Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
voor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote (1 kg) verse kreeft 50 gr boter 1 grote ui, in stukjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 blikjes (400 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlHa ha! De slimme boodschapper gaat direct na de feestdagen (lees: 2 januari) naar de supermarkt om met korting delicatessen in te slaan. En daar scoor ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen -4 babykreeften -Olijfolie -Provencaalse kruiden -Venkelzaad -Passiebloemkruid -Zeezout Hulpmiddelen Barbecueklemmen Voorbereiding -Snij de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk zei het gisteren al, binnenkort visite en die wil ik ontvangen in stijl. Ik blader de laatste dagen dan ook constant mijn kookboeken door op zoek naar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen saus kan je op verschillende manieren binden. Voor het binden van saus met een eierdooier had ik altijd een beetje een vrees. Een vrees dat ik de saus zou[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 2 kleine venkelknollen 300 g aardappels zout 2 voorgekookte kreeften (à 500 g) 90 g boter of margarine 1 bekertje crème fraîche (125 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kreeft (vers uit het koelvak of diepvries) 2 dl mayonaise 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 4-6 eetlepels limoensap (flesje) versgemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 appel (friszuur (bijv. Granny Smith), geschild) 1 citroen (geperst) 1 stengel bleekselderij 130 g[...]
Bron: ah.nlLaatst besloten we om verschillende vissoorten te halen en er een BBQ feestje van te maken voor ons tweetjes. We kochten op de markt inktvisringen, inktvis,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl