Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nl200 g pappardelle 200 ml room 100 ml bouillon 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood lamsham (vleeswaar), in stukken brie de meaux, in reepjes zout en peper Wel de[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 15 g funghi porcini secchi (gedroogd eekhoorntjesbrood) 500 g ravioli funghi porcini (verse pasta) 200 g bimi (groente) 80 g pancetta (spek)[...]
Bron: ah.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze ravioli maakte mijn zus toen ik bij haar at en hij was heerlijk! Het originele recept schreef knoflook voor, maar we kwamen er achter dat de knoflook op[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit recept met prei is heerlijk zacht van smaak, omdat de prei langzaam gestoofd is in wijn en bouillon onder een dakje van parmaham. De pappardelle heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten: Verpakking verse ravioli of tortelli met eekhoorntjesbrood (funghi porcini) Champignons Olijfolie Knoflook Mascarpone Roomboter Zout en peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 2 personen 25 gram gedroogd eekhoorntjesbrood 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel boter 4 tenen knoflook geperst 250 gram gemengde paddestoelen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 1/2 dl kokendheet water 2 eetl. olijfolie 2 uien, versnipperd 2 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl