Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 50 g boter 500 g runderrollade 1 bosuitje 30 g peterselie (zakje) 50 g Grana Padano (kaas) 100 g cashewnoten ½ el kerriepoeder 1 ei 200[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 runderfiletmedaillons (ossenhaas) van plm. 120 gram (3 cm dik!) 60 gram pijnboompitten 100 gram zachte boter 1 eidooier 1 theelepel honing 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen voor korst: 500 ml patentbloem 20 ml bakpoeder 2 ml zout 125 g boter of margarine 150 ml melk bereidingswijze korst: 1. Zeef bloem, bakpoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen voor korst: 500 ml patentbloem 20 ml bakpoeder 2 ml zout 125 g boter of margarine 150 ml melk bereidingswijze korst: 1. Zeef bloem, bakpoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g bloem (+ evt. beetje extra) 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 blikje maïskorrels ((198 g), uitgelekt) 2 el paprikapoeder 1 ei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 ribeye steaks (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 eetlepels wittewijnazijn 1 eetlepel dragon (potje 7 g) 125 g boter 3 eetlepels olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 30 g boter 250 g kastanjechampginons 13 g bieslook (bakje à 25 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20[...]
Bron: ah.nlEerste Paasdag mocht ik werken, dus aten wij de avond ervoor ons pré-Paasdiner. Dat bestond onder andere uit dit lekkere beenhammetje, naar een recept uit[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl6-7 plakjes diepvriesbladerdeeg(ontdooid), 100 gr. bakbacon(in reepjes), 3 eieren, 1 eidooier, 3 dl. creme fraiche, zout, peper, 2 eetl. fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nl6-7 plakjes diepvriesbladerdeeg(ontdooid), 100 gr. bakbacon(in reepjes), 3 eieren, 1 eidooier, 3 dl. creme fraiche, zout, peper, 2 eetl. fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - Gehakt 1 kg (1/2om1/2 of rund) - Mosterd (Dijon) 20 grm - Worcestersaus 13 grm - **Tomatenketchup , curry of BBQ saus 75 grm (eigen keus) -[...]
Bron: smulweb.nl1 kalkoen 1 citroen 100 gr boter zout Voor de vulling: 4 sneetjes witbrood 1/8 liter melk het levertje van de kalkoen 40 gr boter 3 eieren 60 gr rozijnen 60[...]
Bron: smulweb.nl