Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 6 personen Benodigdheden:Voor 6 personen Twee rollen Vers Bladerdeeg 270 g 800g varkenshaas, incl. het vocht 2 x 400g 2 eetlepels olijfolie ongeveer 16[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 350 gr sjalotjes, in lengterichting gehalveerd en geschild 1 1/2 eetlepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram varkenshaas scheutje olijfolie 1 zoete puntpaprika in ringen 400 gram basmatirijst 4 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse varkenshaas (medaillons) 2 el olijfolie Zeezout Zwarte peper 4 el paneermeel (of toastkruim) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 varkenshaasjes (op kamertemperatuur) 25 g boter 65 g pijnboompitten 30 g verse spinazie 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode paprika (in stukken) 3 rode pepers (van zaadjes ontdaan) 2 teentjes knoflook (gepeld) 250 ml appel (azijn of witte wijnazijn) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ groene paprika ½ teentje knoflook ½ sjalotje 3 eetlepels kappertjes 1 dl mayonaise 1 eetlepel mosterd (bijv. Grey Poupon)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes varkensfiletlapjes (a 2 stuks) 1 limoen 1 teen knoflook (in plakjes) 1/2 bakje munt ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 tl mosterd[...]
Bron: ah.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBLT, het meest bekend als sandwich, vooral in Amerika. Die heb ik nog nooit zelf gemaakt, besef ik me nu. In het boek Simple Dinners van Donna Hay kwam ik het[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlToen we dit heerlijke gerecht voor de tweede keer wilde eten, zag ik dat het nog niet op het blog stond. Dus vandaag alsnog! Het zoete van de peer is erg[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl