Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes à la minute 4 el gehakte peterselie 2 el gehakte munt 2 el fijngehakte (knoflook)bieslook 2 el fijngehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: - 100 g couscous - 175 ml kippenbouillon - 50 g boter - 1 ui, fijngesneden - 1 knoflookteen, geperst - 40 g pijnboompitten, geroosterd - 140 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlNòg een hartig gerecht! We doen zot! Geen schrik, ik heb nog een aantal plannen om de zoetekauwen onder jullie te plezieren, wacht maar... Eerst dit geweldige[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beIngrediënten 1/2 blik cannellinibonen ((a 400 g), uitgelekt) 1 pak steenoven pizzabodems (2 stuks, koelvers) 1/2 pakje tomatensaus (tomato frito, a 350[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes varkensfiletlapjes (a 2 stuks) 1 limoen 1 teen knoflook (in plakjes) 1/2 bakje munt ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 tl mosterd[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 lamskoteletjes (of 4 varkensfiletlapjes) 1 pakje Tikka Masala-pasta (80 g) 1 banaan (gepeld) 150 g Griekse yoghurt 2 eetlepels verse munt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g speklapjes (gekruid) 2 eetlepels olijfolie 1 pak tuinerwten (diepvries, 450 g, Biologisch) 1 pak tuinbonen (fijn (diepvries, 300 g))[...]
Bron: ah.nlEen italiaanse salade Ingredienten: 1 rijpe meloen 1 eetlepel fijngesneden muntblaadjes 1 glas zoete, witte wijn 1 zakje ruccola sla 4 eetlepels dressing met[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlParmaham, wat mij betreft een van de lekkerste rauwe hammen die er bestaan, zacht, niet te droog, matig gezouten. Voor zover bekend werden zo 500 v. C. de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlNòg een hartig gerecht! We doen zot! Geen schrik, ik heb nog een aantal plannen om de zoetekauwen onder jullie te plezieren, wacht maar... Eerst dit geweldige[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de gehakt: 500 gr. rundergehakt 1 ui, schoongemaakt en kleingesneden 3 eetl. paneermeel 1 eetl. fijngehakte peterselie 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram varkenshaas of varkensfilet 2 paprika`s 2 courgettes 1 ui satéprikkers Voor de marinade: 8 blaadjes laurier, verkruimeld sap[...]
Bron: smulweb.nl