Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Dit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 24 november kipfilet blokjes aanbraden, preitje in dunne ringen snijden, erbij doen. 2 el kerriepoeder even meebakken, 200 ml slagroom erdoor roeren.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 KARBONADES 3 DECILITER APPELSAP 1 DECILITER ROOM 200 GRAM CHAMPIGNONS, in plakjes 1 UI, gesnipperd 2 TEENTJES KNOFLOOK, uitgeperst 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons - 4 lente-uitjes - 2 theelepels gedroogde tijm - 4 ongepaneerde schnitzels - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlVandaag wil ik allereerst iedereen bedanken die de afgelopen tijd voor Mijn mixed kitchen heeft gestemd voor de Just Eat Foodblog top 50 2013. Gisteren is de[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had al eens eerder een hartige taart met zuurkool gemaakt. Het recept van de zuurkooltaart met spekjes en ham heb ik inmiddels een paar keer klaargemaakt.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlJoepie het wildseizoen is weer begonnen! Ik ben dol op wild en hertenbiefstuk is zeker een van mijn favorieten. In dit recept blijft de hertenbiefstuk heel[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit is eigenlijk een nietszeggende foto: aardappelpuree met iets eronder. Of eigenlijk: erdoor. De aardappelpuree had namelijk het grootste gedeelte van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMango 's... Mijn meest favoriete fruit! Ze zitten bomvol vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. En dan heb ik het natuurlijk nog niet over de smaak gehad![...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nl