Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 6 personen 300 g aardappelen, 400 g koolvisfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal oelek, 1 ei, zout, peper, 1 eetlepel citroensap,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gram gepelde gambas 50/100 ml olijfolie 5 á 6 teentjes knoflook Bieslook 5 theelepels sambal badjak Viskruiden Peper en zout Limoen[...]
Bron: smulweb.nlVis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSoep maken is al niet zo moeilijk, maar deze soep is wel heel makkelijk! Erg lekker als je niet bang bent voor wat knoflook. Doe flink wat g rasboter (twee[...]
Bron: isweetpotato.blogspot.nlIngrediënten 1 pak gele rijst (325 g) 600 g sperziebonen (gebroken (zak 1 kg, diepvries)) 8 el oestersaus (flesje 250 ml) 4 tl sambal 3 cm verse gember[...]
Bron: ah.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHier moet je eigenlijk mensen voor uitnodigen, zo lekker is het. Wij aten het met aardappels uit de oven en sla uit eigen tuin. Het liefste graag ook nog met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPittige Viskoekjes Ik vind vis erg lekker... En ik heb al meer gezegd, ik eet het veel te weinig... M`n wederhelft is niet kapot van vis en ik eet het dan ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHoeveelheid naar gelang de honger.1a2 forellen /pers. zout en peper, een beetje sambal (voor wie het graag pittig heeft),citroensap Hulpmiddelen Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nl300 g zeewolf 100 g gekookte mosselen 1 theelepel sambal 3 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel slaolie 4 spiezen Bereidingswijze Snijd de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 groene preibladeren, 24 gamba′s, sap van 2 limoenen, 11/2 dl olie. voor de saus: 1 dl azijn, 1 el suiker, 5 cm verse gemberwortel,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 Chinese garnalen, gamba′s* 1/2 literblik tomatenblokjes* 3 eetl. olijfolie* 2 teentjes knoflook* 3 gedroogde tomaten, ingemaakt in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 gamba′s, 2 dl tomatenketchup, 2 eetlepels goede ketjap manis, 1/2 eetlepel citroensap, 1 a2 eetlepels sambal oelek,12 sate stokjes,[...]
Bron: smulweb.nl