Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen * Varkenshaas (ik neem 3 grote voor 4 personen. * mozzarella kaas, 1 bolletje. * spaanse salami. * bloem. *bakboter. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 1 pak (500 gr) linguine pasta 150 gr plakjes doorregen spek, gehalveerd 75 ml extra virgin olijfolie 2 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 10-12 verse asperges 2-3 takjes rozemarijn 1 rode ui 4-5 champignons 0,5 l kippenbouillon eetlepel bloem voldoende[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet succes klaargemaakt uit Delicious. mei 2010: varkenshaas met champignonroomsaus en verse witte asperges. Zéker voor herhaling vatbaar! Het recept 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHoi allemaal! Het is bijna Kerst! Wiehoe! De beste tijd van het jaar want je mag de hele dag bezig zijn met eten, eten en nog eens eten. En daar hou ik van. En[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe ronde bovenbil of ronde fricandeau is het dikke stuk van de ham waarvan voornamelijk schnitzels worden gesneden. Varkensfricandeau is een heel mager stukje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen Beenham Hulpmiddelen Snelkookpan Voorbereiding Snipper een uitje Bereidingswijze Zet een halve liter water op met een gesnippert uitje. Laat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode uien, gesnipperd 1 el grove mosterd 250 gram bramen 3 el lichte basterdsuiker 300 gram rijst 500 gram varkenshaas 3 el olijfolie 1 bos[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk vleesgerecht voor als je eens iets bijzonders wilt maken. Hoe ik erop kwam? Geen idee... Maar lekker wat het zeker. Serveer het met gekookte pasta[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl