Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, gehalveerd en zonder zaden 1 ui, gehalveerd 500 g pompoen of eikelkalebas, in partjes gesneden en zonder zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 pompoensaus: 500 gr pompoen, zonder zaden 60 gr boter 4 eetlepels room (probeer room met een zo'n hoog mogelijk vetgehalte te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr pompoen 250 gr aardappelen (kruimig) 100 gr griesmeel 200 gr witte bloem 1 ei zout peper Bereidingswijze Voorbereiding:[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor de gnocchi: - 250 g ricotta - 100 g bloem + extra voor het bestuiven - 1 teen knoflook, geperst - 2 grote eidooiers - zeezout en versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen Gnocchi 1 ui 3 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 70 g tomatenpuree 800 g gepelde tomaten 1 kg gnocchi 250 g mozzarella 100 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 350 gr ricotta 120 gr spinazie, geblancheerd en gesneden 80 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 ei, losgeklopt zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk ben nooit echt een gnocchi eter geweest maar met een teveel aan aardappels wou ik het toch eens proberen te maken. En het is helemaal niet zo moeilijk. Dit[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe zilveren lepel is bij ons een waar naslagwerk. Dus hebben we ook maar direct de zomer editie aangeschaft en nu ook nog "De Zilveren lepel voor kinderen". De[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout ½ schaal geraspte bietjes (a 400 g) 150 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 eieren 1 el olijfolie 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken gnocchi di patate (a 500 g) 1 schaal trostomaten (5 stuks) 1 rode ui (in dunne halve ringen) 1/2 bakje basilicum ((a 15 g), in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 el balsamicoazijn 500 g cherrytomaten aan de tak 500 g aardappelgnocchi 200 g tuinbonen (diepvries) 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gnocchi 200 g spekreepjes 1 teen knoflook 2 sjalotten 200 g paddenstoelen voor vlees (bakje à 200 g) 250 g kastanjechampignons 25 g[...]
Bron: ah.nl