Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Lekker voor doordeweeks, want het is weinig werk, snel klaar maar toch erg lekker. Dit recept komt uit de foodies en verder is het zo simpel dat ik er geen[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIk had al eens eerder een hartige taart met zuurkool gemaakt. Het recept van de zuurkooltaart met spekjes en ham heb ik inmiddels een paar keer klaargemaakt.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlFazant met Zuurkool Een echte klassieker onder de wildgerechten Nu ben ik zelf niet zo`n grote wild liefhebber Maar dit recept is wel een uitzondering.... Dus[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDit stoofpotje uit de Allerhande stond gisterenochtend lekker te pruttelen, zodat het in de avond alleen nog maar opgewarmd hoefde te worden. Een stoofpotje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlJoepie het wildseizoen is weer begonnen! Ik ben dol op wild en hertenbiefstuk is zeker een van mijn favorieten. In dit recept blijft de hertenbiefstuk heel[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlKalkoenfilet met pepersaus, een verrukkelijk, traditioneel kerstgerecht. Gebruik filets van ongeveer 500 gram, dan is de gaarheid tijdens het bakken goed te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons - 4 lente-uitjes - 2 theelepels gedroogde tijm - 4 ongepaneerde schnitzels - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 KARBONADES 3 DECILITER APPELSAP 1 DECILITER ROOM 200 GRAM CHAMPIGNONS, in plakjes 1 UI, gesnipperd 2 TEENTJES KNOFLOOK, uitgeperst 1[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 24 november kipfilet blokjes aanbraden, preitje in dunne ringen snijden, erbij doen. 2 el kerriepoeder even meebakken, 200 ml slagroom erdoor roeren.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGisteren toch maar een pie gemaakt. Heerlijk! 3 kipfilets, gepocheerd in kippenbouillon 250 ml kookvocht 75 gram boter 2 preien, schoongemaakt en in ringen[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nl