Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 84 recepten
voor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nl1 kg kabeljauw of koolvis, in moten 2 e olie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder 1 t laos 75 ml ketjap manis (ABC) 1/4 t witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g pangasiusfilet 1 citroen, schoongeboend 25 g boter 3 kleine uien, in ringen 250 ml crème fraîche light 2 el kappertjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram grijze gepelde garnalen 2 rode uien in dunne ringen gesneden Het sap van 10 geperste limoenen 2 spaanse pepers zonder zaadlijsten en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) * 80 gr. meel * 1 dl. olijfolie * peper en zout * 20 gr. peterselie * 100 gr. paneermeel * 500 gr. tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. bloem 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 800 gr zalmfilet sherry witte wijn 1 rode paprika 1 gele paprika 1 groene paprika 2 uien enkele blaadjes salie een paar takjes thijm[...]
Bron: smulweb.nl200 gr. uien; 325 gr. augurken; 300 gr. tomaten; 800 gr. koolvisfilet; zout,peper; 2 el. scherpe mosterd; 3 el. tomatenketchup; 250 gr. plakjes jonge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 tot 4 zoute haringen (gefileerd) 1 dl slaolie 1/2 dl kruidenazijn 1 tot 2 eetlepels kokend water 2 tot 3 eetlepels suiker 3 kleine uien,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g gedroogde en gezouten kabeljauw (stokvis) 1 ui 350 ml slagroom 5 aardappelen 10 olijven handje paneermeel 2 el olijfolie Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nl