Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Toetjes komen hier niet vaak op tafel, maar gisteren ben ik gezwicht voor een kistje aardbeien. Nu kun je die natuurlijk allemaal zo opeten, maar het is[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlBienenstich is een klassieke Duitse cake, gemaakt van een bodem van gistdeeg en een topping van krokante amandelen, gevuld met een heerlijke crème. Dat klinkt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet zal je niet ontgaan zijn dat ik dol ben op pasta. Je kunt er heerlijk mee variëren - van een lichte salade tot en heerlijke ovenschotel; vegetarisch, met[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk ben niet bepaald een liefhebber van fastfood, maar een lekkere zelfgemaakte hamburger gaat er wel in. Lekker met zelfgemaakte patat en een salade. Ik was al[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlToetjes komen hier niet vaak op tafel, maar gisteren ben ik gezwicht voor een kistje aardbeien. Nu kun je die natuurlijk allemaal zo opeten, maar het is[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk heb mezelf voorgenomen om elke week een keer vis te eten. Nu is dat op zich geen probleem, alleen vind ik het lastig om verschillende bereidingen te[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk bak maar zelden tulbandjes. Niet omdat ik ze niet leuk vind, maar omdat ze vaak met geen mogelijkheid uit de vorm te krijgen zijn - en al helemaal niet uit[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNog iets meer dan een week en het is alweer Pasen. Ben je op zoek naar inspiratie voor je paasbrunch? Ik heb een aantal recepten voor je verzameld. Deze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe laatste tijd heb ik de Aziatische keukens een beetje verwaarloosd. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, deze keukens hebben namelijk veel te bieden.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVorig jaar maakte ik deze frambozen-browniecake . Chocolade en frambozen zijn echt een heerlijke combinatie, en dat geldt uiteraard ook voor witte chocolade.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEigenlijk wilde ik zo tegen het einde van het seizoen nog een keer wild maken, dus ging ik naar een grote boerderijwinkel hier in de buurt. Helaas was wild[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit recept bedacht ik terwijl ik door Claudia Rodens Duizend-en-één smaken aan het bladeren was. Ergens in het deel met Marokkaanse recepten kwam ik een recept[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk moet bekennen dat ik niet vaak quiche maak, maar dit was absoluut een geslaagd experiment. Ik was weer eens gezwicht voor 2 mooie venkelknollen zonder van[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk had nog een prachtige venkelknol liggen, en ik wilde er eens wat anders mee doen dan gewoon laten verdwijnen in een pastagerecht of stoofschotel. Een salade[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit toetje heb ik voor het eerst in Thailand gegeten. Tot dat moment associeerde ik toetjes altijd met zoet, ik moest er dan ook heel even over nadenken of ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl