vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | tomatenchutney | worteltaart recept jamie oliver | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

atatenwijvandaag.blogspot.com

Bekijk alle websites
http://watatenwijvandaag.blogspot.com/


Recepten:

Salade met bresse Bleu

250 gram kipfilet, 1 el olie, 1 krop sla, 2 grote tomaten, 250 gram Bresse Bleu, 1 el sherry-azijn, 4 el olijfolie, 25 gram pijnboompitten oid, paar blaadjes[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Taart met spinazie, walnoten en gorgonzola

500 gram spinazie, 60 gram walnoten, 200 gram gorgonzola, 3 eieren, 200 ml room, 30 gram geraspte kaas, 5 plakjes bladerdeeg, 2 el olijfolie Verwarm de oven[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vissersstoofpot met groene kruiden

400 g witvisfilet, evt diepvries - ontdooid, 100 g magere gerookte spekblokjes, 2 eetl. olie, 1 ui, gesnipperd, 1 prei, in ringen, 1 teentje knoflook, geperst,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
lamsbout

gegeten op 14 maart P. werd vandaag 50, dus iets extra lekkers gegeten! De lamsbout is heel langzaam gegaard, eerst even bestrijken met olie en bestrooien met[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kokosbrood (8)

gemaakt op 26 mei Dit brood heeft wel wat weg van een brioche, er is natuurlijk veel minder boter, en geen ei in gebruikt, dus het specifieke "vettige/smeuïge"[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Custard schelp

Experiment: bladerdeeg in cirkels, nat maken met water, in suiker duwen. 20 minuten bakken op 200 graden. Vullen met afgekoelde custard. Lekker!

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
pasta met zeevruchtensaus

250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 1 bakje fruits de mer (175 gr.), 1 blikje roze zalm, 2 dl slagroom, rode pesto, scheutje witte wijn, allesbinder[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Dadels met amandel in chocolade

een lekker zoet tussendoortje! Nodig: dadels, evenveel amandelen, pure chocolade. Haal de pitten uit de dadels en doe hiervoor in de plaats een amandel. Smelt[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kerriekip met fruit

T. had weer lekker gekookt. 300 gram kipfilet, 1 el kerriepoeder, 2 uien, 1 teentje knoflook, stukje paprika, (evt. 150 gram champignons), 50 gram rozijnen, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kaaskoekjes

Heerlijk krokante kaaskoekjes, uit How to bake van Paul Hollywood 75 gram geraspte Parmezaan, Gruyere of andere lekkere kaas, 75 gram bloem, 75 gram koude[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Bretonse zandkoekjes

Erg lekker koekjes uit een Gourmand 125 gram koude boter in blokjes, 1 ei, 200 gram bloem, 130 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1/2 zakje bakpoeder, snufje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
mini hapje met ei, ham en tomaat

4 - 5 plakjes prosciutto, 3 eieren, een paar sprietjes bieslook, 6 cherrytomaatjes, doormidden gesneden Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een kleine[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Pasta met rucola, ham en blauwe kaas

Recept uit een oude GoodFood (mei 1999) 400 gram pasta, 1 el olijfolie, 150 gram hamblokjes, 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 150 gram[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Warme kaneelfudgecake

Een zachte en romige cake, lekker bij de koffie en lekker als dessert, er wordt vrijwel geen bloem gebruikt en extra veel eieren dus blijft het binnenste[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Komkommer hapje met kruidenkaas

1 komkommer, 125 gram roomkaas met kruiden, semi-zongedroogde tomaatjes, basilcumblaadjes, vers gemalen zwarte peper Was de komkommer en snijd hem in de lengte[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Copyright 2017 ® - Contact