Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
*Ingrediënten (4personen) 1 grote kip (in 10 stukjes snijden) 1 citroen (in dunne plakjes snijden) 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels donkere sojasaus 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlHet is zo fijn om de tuin in te kunnen lopen voor een handje verse kruiden uit de kruidenbak. Sinds een paar jaar kan het. Daarvoor woonde ik in Nijmegen, met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlThe Art of French Cooking Julia Child is vooral bekend van haar boek Mastering the Art of French Cooking (1961), waarmee zij het Amerikaanse publiek liet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet hele idee van een provencaalse maaltijd was begonnen met de kip. Ik had namelijk zin in een hele gebraden kip uit de oven. Ik maak dat zelden klaar en dat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlLekker, makkelijk en indrukwekkend. Precies wat ik zoek voor de feestdagen! Daarom dit kiprecept, want zo'n hele kip op tafel ziet er erg professioneel uit. Ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 1 schaaltje kastanjechampignons (250 g) 1 zure appel (bijv. goudreinet) 1 prei (in ringen) 4 tenen knoflook (in plakjes) 4 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlBij het recept van de appelmoes vertelde ik jullie al over mijn liefde voor gebraden kip. De appelmoes maakte ik dus bij deze heerlijke drumsticks met citroen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlHet is zo fijn om de tuin in te kunnen lopen voor een handje verse kruiden uit de kruidenbak. Sinds een paar jaar kan het. Daarvoor woonde ik in Nijmegen, met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlThe Art of French Cooking Julia Child is vooral bekend van haar boek Mastering the Art of French Cooking (1961), waarmee zij het Amerikaanse publiek liet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOp de grill gebakken kip, altijd lekker! Met cajunkruiden, een kruidenmix die speciaal voor gegrilde kip lijkt te zijn gemaakt. Vervolgens eens anders[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEr waren tijden dat ik regelmatig met schoonzusje kookte en dat de mannen dan aanschoven en de afwas deden. Omdat we dat al een hele tijd niet meer gedaan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl