Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 citroen, in dunne schijven 4 takjes verse rozemarijn 2 zalmfilets, vel en graten verwijderd grof zout naar smaak 1 eetl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 125ml witte wijnazijn 1 1/2 eetl Dijon mosterd 1 eetlepel citroensap 1 eetl gedroogde Italiaanse kruiden 4 takjes verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 1 forel, schoonmaakt en zonder kop 1 teentje knoflook, in schijfjes 1 citroen, in schijfjes 1 takje verse basilicum 1 takje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 110 ml witte wijn 5 teentjes knoflook, fijngesneden 2 theelepels verse rozemarijn, fijngesneden 450 gr zwaardvissteaks 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets (van elk 120 gr) 1/4 theelepel zout 1/4 theelepel zwarte peper 45 gr boter 1 eetlepel citroensap 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 citroen 1 sinaasappel 3 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 takje rozemarijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap zout versgemalen vierseizoenenpeper 1 kleine rode ui ½ zakje Italiaanse kruidenmix (a 20 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Een takje verse rozemarijn; een paar takjes verse salie; 2 filets van elk 200 gram van wilde of biologische zalm, met vel; zeezout; olijfolie;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Heilbot filets olijfolie 2 citroenen 1 pakje verse rozemarijn p/z Hulpmiddelen Ziplock zakje vijzel Voorbereiding Was de rozemarijn en snij[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 makreelfilets, ca. 80 g per stuk 4 theel. olijfolie 2 handappels, geschild 1 takje verse rozemarijn, naaldjes losgemaakt 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 20 scampi`s, gepeld en het darmkanaal verwijderd. 1 eetl boter. 2 eetl olijfolie voor bakken en braden. 4 tenen knoflook. 100 ml witte wijn. 2[...]
Bron: smulweb.nl