Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
En dan even een heel simpel recept tussendoor, dat zo simpel is dat ik er zelfs geen echt recept van maak. Ik had een pot ‘abrikoos en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet eten van (harde) taco’s is u wel bekend; dat is altijd een puinhoop. Zachte wraps kunnen trouwens ook verraderlijk lastig zijn. En dat geeft allemaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAfbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay En toen was het opeens op. Ik had al langer het idee dat ik in herhaling viel. Weer een curry, weer een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn een poging om de kinderen weer eens iets anders te laten eten dan de eeuwige broccoli, bloemkool of sperziebonen (toch wel de top 3 favoriete groente bij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe zijn hier erg dol op de klassieke aardappelgratin . Met gruyère of een andere stevige bergkaas. Het probleem was alleen altijd dat ik die gratin vooral voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen licht hapje voor de paasdagen nodig? Misschien iets voor de brunch? Dit is natuurlijk zo gemaakt en bovendien kan je de mayo al van tevoren maken. Serveer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe jongste dochter zeurde al dagenlang om Zeeuwse bolussen. Ze was ze zelfs al in miniatuurvorm aan het namaken van fimo-klei, dus de boodschap was duidelijk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ga niet liegen: je bent wel even bezig met deze pizza’s, maar de tijd zit vooral in het bakken ervan. Het is dus eerder iets voor het weekend dan voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk probeer tegenwoordig toch wel om hoofdzakelijk over vegetarische recepten te bloggen, met een uitzondering hier en daar, maar ik kan in een Thaise curry als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben eigenlijk vreselijk druk met mijn stamboom. Ik zit dagelijks tot over mijn oren in verhalen over de VOC, de vreselijkste armoede in de Jordaan,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMjam! Dat was een lekkere pasta. Het leek wel wat op pasta puttanesca, hoewel deze sneller was (ik heb een nogal trage versie in het repertoire zitten) en met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl‘Het is eigenlijk gewoon aardappel-groente-vlees(vervanger),’ zei de buuf relativerend, die na een wijntje ook maar bleef eten. ‘Maar dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFoto’s in winterse tijden blijven een uitdaging, zeker als je niet de moeite wilt nemen om er een daglichtlamp bij te pakken… Ach, de cavia’s[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept kreeg ik van mijn Portugese collega Claudia, die het op haar beurt weer van haar moeder heeft. Het is heerlijk in de yoghurt als toetje, maar kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven twee reacties van onze tafelgenoten, niet toevallig de tweeling, bij het zien / eten van deze soep: ‘Dat ga ik echt niet eten. Kijk hoe het eruit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl