Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 173 recepten
voor 6 personen 1 fles droge cider citroensap 30 st. jacobsschelpen 150 gr boter 3 el bloem 300 ml creme fraiche 200 gr witte champignons Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels boter 1 bosje peterselie, fijngehakt 3 teentjes knoflook, fijngesneden 500 gr reuzengarnalen, gepeld 1/2 citroen 75[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 675 gram kabeljauwfilets 1 theelepel boter, gesmolten 1 theelepel citroensap 1 theelepel gedroogde dragon snufje gemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 witte visfilets 1 eetlepel venkelzaad 1 of 2 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Bereiding: 15 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel knoflookpoeder 1 eetlepel gedroogde basilicum 1/2 theelepel zout 4 zalmfilets 30 gr boter 4 wigjes citroen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 verse tonijnsteaks 2 eetlepels Cajunkruiden 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr boter 2 eetlepels Franse mosterd het sap van 1/2 citroen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1/2 bosje verse peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlFiletti di naselli con barba di frate Ingrediënten: 4 forel- of heekfilets 400 gr monniksbaard* 1 hardgekookt ei boter citroen olijfolie zout [...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]
Bron: smulweb.nlMijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 50-70 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1 eetlepel sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -800 g visfilet naar keuze -50 g boter -200 g peultjes -4 el paneermeel -peper -2 glazen droge witte wijn -50 g waterkers -1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSaumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter, Vloeibaar 1 bosje koriander 16 grote diepvriesscampis zout 1 teentje knoflook 1/2 kopje citroensap Bereidingswijze Laat de[...]
Bron: smulweb.nl