Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 4 personen - 400 gram dikke tarbotfilet zonder vel - 300 gram gemende slabladeren - 8 radijsjes in dunne plakjes De dressing: - 25 gram rucola - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlEen lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beOp zondag eten we altijd iets van gerookte vis, zoals zalm, makreel of forel. Dit is een simpele lunch maar erg lekker. Beleg 2 (roggemeel) crackers met wat[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten : Kabeljauwfilet (of andere witvis) Pesto, zelfgemaakt of uit potje Rouille of ailloli Radijsjes Peper, zout, tijm Bereiding: Oven voorverwarmen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 115 gram geraspte witte radijs - 115 gram ongeschilde zoete aardappels - 75 gram wortels - 4 shii-takes zonder steeltjes - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gram Hollandse garnalen per persoon. een hele kleine courgette crème Fraiche mayonaise handje zoute pinda,s Witte balsamico[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 forellen, afgespoeld en droog gedept 2 el citroenolijfolie (Oil & Vinegar) 2 tl Saveurade Fréjus (Oil & Vinegar) 3 bosuitjes 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr light mayonaise 2 theelepels cognac 2 theelepels ketchup zout en versgemalen zwarte peper 2 eetlepels fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Praline zalm 250 g gerookte zalm in plakken 100 g rauwe zalm 50 ml kruidenbouillon 75 ml slagroom versgemalen witte peper Vinaigrette van rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gram dikke tarbotfilet zonder vel - 300 gram gemende slabladeren - 8 radijsjes in dunne plakjes De dressing: - 25 gram rucola - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 makreelfilets 60 ml ketjap 60 ml mirin (zoete Japanse wijn) 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1/2 eetlepel gember, geraspt[...]
Bron: allrecipes.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 2 citroenen 1 kleine rettich olijfolie 6 stukken visfilet van ca 150 gr.(bijv. kabeljauw, schol of wijting) Japanse sojasaus peper 6[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g mienestjes 2 struiken paksoi 400 g kabeljauwfilet ((diepvries), ontdooid) 1 l visbouillon (van tablet) 2 eetlepels Japanse sojasaus[...]
Bron: ah.nl