Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties: 4 350 gr ricotta 120 gr spinazie, geblancheerd en gesneden 80 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 ei, losgeklopt zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout ½ schaal geraspte bietjes (a 400 g) 150 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken tonijnsteaks (a 250 g diepvries) 1 pak gnocchi di patate (500 g) 1/2 zakje verse tijm (a 15 g) 5 eetlepels olijfolie 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 el balsamicoazijn 500 g cherrytomaten aan de tak 500 g aardappelgnocchi 200 g tuinbonen (diepvries) 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini 350 g haricots verts 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 20 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) ½ blikje ansjovisfilets in olijfolie (a 46 g) 1 ui (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes 15 g peterselie (bakje) 15 g basilicum (bakje) 2 el olijfolie 500 g gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes) 50 g Grana[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g magere spekreepjes 500 g gnocchi di patate 1 teen knoflook 2 el arachideolie 200 g gesneden kastanjechampignons 1 el gedroogde[...]
Bron: ah.nlHoi! Het is vrijdagochtend en dat betekent dat ik ANY MOMENT naar LOWLANDS ga vertrekken! Oooooh, ik heb z o v e e l zin in dit festival. Ik mag als pers naar[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 1 st. rode paprika 1 st. gele paprika 1/2 st. komkommer 1 st. rode uit 1 teen knoflook 150 ml tomatensap 3 el. rode wijnazijn 6 el. olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlFrisse en zomerse pasta. Dat leek me wel wat, want die er-is-alweer-een-jaar-voorbij-en-ik-weet-nog-zo-goed-toen-het-[...]
Bron: mangerie.blogspot.com