Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Benodigdheden 2 eieren vier sneetjes brood boter of smeerkaas zout Voorbereiding Voorverwarm de oven alvast voor op 200 °C. Steek met een ronde uitsteker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stuk(s) pak maismeel 1 eetlepel(s) boter 8 stuk(s) dl water 12 stuk(s) kippenpootjes 1 stuk(s) azijn 1 snufje(s) knoflookpoeder naar smaak 1[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 ciabatta's of 1 kleine baguette 2 teentjes knoflook, gehalveerd 1 ei, hardgekookt 1 tl dijonmosterd 1 el citroensap 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 zakje gist 240 ml warm water (40 graden C) 300 gr bloem 1 ei 15 gr boter 10 gr suiker 6 gr zout 140 gr hamblokjes 120 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels extra vergine olijfolie 450 gr rode uien, geschild en in grote stukken gesneden 4 eetlepels rode wijnazijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 200-250 g restje pompoen uit de oven - handje walnoten, geroosterd - 1 el olijfolie - klontje boter - paar takjes tijm - 50 g zachte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 235 g patentbloem - 1 el bakpoeder - ¼ - ½ tl ( maatlepels ) zout, afhankelijk van de kaas die je gebruikt - ¼ tl versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comOver het algemeen vind ik brood een tamelijk kleffe aangelegenheid. Naarmate de jaren vorderen wordt dat alleen maar erger. Alle bakkers al bezocht, alle[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoornamelijk in Toscane wordt dit brood gegeten. Er zijn mixen te koop die zich 'Toscaans brood' noemen, daar zitten dan italiaanse kruiden in en gedroogde[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com(post in english? please scroll down!) Ik heb zelf diverse broodrecepten gemaakt met aardappel en het voordeel is dat het brood lang sappig blijft én heerlijk[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comEen heerlijk hartig brood, lekker bij een kop soep of de barbecue. Dit brood kan al van tevoren gemaakt worden want het kan - goed verpakt in een diepvrieszak[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 5 personen 3 el olijfolie (of beter nog: de olie van de zongedroogde tomaten); 360 g broodbloem (of half bloem en half griesmeel, dat doe ik altijd); 1[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tomatenprut (geprakte tomaten of uit een pakje. In het tweede geval het hele pakje, in het eerste geval 2 tomaten.), basilicum (diepvries of[...]
Bron: smulweb.nl