Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 2 personen 2 niet te dunne speklapjes - peper, zout - sambal naar smaak - 2 eetlepels honing - 3 eetlepels zoete chilisaus - olie voor de schaal[...]
Bron: smulweb.nl500gr hamlappen 2el olijfolie 3tl tomatenpuree 2el ketjap 4tl sambal 2tl rozemarijn 3tl zeezout 3tl peper 2el limoensap 1el basterdsuiker 1tl komijn 1el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram peultjes, zout, 1 el zonnebloem- of maisolie, 300 gram varkenshaad in dunne plakjes, 1 blikje bamboescheuten, 3 lente-uitjes in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram peultjes, zout, 1 el zonnebloem- of maisolie, 300 gram varkenshaad in dunne plakjes, 1 blikje bamboescheuten, 3 lente-uitjes in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g rijst 350 g spruitjes (schoongemaakt) 2 x 100 g bacon 1 tl kerriepoeder 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 schaal taugé (250 g) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels sambal oelek 2 eetlepels sojasaus 300 g speklapjes 300 g rijst 3 eetlepels olie 1 pak rode kool met appel (diepvries,[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 g schouderkarbonade 500 g speklappen 8 ronde sjalotten 4 rode pepers 4 rawits 4 cm gember 2 serehstengels zonnebloemolie 4 djeruk perut 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 1 100 gr magere hamlap 1 eetl ketjap manis 2 theel sesamolie ½ theel gemberpoeder 1 theel maizena ½ dl gevogelte fond ½ eetl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr rijst 300 gr varkensfilet, in blokjes 1 eetlepel sambal 4 eetlepels zoute ketjap, apart te verwerken 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 6 magere speklappen VOOR DE SAUS:2 middelgrote uien / 2 el. olie / 2 tl sambal of naar smaak / 2 uitgeperste teentjes knoflook / 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 5 speklapjes Marinade: 100 ml sojasaus, half kopje azijn, eetlepel honing of bruine suiker, scheut (sesam)olie (zonnebloem mag ook), blokje[...]
Bron: smulweb.nlMet het lekkere gehakt van de paardenslager (70% paardenvlees, 30% varken) ga ik natúúrlijk gehaktballen maken. Maar wat mij be- treft moeten het wel van die[...]
Bron: mangerie.blogspot.com