Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Het is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlTypisch Portugees gerecht bereid, alleen dan op Nederlandse wijze gezien de echte manier me niet zo fijn leek. Nou ja, ik heb wel een complete kip[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlVandaag stond er gebraden kip op het menu, met gebakken aardappelen en appel met veenbessen! Heerlijke combinatie! Ik heb mijn kip gebraden volgens Piet[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beThuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlNou het duurde even, maar ik ben alle potten met zelfgemaakte appelmoes eindelijk kwijt! Na iedereen met sinterklaas een pot cadeau te hebben gedaan, was het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beGisteren het stoofvlees gemaakt, vandaag gegeten, verrukkelijk .... Ingrediënten voor 4 personen: Vlaams stoofvlees: 1 kg runderriblappen in blokjes 3 uien in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNeen, geen kreeft, kaviaar of kwartel op deze 1e dag van het jaar ten huize Hap & Tap, maar een lekker konijntje met bruin bier. Mijn vader is er 91 en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb weer een nieuwe oogst pastinaken uit de moestuin van mijn vader gekregen. Dus na de pastinaaksoep (heerlijk), hartige taart met pastinaak (ook erg[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNiks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 1 schaaltje kastanjechampignons (250 g) 1 zure appel (bijv. goudreinet) 1 prei (in ringen) 4 tenen knoflook (in plakjes) 4 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nl