vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | tomatenchutney | worteltaart recept jamie oliver | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

atatenwijvandaag.blogspot.com

Bekijk alle websites
http://watatenwijvandaag.blogspot.com/


Recepten:

Komkommer hapje met kruidenkaas

1 komkommer, 125 gram roomkaas met kruiden, semi-zongedroogde tomaatjes, basilcumblaadjes, vers gemalen zwarte peper Was de komkommer en snijd hem in de lengte[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
salade met blauwe kaas

250 gram broccoli, 400 gram penne, 3 el olijfolie, 2 el citroensap, 100 gram noten (gehakt), beetje bieslook, 100 gram rucola, 150 gram blauwe kaas (grof[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
salade met kip en grapefruit

Een frisse salade, door de grapefruit heel anders dan anders Voor 2 personen: 200 gram kipdijfilet, olijfolie, 3 tl rozemarijn, zeezout, 1 rode grapefruit, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kipsalade met tonijndressing

Ook al weer zo'n heerlijke, zomerse salade 150 gram sperzieboontjes, 1 blik reuzenbonen, 400 gram blokjes kipdijfilet (gebakken), 1/2 komkommer, 250 gram[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Salade met bresse Bleu

250 gram kipfilet, 1 el olie, 1 krop sla, 2 grote tomaten, 250 gram Bresse Bleu, 1 el sherry-azijn, 4 el olijfolie, 25 gram pijnboompitten oid, paar blaadjes[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Taart met spinazie, walnoten en gorgonzola

500 gram spinazie, 60 gram walnoten, 200 gram gorgonzola, 3 eieren, 200 ml room, 30 gram geraspte kaas, 5 plakjes bladerdeeg, 2 el olijfolie Verwarm de oven[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vissersstoofpot met groene kruiden

400 g witvisfilet, evt diepvries - ontdooid, 100 g magere gerookte spekblokjes, 2 eetl. olie, 1 ui, gesnipperd, 1 prei, in ringen, 1 teentje knoflook, geperst,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
lamsbout

gegeten op 14 maart P. werd vandaag 50, dus iets extra lekkers gegeten! De lamsbout is heel langzaam gegaard, eerst even bestrijken met olie en bestrooien met[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kokosbrood (8)

gemaakt op 26 mei Dit brood heeft wel wat weg van een brioche, er is natuurlijk veel minder boter, en geen ei in gebruikt, dus het specifieke "vettige/smeuïge"[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Custard schelp

Experiment: bladerdeeg in cirkels, nat maken met water, in suiker duwen. 20 minuten bakken op 200 graden. Vullen met afgekoelde custard. Lekker!

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
pasta met zeevruchtensaus

250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 1 bakje fruits de mer (175 gr.), 1 blikje roze zalm, 2 dl slagroom, rode pesto, scheutje witte wijn, allesbinder[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Dadels met amandel in chocolade

een lekker zoet tussendoortje! Nodig: dadels, evenveel amandelen, pure chocolade. Haal de pitten uit de dadels en doe hiervoor in de plaats een amandel. Smelt[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kerriekip met fruit

T. had weer lekker gekookt. 300 gram kipfilet, 1 el kerriepoeder, 2 uien, 1 teentje knoflook, stukje paprika, (evt. 150 gram champignons), 50 gram rozijnen, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kaaskoekjes

Heerlijk krokante kaaskoekjes, uit How to bake van Paul Hollywood 75 gram geraspte Parmezaan, Gruyere of andere lekkere kaas, 75 gram bloem, 75 gram koude[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Bretonse zandkoekjes

Erg lekker koekjes uit een Gourmand 125 gram koude boter in blokjes, 1 ei, 200 gram bloem, 130 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1/2 zakje bakpoeder, snufje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Copyright 2017 ® - Contact