Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen 20 gepelde gamba`s met staartje 2 teentjes knoflook, geperst 2 el piment déspelette (te vervangen door 1 el paprikapoeder en 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. ongepelde grote garnalen sap van 1 citroen cayennepeper 200 gr. ontbijtspek in plakjes Bereidingswijze Pel de garnalen, maar laat het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 gamba`s 5 teentjes knoflook 4 el olijfolie halve tl cayennepeper 3 el droge sherry 2 el citroensap 2 el fijngehakte koriander of peterselie[...]
Bron: smulweb.nlWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlStukjes zalmfilet gemarineerd in sojasaus met gebakken courgette en zoete aardappel. Wat heb je nodig (1 persoon): - 1 zalmfilet, in stukjes gesneden - 1[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten ½ eetlepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 4 zalmfilets (` ca. 125 g) 2 rode pepers 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (diepvries, 500 g) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode peper ((zonder zaadjes), fijngehakt) 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak garnalen (zoetwater (500 g, diepvries), ontdooid) 4 eetlepels olie 2 grapefruits 1 limoen 6 eetlepels mayonaise 1 mespunt cayennepeper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g garnalen 3 sjalotten (gesnipperd) 1 limoen (geraspt en geperst) mespunt cayennepeper 3 eetlepels olijfolie 6 rode paprika's (in kleine[...]
Bron: ah.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet vorige recept van Madhur Jaffrey met de varkenshaasjes vond ik wel lekker, dus probeerde ik ook dit recept van haar. Het viel me eigenlijk tegen, maar ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCaribische Garnalen Kebab Gebruik 2 pennen om de garnalen op te rijgen, zo blijven ze het beste zitten met omkeren Zet de garnalen niet langer dan 5 minuten in[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl