Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Zoals beloofd in de vorige blog het recept van de heerlijke: Gestoofde kip met sjalotten-kastanjesaus Recept voor 6 personen Benodigdheden: 1 kilo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSukadelapjes, het minst fotogenieke stukje vlees! Ik heb een persoonlijke leverancier van gedroogde zwammetjes. Uit Noorwegen. Een goede collega van Meneer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVandaag de burger-op-chic van topkok Frank Huson vam het Amstel Hotel gemaakt, uit de Allerhande. Ingrediënten: 3 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 6 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet oorspronkelijke recept is met vijgen - dit is met tutti frutti Ingrediënten: 1 ongekruide varkensrollade van 1,5 kg olijfolie 2 rode uien, gepeld en in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 1 theelepel tijm 1 rode ui (fijngesnipperd) 2 eetlepels olijfolie 600 g biefstuk (in reepjes op kamertemperatuur) 100 g kastanjechampignons[...]
Bron: ah.nlDit recept heb ik van mijn schoonzus gekregen die een echte liefhebber is van knoflook. Je schrikt misschien van de hoeveelheid teentjes die erin gaan maar[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlTypisch Portugees gerecht bereid, alleen dan op Nederlandse wijze gezien de echte manier me niet zo fijn leek. Nou ja, ik heb wel een complete kip[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDat quinoa een echte superfood is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Niet alleen hebben wij al meerdere keren verteld over de geweldige eigenschappen[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk heb weer een nieuwe oogst pastinaken uit de moestuin van mijn vader gekregen. Dus na de pastinaaksoep (heerlijk), hartige taart met pastinaak (ook erg[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVlam in de pan! Voor het eerst in mijn leven kreeg ik een flinke steekvlam toen ik aan het koken was. Dat was schrikken! En ik weet eigenlijk nog steeds niet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet wildseizoen is aangebroken, dus de recepten met wild vliegen je om de oren. In de Hallo Jumbo las ik dit recept met eend. De eend heb ik wel bij de poelier[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl