Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Toen ik mijn kinderen vroeg welk recept er als eerste geplaatst zou moeten worden op mijn blog, riep mijn dochter meteen: 'Coq au Vin' . Volgens Wikipedia is[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet aardappelkoekje is een vegetarisch gerecht gemaakt van aardappelen. Het heeft enige gelijkenis met Röstikoeken, maar ook wel met kleine pannenkoekjes.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit is een schotel die mijn man zelf heeft bedacht en die wij allemaal heel erg lekker vinden. De kinderen vragen vaak om het recept en komen altijd graag[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe Römertopf of Romeinse stoofpot is een poreuze, aardewerken schaal met deksel. In deze schaal kunnen allerlei ingrediënten op een gezonde manier bereid[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlZürich staat bekend om zijn goede en overvloedige keuken, met de typische, op verschillende wijzen bereide kaas- en vleesgerechten. Zoals je zult zien, zijn in[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlLetscho (op zijn Hongaars: Lecsó) is een stoofschotel uit de Hongaarse keuken met paprika, tomaten en uien. Letscho is in Hongarije een hoofdmaaltijd en geen[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlThis afternoon I had my friend Karen over for lunch. And she really loved the soup that I had cooked and was asking me for the recipe. Therefore I have made an[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlThe second recipe that Karen wanted from me, comes from a recipe book that I once wrote for my children. She also liked the name of the dish, as it is called:[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEen quiche is een hartige open taart, meestal gemaakt met een zanddeegbodem van meel, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIn de Italiaanse regio Abruzzo bestaat de macaroni uit wat dikkere kortere pijpjes/buisje en deze wordt op zijn Italiaans Maccheroni genoemd. Polpette staat[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit is een heel eenvoudig, maar ook een erg gemakkelijk recept voor als je niet zoveel tijd hebt. Je hoeft de aardappels namelijk niet van tevoren te schillen.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten: 500 gram lamsbout in stukjes 2 eetlepels Ras el Hanout 1 eetlepels olijfolie 100 gram snijbonen in ruitjes van 2 cm. 1 rode paprika in[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMoussaka is een traditioneel gerecht gemaakt op basis van aubergine en is afkomstig van de Turkse keuken uit de tijd van het Ottomaanse Rijk en daarom vooral[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIrish stew (stobhach in het Gaelic, de Ierse taal) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees, schapenvlees[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlToen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl