Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 100 gram bloemkool - 1 eetlepel boter - 1/2 pot gevogeltefond (à 380 ml) - 2 blaadjes witte gelatine - 100 ml slagroom - 2 plakken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VIS 4 dikke stukken kabeljauw van plm. 125 gram (kabeljauwhaasje) 4 plakken Parmaham zout, peper 8 dunne repen prei (even in magnetron, dan[...]
Bron: smulweb.nlOooooohhhhh myyyyy goddddd! Ik heb echt SUPER lekker en SUPER simpel gegeten vandaag. En zo'n heerlijke maaltijd heeft zo'n hysterisch begin van dit[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 1 kleine knolselderij (geschild) 25 g boter 1 citroen (geperst) 1 eetlepel appelstroop 1/2 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 g) 2 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g broccoli (in kleine roosjes) 1 sinaasappel 1 eetlepel witte-wijnazijn 2 sjalotten (gesnipperd) ½ zakje verse peterselie ((a 30[...]
Bron: ah.nlIk schreef gisteren al over mijn bezoek aan The Glorious op uitnodiging van het Consorzio del Prosciutto di Parma. Wat een topnamiddag: leuk gezelschap,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen makkelijk, snel gerecht. Als je tenminste niet zoals ik zelf de pasta gaat maken..... In de kelder kwam ik afgelopen week de pastamachine tegen en vond het[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 4 stukken heilbotfilet, zonder vel, elk ca. 150 g 4 plakjes Parmaham (totaal ca. 60 g) 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 limoenen 2 eetl. olijfolie 1 gele paprika, zaadlijsten verwijderd, in 16 ruitjes van 2-3 cm 24 grote rauwe garnalen (totaal[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets (ca 150 gr/st) 8 plakken Parmaham 50 gr roomboter 4 el olijfolie 2 sjalotjes (fijngesneden) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Per persoon 3 grote gamba′s 2 ons parmaham Voor de marinade: beetje cognac,peper,zout en een eetlepel ketjap. Wat salade voor de[...]
Bron: smulweb.nl