes 1 flespompoen in blokjes 3 pastinaken in blokjes 2 stengels[...]

Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl - 01/04/2018
Sinaasappel cake

Wat doe je met gedroogde sinaasappel en sinaasappels 48 in de oven op 80 graden in suikersiroop - Daar maak je sinaasappel cake mee. 150 gram suiker 5[...]

Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl - 01/04/2018
Risotto met venkel, courgette, komkommer en[...]

225 gram risotto rijst 1 ui (fijn gesneden) 1 venkel ( fijn gesneden) 1 courgette ( in blokjes) 1 komkommer in blokjes 1 pond zalm in blokjes 25 gram boter 750[...]

Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl - 01/04/2018
Pompoen, boerenkool, paddenstoelen met[...]

Pompoen, Boerenkool, paddestoelen met parelcouscous 1 flespompoen in blokjes 250 gram boerenkool - grof gesneden 250 gram gemengde paddestoelen grof snijden 1[...]

Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl - 01/04/2018
Rodemul met venkel, courgette, artisjok, rode[...]

Rodemul met venkel, courgette, artisjok, Citroen, rode ui en sinaasappelrasp 1 rode ui - in tweeen snijden en dunne halve ringen snijden 1 venkelknol - in[...]

Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl - 01/04/2018
Schotse soep: Cock-a-Leekie

Schotland's nationale soep, genaamd Cock-a-Leekie. Van prei, kip en parelgerst (barley). In het oorspronkelijke recept horen ook gedroogde pruimen, maar die[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 01/04/2018
Schots toetje: Cranachan

Om bij de Schotse ELM met het toetje in stijl te blijven zocht ik op internet naar een traditioneel nagerecht. Ik vond Cranachan, dat vond ik er wel lekker[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 01/04/2018
Eet Lekker Mee (79)

Omdat ik geëxperimenteerd heb met een plantaardige Haggis, besloot ik dat het hele ELM-menu dan maar Schots moest worden. Ik weet niks van de Schotse keuken,[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 01/04/2018


Citroenschuim

Nog een lekker toetje voor Pasen nodig? Zoek niet verder, dit is het! Misschien niet het mooiste toetje ooit, maar zeker heel erg lekker. En niet moeilijk te[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 01/04/2018
Pizza Funghi

Deeg 4 porties: 1 tl suiker, 7 gram gedroogde gist, 2 el olijfolie, plus extra, 600 gram bloem, plus extra, 1/2 tl zout. 250 gram kastanje champignons, 200[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 01/04/2018
Lente-achtige koolsalade met pindadressing

Het wil nog niet erg vlotten met de lente, als je denkt we gaan de goede kant op dan krijgen we weer vorst. Heerlijk hoor vorst maar nu niet meer. Laat nu de[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 01/04/2018
Sandwiches Onigirazu

Sandwiches Onigirazu Hou je van sushi...... maar zie je ertegen op om zelf sushi te maken omdat het vouwen niet zo goed lukt? Probeer dan eens de onigirazu[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 01/04/2018
Kabeljauw met garnalen en vanillesaus

De combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 01/04/2018
Spinazie-ricottaballetjes

Helemaal in het kader van een dag zonder vlees passen deze vegetarische bitterballen. Van de salade van lof met ricotta , spinazie en prosciuto hield ik nog[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 01/04/2018
Eiwrap met zalm en rucola

Deze eiwraps zijn heerlijk als lunch thuis, maar ook prima om mee te nemen en koud te eten. Bewaar de salade en de dressing dan apart, zodat de salade niet te[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 01/04/2018
Pastei met rundercurry

Bij de slager ligt er regelmatig een tijdschrift in de winkel met allerlei vleesrecepten: Proef. Ideeën en tips staan er volop in. Vaak maak ik een recept uit[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 01/04/2018
Zuivelboerderij van Winden

Vorige week is de kaascursus begonnen met de grondbeginselen en algemeenheden van kaas, een proeverijtje verse kazen en als huiswerk: zelf kaas maken met de[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl - 01/04/2018
Cashew-kruiden spread

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 25/03/2018
Maïssoep

Zondag eten we vaak soep, we lusten het allebei graag en het is makkelijk. Vaak maak ik het vers maar ook haal ik het wel eens uit de vriezer, dat is helemaal[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 25/03/2018
Mandarijnen Jam

Mandarijnen Jam Deze jam kwam ik tegen op het blog van Erin Deze ga ik zeker maken.... TIP: Ik zou zelf geen glazen potjes in de vriezer bewaren i.v.m stuk[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 25/03/2018
Knoflook Brood

Knoflook Brood TIP: Lekker bij soep Salades En ook bij pastagerechten. Bewaar ze in een afsluitbare doos of zakje. Als je daar de kans voor hebt Meestal zijn[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 25/03/2018
Geitenkaas met sesamcrackers en kruidige kersen[...]

Dit leek mij nou een erg charmant voorgerecht voor Pasen, of een hapje bij de borrel. Je maakt zelf de sesamcrackers, welke worden geserveerd met iets kruidige[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 25/03/2018
Engelse krentenbroodjes - hot cross buns

Het recept voor scones doet het hier op het blog altijd erg goed gedurende de paasdagen. Blijkbaar vinden jullie ze goed bij de paasbrunch passen. Maar als je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 25/03/2018
Paddenstoelensoep met Prei, Kookroom en[...]

Ingrediënten: 15 g porcini gedroogd eekhoorntjesbrood 250 g preien 2 tenen knoflook 400 g kastanjechampignons 60 g ongezouten boter 2 groentebouillontabletten[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/03/2018
Gebakken Briochebrood met Champignons van[...]

Briochebrood is erg hip, vooral in de randstad. Brioche met zalm, met gepocheerde eieren of als wentelteefjes. Sergio zegt dat dit gebakken briochebrood een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/03/2018
Taart van Wentelteefjes van Briochebrood en[...]

Van het recept van gebakken brioche met champignons hield ik nog heel veel briochebrood over. Wentelteefjes zou de voor de hand liggende oplossing zijn, maar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/03/2018
Lofsalade met Ricotta en Prosciutto van The[...]

Ingrediënten: 250 g witlof of roodlof 250 g jonge spinazie 1 citroen 200 g ricotta 8 plakjes prosciutto olijfolie Bereiding: Maak de bladeren van het struikje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/03/2018
Foodbloggers: Blond met een groen geloof

Foto gemaakt door Amélie van foodblog Blond met een groen geloof Het recept van dit 'rondje foodbloggers' komt van Blond met een groen geloof van Amélie. Zij[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 25/03/2018
Lego-bonbons

Oké, ik geef het toe. Chocolade blijft voor mij een verleiding. Ik kan 'nee' zeggen tegen gebakjes, tegen snoepgoed en snacks als ze voor me staan, maar[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 25/03/2018
Meet the Blogger... *Johanneke

Naast dat ik zelf veel blogs schrijf, lees ik ook graag blogs. Ik lees het alsof ik een tijdschrift lees. Dan een recept, daarna een stukje bijbelstudie, dan[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl - 25/03/2018
De reden waarom ik geen vlees meer eet

De reden waarom ik geen vlees meer eet.. Zoals ik een paar berichten geleden al aangaf, ik eet sinds drie maanden geen vlees meer . Best een verandering, dus[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 25/03/2018
Appeltaart met abrikozen

Vandaag, maandag 19 maart ben ik 19 jaar geworden! Bij een verjaardag hoort taart, wat mij een prachtig excuus geeft om flink aan het bakken te slaan en veel[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl - 25/03/2018
Fusilli met paprika, kip en Provolonesaus

Onderstaand recept komt uit het boek 'Modern Comfort Cooking'. Eind november 2017 kwam ik dit recept tegen op Internet, meteen opgeslagen in mijn[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 18/03/2018
Haggis

Haggis, een Schots gerecht … Ik word licht onpasselijk als ik alleen al de ingrediënten lees. Maar veel mensen zijn er lyrisch over, vooral (denk ik) als[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 18/03/2018


Deense brøtort

Ik had zo mijn bedenkingen toen mijn man voorstelde deze taart te maken. Ik omarm in de regel alles wat naar Scandinavië riekt, maar voor een taart met[...]

Bron: taartenzoet.blogspot.com - 18/03/2018
Mosterdsoep

Ik had een recept voor mosterdsoep gevonden. Het leek wel lekker maar de enige groenten in het recept was 'groentebouillon'. Niet echt een soep voor mij dus,[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 18/03/2018
Hartig brood met zwarte olijven en zongedroogde[...]

Eens experimenteren met brooddeeg en dan het resultaat afwachten vind ik wel eens een uitdaging. Dit brood met olijven en gedroogde tomaatjes mag hartig heten,[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 18/03/2018
High Tea - Eccles cakes

Voor ca 24 stuks 300 gram diepvries deeg 1 ei losgeklopt Vulling 40 gram gesmolten boter 75 gram krenten 75 gramdonkerbruine basterdsuiker 40 gram gekonfijte[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 18/03/2018
Pompoen uit de oven met gekruide kikkererwten

Er liggen nog een paar pompoenen in de kelder, hoogste tijd om deze op te maken! Het liefst maak ik iets nieuws, maar met pompoen wordt dat er niet makkelijker[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 18/03/2018
Sperziebonensalade met hazelnoot, komijn en[...]

Okee, dit maak ik zelf gewoon uit mijn voorraadkast, maar menigeen zal voor de ongemalen zaadjes even naar de supermarkt of toko moeten. Maar dat raad ik toch[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 18/03/2018
Sperziebonen uit Florence

Fagiolini alla Fiorentina, een authentiek recept uit Toscane. Het venkelzaad maakt het bijzonder. Ingrediënten voor 2 personen: 400 gr sperziebonen 3 rijpe[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/03/2018
Koolhydraatarme huzarensalade

De traditionele huzarensalade met aardappels als basis kennen jullie vast allemaal wel. In veel restaurants wordt bij de lunch nog zo'n bolletje salade als[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 18/03/2018
Koolhydraatarme lemon curd + Steviala actie!

In mijn vorige leven - zoals ik mijn zoutarme, vetarme voedingspatroon vóór Grip op Koolhydraten soms noem - had ik regelmatig een 'High tea'. Veel zoetigheid[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 18/03/2018
Eerste poging mozzarella

Vandaag deed ik mijn eerste poging tot zelf mozzarella maken. Het duurde even tot het moment daar was dat ik èn tijd en aandacht èn twee liter melk in huis[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl - 18/03/2018
Het beste moment om fruit te eten

Het beste moment om fruit te eten Vandaag gaan we het hebben over de werking van fruit in het lichaam. Fruit bestaat zoals de meeste van jullie zullen weten[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 18/03/2018
Trouwdag

Vandaag zijn we 36 jaar samen en morgen 33 jaar getrouwd. Dat vieren we door lekker te gaan eten met vrienden bij restaurant De Oude Sluis in Zoutkamp. Zie op[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 11/03/2018
Review: Sojasaus van Fair trade original

Als wereldwinkelvrijwilliger moet ik toch af en toe fair trade producten promoten. Vooral omdat er een aantal echt leuke producten tussen zitten. Alle[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 11/03/2018
Bollywood pie

Mijn vriend is in de winter niet zo'n fan van ons groentepakket. Knolllen, kolen en andere groenten waar hij niet zo'n fan van is. Hem dan blij maken met een[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be - 11/03/2018
Kleine groentequiche met bladerdeeg

Voor deze kleine quiche heb je een bakvorm nodig van 20 cm en een hoogte van 4 cm. Er is weinig voorbereiding aan en het bladerdeeg koop je kant en klaar. Dit[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 11/03/2018
Pindakaas/kokos balletjes

125 gram pindakaas 10 ontpitte dadels 90 gram kokosrasp + extra om te rollen 1 eetlepel honing Mix alles in een foodprocessor glad. Maak balletjes ter grote[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 11/03/2018
High Tea - gemberbrood

125 gram lichtbruine basterdsuiker 125 gram ha vermout 125 gram volkorenmeel 1 theelepel gemalen gember 1/2 theelepel bakpoeder 150 gram ongezoute roomboter in[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 11/03/2018
Quiche met prei en kaas

Het gebeurt niet zo vaak dat ik iets voor een tweede keer maak, maar soms moet je wel eens wat. Ik had de foto’s per ongeluk verwijderd maar wilde deze[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl - 11/03/2018
Gent loopt en wij mogen op de cover!

Toen ik deze ochtend de slaap uit mijn ogen aan het wrijven was, viel mijn oog plots op de nieuwe folder van Gent Sport. Samen met collega loopster Karin staan[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 11/03/2018
Hangop met vanille en zoete dukkah

Het originele recept sprak van labneh, maar dat kennen wij toch beter als hangop. Maar terwijl onze Hollandse hangop vroeger van karnemelk werd gemaakt, maakt[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 11/03/2018
Toscaanse bonensoep met Farro

We wisten eigenlijk niet wat het was, toen we deze traditionele boerensoep uit Lucca in Toscane aten, maar we zeiden tegelijk Oh, bruinebonensoep. Het toeval[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/03/2018
Viscurry uit Goa

Ingrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/03/2018
Koolhydtaatarme bananen-amandel-walnotenkoek

Koolhydraatarm eten is niet moeilijk, alleen heb je een beperkte keuze in snelle en voor de grijp liggende tussendoortjes of ontbijt. Deze koek zonder meel of[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/03/2018
Verkoudheid, griep en koolhydraatarm herstellen

Vandaag speciale aandacht voor ziek zijn in combinatie met een koolhydraatbeperking. Marian Bosma van Diabetesvrij leven legt uit waarom dat geen probleem[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 11/03/2018
Meet the Blogger... *Suzanne

Naast dat ik zelf veel blogs schrijf, lees ik ook graag blogs. Ik lees het alsof ik een tijdschrift lees. Dan een recept, daarna een stukje bijbelstudie, dan[...]

Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl - 11/03/2018
Lichte rode wijn uit Portugal

Vorig jaar was ik bij een wijnproeverij in de Portugese Ambassade in Den Haag en vroeg daar rond naar een lichte rode wijn uit Portugal. De rode wijnen in[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl - 11/03/2018
Dit mag je niet vergeten wanneer je stopt met[...]

Dit mag je niet vergeten wanneer je stopt met het eten van vlees De meeste zullen het misschien wel voorbij hebben zien komen, maar de week vanaf maandag 5 t/m[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 11/03/2018
Freekeh salade met pompoen, spinazie, biet en[...]

Ongeveer een week geleden heb ik de f reekeh salade met wortel, rode biet en geitenkaas geplaatst, vandaag komt daar nog een freekeh salade bij. Dit keer met[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 04/03/2018
Kapsalon zoete aardappel met kip en knoflooksaus

Een heerlijke ovenschotel van zoete aardappelen bedekt met reepjes gebakken kippendijfilet met rode ui, rode paprika en shoarmakruiden, met daarbovenop[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 04/03/2018

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy