Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNou, dat ziet er toch echt Engels uit? De plaatselijke supermarkt is maar een kleintje, dus het is hier en daar een beetje improviseren. Maar wij hebben[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOndanks de aanhoudende kou groeit de sla goed in de tuin. Dus hoog tijd voor sla, biefstuk en gebakken aardappelen. In de Delicious van deze maand staat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlUitdagingen. Daar hou ik van. Op àlle vlak. Sportief verleg ik al eens mijn grenzen (marathons lopen, de Mont Ventoux opfietsen,...) én ook in de keuken ga ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe Grill&Steak afdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl