Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 theel. gemalen komijn (djinten) 1 theel. gemalen koriander (ketoembar) ½ theel. gemalen gember (djahé) ½ theel. gemalen kaneel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen *1kg kippenbouten of een hele kip in stukken *2tl kaneelpoeder *2kardemompeulen of 1tl poeder *1mespunt safraan, draadjes of poeder *2-3el[...]
Bron: smulweb.nlKippendijen. Insmeren met harissa, aangelengd met olie & honing. Onder de grill. Hummus zelf maken en op laatst citroen & dadels erdoor. Recept van[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 300 g snelkook zilvervliesrijst 1 ui 1 bakje dadels (200 g) 1 schaal kipfilet (ca. 400 g) 3 eetlepels zonnebloemolie 700 g sperziebonen 1[...]
Bron: ah.nlTja, hoe fotografeer je nu een gevulde kipfilet een beetje smakelijk (terwijl je haast hebt om te gaan eten)?? Ik vind het nog steeds lastig hoor, dit soort[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOttlonghi schrijft in zijn kookboek Simpel dat hij de chicken Marbella gebaseerd heeft op een recept uit The Silver Palate Cookbook (1982) van de Amerikaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1 kleine kip 2 of 3 gemberwortels 6 gepelde kastanjes 5 dadels 4 hele tenen knoflook 2 tl. geroosterde sesamzaden 1 ui 1 tak selderie 1 wortel zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip van ± 1½ kg Voor de marinade: 2 el harissa (Marokkaanse kruidenpasta)of zelf maken ½ bosje koriander 1 bos[...]
Bron: smulweb.nlRooster in een droge pan amandelen (50 gram) tot ze mooi bruin zijn. Braad 8 drumsticks bruin in zonnebloemolie met 2 gesnipperde uien. Voeg toe: 1 theelepel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kip van ± 1½ kg Voor de marinade: 2 el harissa (Marokkaanse kruidenpasta)of zelf maken ½ bosje koriander 1 bos[...]
Bron: smulweb.nl1 kleine kip 2 of 3 gemberwortels 6 gepelde kastanjes 5 dadels 4 hele tenen knoflook 2 tl. geroosterde sesamzaden 1 ui 1 tak selderie 1 wortel zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nl