Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Evenmin als de magnetron gebruik ik de airfryer om voedsel vanaf scratch mee te bereiden. Meestal wel om iets op te warmen wat in de oven is bereid. Dat kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 (100 gr) witte visfilet 12 asperges, schoongemaakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 lente-uitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOnder het mom van wie niet van dille houdt moet creatief zijn: 4 personen Bereidingstijd: circa 20 minuten Ingrediënten: 200 gram biologische gerookte zalm 100[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDat mijn moeder een hekel heeft aan koken is een understatement. Nog steeds krijg ik rillingen bij de gedachte aan de grauwe zompige massa van een niet te[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comZalm met Cranberry, Peterselie en Notenkorst Heerlijk....Zalm Dit feestelijke gerecht ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit Ook de smaak is erg lekker Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlGemaakt voor een persoon (zonder asperges) De afgelopen maanden heb ik, na het lezen van het enthousiasme waarmee Melissa Clark in de New York Times over[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 5 personen Ingredienten 75 gram boter 5 zalmfilets van circa 125 gram 5 plukjes dille 25 st witte asperges ? tl zout ? tl suiker 500 gr krielaardappelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gram boter, 5 zalmfilets van circa 125 gram, 5 plukjes dille, 25 st witte asperges, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel suiker, 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g filet van zeeduivel (ook wel lotte of staartvis gedoopt) - 1 sjalot - 10 cl witte wijn - 20 cl visfumet - 1 bos asperges - 2 tomaten - 5[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl